Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 104
    i/e regjistruar Maska e Urimy-meraga
    Anëtarësuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Meraga, e di sa bejne 1 x 0= ___???

Thuaj hoxhes apo kushdo qofte tjeter qe te ka mesuar kete arsye te na nderoj me prezencen e tij ketu. Ose me mire coji kete mesazh "aq sa ben 1 shumezim me zero aq vlere ka dhe ai".

wow, me mire na thuaj qe e hape per shaka kete teme, me vjen te qaj per nivelin e shkolles ne kosove.
    Nuk ma merr mendja se nje hoxhë nga kosova e din arsyen dhe nuk ma ka thën askush vetem se duke menduar e lexuar ,në qoftse nuk e beson këte që po e them shko pyeti gjith hoxhët e kosovos nëse mund ta japin pergjigjen e mos me fol kot mendo para se te shkruash
    Ndryshuar për herë të fundit nga Urimy-meraga : 20-05-2011 më 13:27

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ma mbylle gojen, s'do flas me se po m'vjen keq qe fola keq.

Shko pyet prinderit dhe mesuesin e matematikes per pergjigjen, se konkluzioni yt eshte gabim. Vazhdo te lexosh dhe mendosh sa me shume, dhe kur te dish pergjigjen e vertete te kesaj pyetje, buzeqesh pakez me ate cfare the sot. Arritja jote te buzeqeshesh me veten, me beso qe do te na gezoj dhe ne te tjerve.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Urimy-meraga Lexo Postimin
    Arsyja është kjo lexoni me vëmendje.

Pyetja që e kerkoja i perket Shkences së numrave,matematikes.Gjdo shkencë ika ligjet e veta e gjdo ligj është krijuar nga Zoti që domethëne është ligj që e ka caktuar Zoti qe numri 100 te mos dahet kurrsesi në 3 Pjes të barabarta sepse e karaterizon koha që domethene deri sa te ekziztoj koha numri 100 nuk mund te ndahet në 3 pjes te barabarte vetem nësa del jashta kohës,hapsires dhe dimenzjoneve Ja përgjigjja
    O mendje ndritur falemnderit per kohen e humbur dhe per ndricimin e mendjes.

Do ta dergoj kete shkrese tenden tek komiteti i cmimit Nobel me pa se cfare mund te bejne .

Anëtarësuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223

Shko pyet prinderit dhe mesuesin e matematikes per pergjigjen, se konkluzioni yt eshte gabim. Vazhdo te lexosh dhe mendosh sa me shume, dhe kur te dish pergjigjen e vertete te kesaj pyetje, buzeqesh pakez me ate cfare the sot. Arritja jote te buzeqeshesh me veten, me beso qe do te na gezoj dhe ne te tjerve.

Pse si mendon ti se nuk e kam pyetur arsimintaren e prindërit e profesorat qe kan 40 vjet pervoj pune e asnjeri nuk ma ka japur pergjigjen si mendon ti se gjithmon vetem duke pyetur e lexuar mund të dish,është diqka me e shtrejnt se Dituria shpirti,intelekti,arsyea mendja dhe MENQURIA

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pse si mendon ti se nuk e kam pyetur arsimintaren e prindërit e profesorat qe kan 40 vjet pervoj pune e asnjeri nuk ma ka japur pergjigjen si mendon ti se gjithmon vetem duke pyetur e lexuar mund të dish,është diqka me e shtrejnt se Dituria shpirti,intelekti,arsyea mendja dhe MENQURIA
    Cfare klase je? Fillore, 8-vjecare, mesme?

Kur te shkosh ne universitet, (mbase dhe me heret kur te lexosh dhe me shume) shpresoj qe do tja tregosh pergjigjen e sakte arsimtarve, prinderve dhe profesoreve qe kane 40vjet pervoje pune.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 20-05-2011 më 14:31

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Atehere e pranoj gabimin e rende qe bera. Jemi ne prezencen e Einstein (Anshtajnit) po i hap rruge.

ahahahahahahahah. sa kam qeshur jo per gje po ky vertet eshte anshtajni se ky i ka kthyer pergjigje gjithe atyre qe nuk dine trinitetin dmth nuk ndahet ne 3 eshte "1 ZOT" bravo.
    I LOVE GOD

j&g

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    URRAAA, URRAAAA!

God damn, finallyyyyyyyyyyyyy

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    ahahahahahahahah. sa kam qeshur jo per gje po ky vertet eshte anshtajni se ky i ka kthyer pergjigje gjithe atyre qe nuk dine trinitetin dmth nuk ndahet ne 3 eshte "1 ZOT" bravo.
    Ky me nje Zog vret dy Gure
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 20-05-2011 më 15:23

Anëtarësuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223

Tregoma ti mua një arsye më të mir se e imja nëse mundesh,në qoftse jo tërheki postimet e bëra

Anëtarësuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Hmmmm gjithmonë e kam pyetur veten pse çdo numër është i plotpjesëtueshëm me 1. Tani e gjeta përgjigjen më në fund: Sepse nr.1 simbolizon Zotin!!! Zoti i ''thyen'' të gjitha dhe atij i nënshtrohet gjithçka.

Flm që ndriçove anëtarë të humbur të këtij forumi.

Një vërejtje: Herën tjetër, mos e përmend më shkencën (e matematikës) se Zoti me shkencën janë armiq të përbetuar!
    Tash një vëretje për të gjith ju,për ata që nuk e kuptojin dallimin mes Zotit dhe shkencës.Dallimi është se nuk ka dallim qe domethën se Shkenca është krijimtaria e Zotit.Zoti eshtë Ai që i caktoj programin(ligjin) materies dhe energjis në hapsir dhe koh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Urimy-meraga : 20-05-2011 më 17:01 Arsyeja: Mungesë e fjaleve

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Tash një vëretje për të gjith ju,për ata që nuk e kuptojin dallimin mes Zotit dhe shkencës.Dallimi është se nuk ka dallim qe domethën se Shkenca është krijimtaria e Zotit.Zoti eshtë Ai që i caktoj programin(ligjin) materies dhe energjis në hapsir dhe koh.
    Kam ndegjuar qe "Energjia eshte: ti frysh dashit ne b... aq fort sa tja drejtosh briret" Si mendon ti z. Urim-merimanga?

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •