Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj Champions League kėtė vit?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • FC Barcelona

27 65.85%
  • Manchester United

14 34.15%
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 124
    BrandNeW Maska e PRoGRESSiV3
    Anėtarėsuar
    30-04-2011
    Vendndodhja
    HeLL
    Postime
    43
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Hey, pershendetje te gjitheve, kohe e gjate pa u futur ne forum.

Atehere, per ndeshjen ne fjale, jam i mendimit qe do e fitoj ekipi qe do te kete me shume fat edhe mbeshtetje nga UEFA, qe ne kete rast i bie te jetre Barcelona legjendare.

Shpresoj shume te mos behet nje arbitrim bloze si ne dy ndeshjet e fundit te Barces, por te lejohet futboll i paster, edhe jo qarravitje ne mes te fushes duke mbuluar fytyren me dore, nderkohe qe kundershtari as qe ka mundesine ti preke. Nese me pare kam qene nje tifoz i lojes se Barcelones, pak a shume, po ma shpifin stimuliet e tyre, dhe po i hedh syte me shprese nga Man. Utd. per dicka me te bukur.

Futbolli > Aktrim!

Pikerisht , arsyeja qe kte vit bej tifo per M.U
    A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Barcelona e fiton kėtė kompeticion edhe kėsaj radhe kundėr Manchester United.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Postime
    110
    Citim Postuar mė parė nga PRoGRESSiV3 Lexo Postimin
    Pikerisht , arsyeja qe kte vit bej tifo per M.U
    Atehre vraponi dhe shiqoni lojerat e "pasterta" te Specioal One, mos hubni kohen kote ketu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Kam pershtypjen se ManUTD do ta fitoj championsin ket here. Ket vit Man UTD kan shfaq nje futboll te mir dhe stabil. Gjithashtu bazohem ne mangesit dhe perparsit e secilit ekip, Barcelona kur shenon golin e par pastaj sikur i jep pushim vetes dhe nuk ben presion qe eshte e kunderta te ManUtd ,kta posa te japin golin edhe me shum bejne presion per te shenuar golin e dyt, e pam kete veti ne te dy ndeshjet qe beri ndaj Schalkes kur shenoi nga 2 gola per 2 minuta.

Un jam per barcelonen, por dredhit qe mund te bej Fergusoni me kete lojen e flliqt alla Murinjo do jete shum rrezik.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Kam pershtypjen se ManUTD do ta fitoj championsin ket here. Ket vit Man UTD kan shfaq nje futboll te mir dhe stabil. Gjithashtu bazohem ne mangesit dhe perparsit e secilit ekip, Barcelona kur shenon golin e par pastaj sikur i jep pushim vetes dhe nuk ben presion qe eshte e kunderta te ManUtd ,kta posa te japin golin edhe me shum bejne presion per te shenuar golin e dyt, e pam kete veti ne te dy ndeshjet qe beri ndaj Schalkes kur shenoi nga 2 gola per 2 minuta.

Un jam per barcelonen, por dredhit qe mund te bej Fergusoni me kete lojen e flliqt alla Murinjo do jete shum rrezik.
    vlla o fjala shallke , Barca kur te shenon gol zakonisht e kontrollon komplet lojen dhe shum pak her ndodh qe pasi te shenon barca gol te dal me rezultat negativ.

PO mancha do te luaj anti futboll nfinale shum i bindur jom .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FcBrC : 07-05-2011 mė 07:16

BrandNeW Maska e PRoGRESSiV3
    Anėtarėsuar
    30-04-2011
    Vendndodhja
    HeLL
    Postime
    43
    Citim Postuar mė parė nga ggoni Lexo Postimin
    Atehre vraponi dhe shiqoni lojerat e "pasterta" te Specioal One, mos hubni kohen kote ketu.
    po justifikon aktrimin e barcelones tani? gjithsesi un ktu kam vendos ta humb kohen.
    A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Barcelona luan ne lige tjeter....
    per shembull: ne Hene.
    ta mundesh tjeter hesap

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Barcelona do i bej sex manchesterit, ne mes te Anglise

Futbolli qe luan Barcelona, eshte shume larg manchesterit dhe gjithe premier league-s.

Kush e ka inat Barcelonen, te enderroj deri ne 28 maj...... Pas finales, Barcelona eshte fituesja e : CHAMPIONS - LEAGUE.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Manchester United fiton pa dyshim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Postime
    110
    Citim Postuar mė parė nga PRoGRESSiV3 Lexo Postimin
    po justifikon aktrimin e barcelones tani? gjithsesi un ktu kam vendos ta humb kohen.
    Jo fare se kam ndermend ta arsyetoj, por bazohem ne tere kampionatin.
    Mbreme ishte Reali i vertete, e jo ai qe mundohej te na e prezentone Special One, dhe kursesi smund ti kuptoj fansat e Realit qe pajtohen me ate paraqitje "qyqare" ne te 4 ndeshjet.
    Mendoj se me loje energjike do i jipte shume me teper siklet Barces. Une jam adhurues i futbollit, prandaj edhe e dua Barcen. Disi nuk mund ta gjej veten ne futbollin Italian. E Mourinho pikerisht kete na ka demonstrue.

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •