si te krijoj ni fajll per ta lidhur arken fiskale ne Access e kam ni market timin edhe programin e kam ne assess por nuk po mundem me kriju fajliin per mi lidh printerin Fiskal
si te krijoj ni fajll per ta lidhur arken fiskale ne Access e kam ni market timin edhe programin e kam ne assess por nuk po mundem me kriju fajliin per mi lidh printerin Fiskal
ku je ti ne kosove apo shqipri, dhe qfare modeli te printerit fikal ke
Mendja nuk shpenzohet, prandaj mendoni para se te flisni.
Nese ende nuk ke ba zgjidhej Niti81
Per lidhjen e printerit fiskal me acces , ti duhet qe prej programit tėnd ne diskun C tė krijojsh nje Temp file c:\Temp dhe ne te permes kodit qe e krijon ne ate folder Temp ta dergojsh informaten ne Formatin qe F_linku e lexon, si
S,1,______,_,__;Emri mallit;0.9;2;2;1;1;0;139;0;0
T,1,______,_,__;0;2
ky eshte vetem nje malle qė eshte shitur.Ky fajl mund te ket qfardo emri mirpo te jet e ose ne text file ose nė INP file qe lexohet me Notepad. Pėr qdo kupon qe shtypet ai fajl ndryshohet brendia e tij me informata tjera edhe F_linku vetė brenda ni kohe shumė tė shkurter e lexon edhe e shtyp.
Asgje ste duhet mė shumė.
Nese ke problem,prap te ndihmoj.
S,1,______,_,__;[artikulli];[cmimi];[sasia];[departamenti];[grupi i artikujve];[grupi i TVSH];0;[Kodi i (PLU)];[sasia e rabatit nė %];[sasia e rabatit]
T,1,______,_,__;
pjesa s duhet te figuroj para cdo reshti kurse departamenti dhe grupi i artukujve i lene 1
kodi plu eshte numri rendor apo kodi i artikullit qe eshte i domosdoshem
pra kete ke mundesi ta besh me query
per me shume informacione info.blerim@gmail.com
Krijoni Kontakt