dua te kontaktoj me organizaten joqeveritare '' finch '' me seli ne prizeren dhe sidomos me profesor ramadanin..nese dikush ka ndonje mundesi te me ndihmoje...
flm
dua te kontaktoj me organizaten joqeveritare '' finch '' me seli ne prizeren dhe sidomos me profesor ramadanin..nese dikush ka ndonje mundesi te me ndihmoje...
flm
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Kontakt :
Email address : haxhinexha@yahoo.com
Nr. i tel. : +37744144109
Adresa : Rr. Janina 79, 20000 Prizren, Kosove
http://www.ngofinch.eu
Shpresoj te te ndihmojne![]()
faleminderit leonora....
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Boll o zoteri se kemi boll organizata te poshta vehabiste, edhe tenden patme mangut.
Talaq, Talaq, Talaq.
Tung! Jam i interesuar te bej pune vullnetare ne ndonje organizate joqeveritare, por gjeja qe me intereson eshte se cfare pune bejne vullnetaret neper OJQ, pasi kam kontakktuar me shume OJQ dhe kur ua kam bere kete pyetje me kane thene vetem te lajmerohem, nuk me kane dhene asnje detaj dhe une nuk dua t'ia filloj dickaje pa e ditur se vfare pune eshte?
Organizatat jo qeveritare kane nje emer,mund te kene nje faqe te veten ne internet, kane nje statut qe tregon per cfare eshte krijuar dhe aktivitetin me cfare merren.Nuk ka organizate jo qeveritare pa emer dhe qe nuk thote se cfare aktiviteti kryen,perndryshe do jete ndonje organizate zombi lol,ose jane krijuar qe te shperndajne droge dhe arme dhe e mbajne sekret aktivitetin.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ju lutem kam degjuar njehere ne tv nje emision dhe bente reklame per nje pishine te mbyllur e cila kishte edhe instruktore dhe sherbente si qender fitnesi,nqs mund te me adresoni tek ndonjera mundesisht prane rruges "medar shtylla" (komuna e parisit) flm
prsh..un jam nje dentist,
teknikat moderne (te 10vjecarit te fundit) te zbardhimit te dhembeve nuk demtojne aspak strukturen e smaltit..Ndryshe nga cpropagandon llogjika popullore,zbardhimi nuk harriet duke tretur siperfaqen e dhembit,substancat e perdorura nuk cenojne smaltin por vetem mbetjet ,pigmentet,apo gjithshka tjeter mblidhet me kalimin e viteve ndermjet prizmave te smaltit..pra efekti vepron vetem tek mbetjet organike dhe struktura e kalcifikuar..
zbardhimi esht nje procedure qe konsiston ne aplikimin e nje geli qe aplikohet ne siperfaqen e dhembit,e me pas aktivizohet nen efektin e nje llampe laser... duke kryher nje efekt oksidues..
natyrisht sistemet e zbardhimit jan te ndryshme,keshilla ime esht t mos ndaleni ne produktet me pak te kushtueshme pasi natyrisht edhe efekti i tyre nuk esht i garantuar dhe cilesia e tyre nuk mund te shmange rrezikun per t demtuar dhembet.. nje sistem i mire i zbardhimit i propozuar nga dentisti juaj mund te kete nje kosto nga 10000 deri ne 40000.. Pra mos harroni,jo te gjithe produktet e zbardhimit jan njelloj,e jo te gjithe jan te sigurte..keshillohuni me dentistin tuaj e informohuni per sistemin e zbardhimit qe ai do tu ofroje..
Krijoni Kontakt