Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    himarjotet jon pirat shqiptar qe rembejshin femna ka fshatrat arvanitase qe flisshnin greqisht hahahahahahahahahahaha

can you resolve the puzzle

himarjotet jon kokeshkemba
    Qe jane shqiptare ajo dihet, po pirate nuk jane

Une e kam origjinen e larget nga ana e mamit (shume te larget, flasim shume breza me pare) nga Himara dhe keta sikur nuk mbahen per pirate

Sinqerisht, menyra se si politika shqiptare ruan kete fare 'status quo' per Himaren, apo madje dhe e thellon e perhap problemin me tej eshte vertet per t'u shqetesuar.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kon qen pirat para 1000 vjetesh hahahahahahahaha

ne 46 himara votoi kunder pranaj them se jon kokeshkemba dhe te eger. as ali pasha nuk i pushtoi dot
    no glove no love

Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    kon qen pirat para 1000 vjetesh hahahahahahahaha

ne 46 himara votoi kunder pranaj them se jon kokeshkemba dhe te eger. as ali pasha nuk i pushtoi dot
    Hahaha lol ke te drejt, do kene qene ne kohen e epiroteve (apo ilireve) -une po flisja vec per tip 4-500 vjet me pare, pak a shume

Edhe pak kokeshkemba jane, per 'ca' gjera mire bejne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar më parë nga Sofi _ Lexo Postimin
    E kam hasur dhe une kete shprehjen qe permend TikTak "Himara e himarjoteve" - ka kohe qe eshte perhap si parrulle. Po himarjotet cfare jane?! A nuk jane shqiptare shumica, tjeter se jane greqizuar?!

Me problematik eshte fakti se te dyja kampet politike ne Shqiperi e perdorin kete per te cuar uje ne mullirin e tyre....Perfundimi: e perkeqesojne situaten ne dem te Shqiperise.

Mund ta kem gabim, po kjo eshte perhap dhe ne fshatra te Himares qe nuk kane pas qene greqisht-foles (ne Pilur psh., s'e di per te tjerat).
    Po Piluri cpati? Dhe ata jane infektuar nga dhrahmite greke? Nuk e dine ata qe ne Himare nuk i do njeri se debnbabaden kane pat gjak te paster shqiptari? Mikun tim Lefter Cipa prandaj nuk e kane shume qef himariotet. Ai hedh veshtrimin lart nga malet tona ndersa Bollanot veshtrojne detin me dulbi se mos ju vjen ndonje dhrahmi.
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    S'e di se c'paten...Kam vene re disa tendenca, por nuk besoj se eshte ende fenomen i pergjithshem...por, s'i dihet...

E ke pare kete? - eshte dy-gjuhesh: http://piluriunion.blogspot.com/

Me sa di si Himara dhe Piluri shqiptare jane. Ndoshta ne Himare ka dhe minoritet grek, po me duket se jane te greqizuar por jo greke.

S'di c'te them per Bollanon. Nga eshte Bollano? Kam degjuar qe eshte lab mor epirotas, s'po merret vesh..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Nga Progonati eshte e dashur Sofi. Por me sa duket i ka fryre era e detit dhe i ka harruar dhite atje lart ne mal. Por se mos vetem Bollano, ka dhe piluriot qe e dredhin me grekun. Dhe se mos vetem piluriot..ka edhe plot te tjere qe greku i ka stisur keto 20 vjet tamam per kete dite: qe te hedhin nga nje valle greke tek rrapi i fshatit dhe kaq e pat kjo pune..vate Shqiperia ne mos ka vdekur djelmuria.
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •