Me rendesi qe do jete nje loje e bukur.Barca nuk eshte ajo e 2009 e ne jemi edhe me mire se atehere.Kemi lojtar te mire ne cdo pjese,mbetet te shihet.
Forzzza Manchester
Me rendesi qe do jete nje loje e bukur.Barca nuk eshte ajo e 2009 e ne jemi edhe me mire se atehere.Kemi lojtar te mire ne cdo pjese,mbetet te shihet.
Forzzza Manchester
Nuk bo vaki te fitoje Barcelona dy vite rrjesht. Une me Barcelonen jam kte ndeshje, por kesaj radhe do ta fitoje Manchesteri!
Manchesteri nese nuk eshte i pregaditur per dy luftim humbjen e lojes e ka te sigurte sepse Manchesteri ka probleme kur luhet loja me topa te shkurt dhe triblingu i tyre nuk eshte aspake ne nivel ! I uroj fitor Manchesterit
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Loja ska mu kon e bukur sepse manchesterin ska me lu futboll po ka me kqyr me qdo kusht me u mbrojt full defanziv e ka me kshyr bingo naj gol prej kundersulmeve . Ferguson jom i bindur se ma ke kshyr me qu lojen npenalltia
Mendoj se mund te shkoj ne overtime ose me penallti.
Man UTD, duhet te mbuloj mire Messi dhe tia pengoj lojen e lire duke deportuar shpesh here ne zone. Gjithashtu, Xavi dhe Iniesta nuk duhet te ken shume kohe te lire te manaxhojn lojen ne mesfushe.
Barcelona duhet te mbylli krahet e mesfushes sepse Man UTD i ka shume te shpejt (Nani dhe Valencia) dhe jan te rrezikshem me kroset dhe zgjerojn mbrojtjen qe e ben te jet shume e hapur.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Nese e kena kontrollin e topit si ne vitin 2009 Rom sa do te shpejt te jen nuk do bejn gje biles ne finalen e romes kan pas lojtar edhe me te shpejt C.Ronaldo, Tevez .Besoj qe ka me apliku lojen e Mourinhos Fergi .Te ndodhe cka te ndodhe kryesorja ate qe u desht me eliminu e eliminum.
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Barcelona viteve te fundit eshte ekip qe veshtire mund te mposhtet. Edhepse kam simpati per te dy ekipet, mendoj se pas nje loje te forte ne mes te strategeve Ferguson (qe eshte njesh nder trajneret) dhe tashme i deshmuare Guardiola, ne terrenin e nxehte Londinez, Barcelona do ta marr trofeun.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
mendoj se do jet kopja e finales e 2 viteve me pare.
Fito barcha 2-0.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Hey, pershendetje te gjitheve, kohe e gjate pa u futur ne forum.
Atehere, per ndeshjen ne fjale, jam i mendimit qe do e fitoj ekipi qe do te kete me shume fat edhe mbeshtetje nga UEFA, qe ne kete rast i bie te jetre Barcelona legjendare.
Shpresoj shume te mos behet nje arbitrim bloze si ne dy ndeshjet e fundit te Barces, por te lejohet futboll i paster, edhe jo qarravitje ne mes te fushes duke mbuluar fytyren me dore, nderkohe qe kundershtari as qe ka mundesine ti preke. Nese me pare kam qene nje tifoz i lojes se Barcelones, pak a shume, po ma shpifin stimuliet e tyre, dhe po i hedh syte me shprese nga Man. Utd. per dicka me te bukur.
Futbolli > Aktrim!
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Krijoni Kontakt