82 postime për këtë psikopat ë nuk e ka idenë as vet se ça thotë !!!
O urim merimonga,tu bëftë dita 100 o i uruar.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Gjithnjë e më tepër po bindem se budallallëku spaska kufij. Ky meraga nuk e paska ditur as vetë përgjigjen, kështu që u ndje ngushtë dhe diçka duhej të thoshte. Përgjigja e lartë-cituar e tij, na jep mundësi t`i japim përgjigje çdo pyetjeje, edhe atyre më komplekse për të cilat shkenca ka punuar me shekuj. Për çdo pyetje, pergjijga është: ai eshte ligj sepse kështu e ka caktuar Zoti. Nëse meraga është siç po paraqitet besimtar i madh, atëherë ai denigron edhe nocionin Zot, pasi këto ligje të krijuara nga ai, paskan një kufi: kohën, hapësirën dhe dimensionet, nga rrjedh se edhe Zoti vetë qenka i kufizuar.
Në këtë forum, moderatorët janë të çuditshëm nganjëherë, shlyejnë atë që nuk duhet e lënë atë që duhet të shlyhet...
A te duhen luftetarë?
Dhe arratinë armiku te marrë?
A do botës ti vesh zjarrë?
Merr nja dhjetë kosovarë.
NOLI
Nëse Zoti është i kufizuar athere gjithqka do te ketë fund një dit,Zoti nuk ka kufi,ne jemi ata që kemi një fillim edhe një fillim edhe një mbarim e Zoti nuk ka as fillim e as mbarim.Nese Zoti do të kishte një fillim nuk do të ishte Zot,por do të ishte krijes e ai që e krijoj do te ishte Zot që nuk ka kurrfar logjiike,e nese Zoti ka një mbarim një dit do të ketë shkatrrim,do të thot është qështje kohe.Njeriu është prej materies,dhe materiene e karakterizon energjija,koha dhe hapsira,sa here që njeriu fillon të shpjegoj diqka fillon prej vetvetes,e si mundet ta shpjegoj Zotin kur niset pre mareries ,energjis kohes dhe hapsires.Njeriu është njësoj si i burgosur në burg(Do te thot burgu është trupi) ku fillon të shpjegoj për nje planet ku nuk ka qen asnjëherë atje,kë është gabimi qe njeriu gjithmon e bënë
Meraga...mendova qe ishe mosha e vogel prandaj te kam dhene gjithe ato pergjigje lart e poshte. Po ti s'merrke vesh dhe vazhdon te shkruash gjithe ato fjale pa lidhje!
Fillimisht qe je tap-topi (s'di gje hic) ne matematike e kuptuam te gjithe. Tani qe ta kuptosh dhe ti sa qesharak na dukesh. Jam e sigurte qe e di sa bejne 1 + 1? Pra 1+1=2! Tani pse eshte 1 +1= DY? Pse keshtu e tha Zoti?! Apo se keshtu tregon matematika? Nese pergjigja jote eshte se keshtu tha Zoti, s'paske sherim nga semundja qe te ka zene. Krahasimi i 1+1 eshte njesoj si pyetja qe shtrove ti ne kete teme, por per fat te keq ti, dhe arsimetaret me 40vjet pervoje pune qe ke pyetur jane tap-topi ne matematike, pra s'ja kane haberin.
Tani mblidhi mend dhe mos i ha te gjitha genjeshtrat qe te ushqejne njerezit injorant.
E qfare lidhje ka 1+1=2 me 100-shin në 3 pjes te barabarta.Mir 1+1=2 është kështu sepse e thot matematika si shkencë ,mirëpo matematika si shkencë u shpik nga njeriu si rezultat i mendjes e këtë mendje për të menduar,për të llogjikuar kush na dhruroj si dhuraten më të mir Apo mos është padashje,ose siq thot Darvini(shembull)pa dashje ka filluar jeta.
Nëse Zoti do të ishte i pakufishëm do të kishte shkatrrim(nuk do kishte eksiztencë) vetem se do ishte qështje kohe ,e nëse Zoti nuk do të ishte 1(1 kuptohen si një i vetem dhe i pashoq) atëhere dikush tjeter do ta zinte vendin e Zotit dhe do të kishte luft mes fronin e do të kishte shkatrim përseri se kush do ta mante universin pastaj.Që do të thot se Zoti është 1 edhe i pakufishëm.
Krijoni Kontakt