Boll inati po me vjen qe humbi MAN UTD po e ka meritu fitoren Barcelona,bravo Messi
Urime tifozeve te Barcelones
Boll inati po me vjen qe humbi MAN UTD po e ka meritu fitoren Barcelona,bravo Messi
Urime tifozeve te Barcelones
Je mirė apo bėn kshtu si palaqo?
Si mund tė i thuash Barces ekip koti,tė lutem mos shkruajė marrina!
Nuk jam me Barcelonen,por janė skuadra e momentit dhe me gjasė nese vazhdojne me keto nivele do jene skuadra me e mire e te gjitha koherave.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 10-06-2011 mė 20:00
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
Urime gjithė simpatizantėve tė klubit spanjol, Barcelona, pėr fitoren e arritur ndaj skuadrėz angleze, Manchester United, nė finalen pėr kampionė tė Evropės! Dukshėm skuadra e Barcelonės ishte mė e mirė dhe funksionoi nė tė gjitha pozicionet, madje jo me njė ritėm ashtu siē e ka zakon, por qė duke vėrejtur se pashmangshėm fitoren e kishte tė sigurtė, me komoditet arriti ta pėrfundoj kėtė ndeshje dhe tė shpallet kampion. Sa i takon skuadrėz angleze, pėrgatitja fizike e dobėt, mosfunksionimi i mirė i tė gjitha reparteve nė fushė, ndikuan qė motivi drejt njė "befasie" tė mundshme tė mos jetė i lartė. Ashtu siē ėshtė konsideruar, Barcelona triumfoi me meritė.
Si njė simpatizant i Manchester United, i pėrgėzoj pėr fitoren gjithė tifozėt forumistė tė Barcelonės!
Dar_di
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Ekipi mė i mirė i gjitha kohrave. Urime urim, fitore e stėr merituara. Ke qejf ta shikosh Barcelonėn tė luajė futboll.
Life's too short to remove USB safely.
Campeones Campeones , Ole Ole Ole .....campeones Campeoes Ole Ole Ole
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 10-06-2011 mė 20:01
Une e kam thene se Barcelona do te fitoj , aty nuk kam pasur dyshim dhe e meritoi , mirpo nuk me eshte dukur finale e 'zjarrtė' si duket me interesant do ishte nje El Clasico ne finale ,mirpo spaska qen kysmet
Oliinter , ketu qe thua se lojtaret e Barces luajne 90 minuta pa u lodhur jane dy mundesi.
1) Doping
2) Jasht-tokesor
Por nuk ma ha mendja se Barca luan me doping ndryshe po te zbuloheshin do te mbaronin si ekip.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Une them Barca e meritoj dhe Messit duhet t'ja preonotojme topin e arte per nja 10 vjet. Manchesteri boll u mundu ,por Barca ishte me lart.
Urime tifozeve te barces.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Krijoni Kontakt