Barcelona e fiton kėtė kompeticion edhe kėsaj radhe kundėr Manchester United.
Sui generis
Kam pershtypjen se ManUTD do ta fitoj championsin ket here. Ket vit Man UTD kan shfaq nje futboll te mir dhe stabil. Gjithashtu bazohem ne mangesit dhe perparsit e secilit ekip, Barcelona kur shenon golin e par pastaj sikur i jep pushim vetes dhe nuk ben presion qe eshte e kunderta te ManUtd ,kta posa te japin golin edhe me shum bejne presion per te shenuar golin e dyt, e pam kete veti ne te dy ndeshjet qe beri ndaj Schalkes kur shenoi nga 2 gola per 2 minuta.
Un jam per barcelonen, por dredhit qe mund te bej Fergusoni me kete lojen e flliqt alla Murinjo do jete shum rrezik.
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FcBrC : 07-05-2011 mė 07:16
Barcelona luan ne lige tjeter....
per shembull: ne Hene.
ta mundesh tjeter hesap
Barcelona do i bej sex manchesterit, ne mes te Anglise
Futbolli qe luan Barcelona, eshte shume larg manchesterit dhe gjithe premier league-s.
Kush e ka inat Barcelonen, te enderroj deri ne 28 maj...... Pas finales, Barcelona eshte fituesja e : CHAMPIONS - LEAGUE.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Manchester United fiton pa dyshim
Jo fare se kam ndermend ta arsyetoj, por bazohem ne tere kampionatin.
Mbreme ishte Reali i vertete, e jo ai qe mundohej te na e prezentone Special One, dhe kursesi smund ti kuptoj fansat e Realit qe pajtohen me ate paraqitje "qyqare" ne te 4 ndeshjet.
Mendoj se me loje energjike do i jipte shume me teper siklet Barces. Une jam adhurues i futbollit, prandaj edhe e dua Barcen. Disi nuk mund ta gjej veten ne futbollin Italian. E Mourinho pikerisht kete na ka demonstrue.
Krijoni Kontakt