Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-01-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    -U mundova te gjeje ndonje informacion duke shfrytezuar internetin,por pa sukses te gjeje ate qe doja!
    -Te mos zgjatem shume kam nje hall,e dua te me ndihmoni pa patet mundesi te me ndihmoni nese ka ndonje qender per sherim ndaj atyre qe kane varesi ndaj substancave narkotike,pasi ne Kosove nuk ka ndonje mjekim adekuat ne kete drejtim!
    I nderuar! Ne Tirane ndodhet nje qender e tille per te cilen ju keni nevoje.Kjo qender e ka emrin "EMANUEL"dhe ndodhet ne Vaqarr te Tiranes.Selia e qendres ndodhet prane gjimnazit "Qemal Stafa" ne rrugen e "Durresit".Nuk kerkohet asnje gje tjeter,perveē vullnetit te personave.Me sa di une rehabilitimi kryhet nepermjet puneve te perditeshme ne nje kopesht te madh dhe kushtet jane shume komode.Te prifte e mbara.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Lasgush konica Lexo Postimin
    I nderuar! Ne Tirane ndodhet nje qender e tille per te cilen ju keni nevoje.Kjo qender e ka emrin "EMANUEL"dhe ndodhet ne Vaqarr te Tiranes.Selia e qendres ndodhet prane gjimnazit "Qemal Stafa" ne rrugen e "Durresit".Nuk kerkohet asnje gje tjeter,perveē vullnetit te personave.Me sa di une rehabilitimi kryhet nepermjet puneve te perditeshme ne nje kopesht te madh dhe kushtet jane shume komode.Te prifte e mbara.
    Sa kushton?
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-01-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Sa kushton?
    Nuk kushton fare. Mund te ekzistoje mundesia e kufizuar e vendeve,por me sa di fondet i jep Komuniteti Europian ose Italia,por e them me saktesi qe nga ajo qender kane dale shume njerez te rehabilituar..Tani qendra drejtohet nga nje italian dhe nje shqiptare,por menaxhimin e bejne djem qe kane pasur probleme me pare dhe tani jane rehabilituar plotesisht.Per arsye te profesionit, kam qene dy here ne ate vend dhe kam pare kushte ideale jetese,dhoma dyshe,kuzhine ku eshte nje kuzhinier,por dhe gatuan dhe vete dhe sidomos ambjente te shumta sportive,palester,etj.Atje pikesynimi eshte qe djemte te harrojne vesin nepermjet punes ne kopsht,rregullimeve te ndryshme te ambjenteve te tyre,sportit,por mund te marresh dhe zanat sepse ka ofiēine,marangoz,etj. Te garantoj qe nuk paguhet asgje per te hyre ne kete qender.

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Sa kushton?

Ju faleminderit shume per keto te dhena konkrete,hulumtova pak rreth tyre dhe kishe te drejte,por kam frike se nuk do mundem te e zgjidhi kete problem,pasi personi ne fjale nuk pranon asnje lloje ndihme,une pata mendu me gjete ndonje qender qe ka mundesi te i beje izolim total,ne menyre qe te e pranoje mandej terapine dhe te reflektoje!
    Faleminderit shume ju qe hallin tim e moret ne konsiderate,sepse jetojme ne nje bote te eger dhe njerezve nuk u bene shume pershtypje!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-01-2012
    Postime
    7

Me ndihmoni,,,ME duhet keshillim ligjor ,

Se pari kerkoj falje nese kam postuar ne vendin e gabuar,,
    Pershendetje ,,Me duhet ndihme ligjore per nje qeshtje ,,

ME pare di qe ka qene nje zyre ne prishtine ku ofronte keshilla ligjore falas ,,por kurrsesi ta gjej ,,Mund te me ndihmoni ,orientoni ,, tek e fundit skam zgjidhje duhet te drejtohem tek ndonje avokat por ajo duhet paguar ,,e une jam student e ju besoj e dini "buxhetin " e studentave ,,
    Qdo udhezim i juaji do te m endihmonte ,,,

Nuk jetoj nė Prishtinė dhe rrjedhimisht nuk e di se ku ndodhet, por mė thuaj se ku e ke hallin, se mbase tė ndihmoj me ndonjė shpjegim ligjor kėtu, megjithėse nuk i njoh ligjet e Republikė sė Kosovės, por vetėm tė R.Shqipėrisė por gjss aty kėtu - kanė ngjashmėri dhe mbase tė ndihmoj.

Si e ke hallin, shpjegohu...

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •