Faleminderit edhe njëher por ti je aj që nuk me kuptove mua.(Ti më the si mund ta dish që nuk mundet)Unë e di se nuk mundet dhe kjo quhet DITURI kurse arsyen pse nuk mundet nuk e di dhe është MENQURI që shum pak e kuptojin.E dituria dhe menquria nuk jan te njejta dituri është gjiqka qka mson,kurse menquri është të dish arsyen e gjanave,të mbrendshem e gjanave(Esencen).
Tashmë u binda edhe unë përse ti nuk e di arsyen përse nuk mundet edhe pse ti e di se nuk mundet.
Ditën e mirë!
Pa pa pa sa i dijshem qe je ,une thash mi da 100 en 3 pjes barabarta e ti shka bone te kunderten ajia ju dija me te dijshëm,këtë pytje nuk e postova më kot dhe askush arsyen nuk po ma tregon une e di arsyen po po pres prej juve.
Pa pa pa sa i dijshem qe je ,une thash mi da 100 en 3 pjes barabarta e ti shka bone te kunderten ajia ju dija me te dijshëm,këtë pytje nuk e postova më kot dhe askush arsyen nuk po ma tregon une e di arsyen po po pres prej juve.
lol tani po ben humor.
Po ta kishe shkruajtur keshtu si do te dukej?
100 = (33+1/3)x3 ----------> tri pjeset e barabarta
Thuaj qe se kam nda ne 3 po munde zotrote!?
Ndersa tipa si ty, qe mesoni nje gje dhe beni sikur keni kapur zotin per koqesh i kemi me shumice keshtu ti sben ndonje diference te madhe ne kete det idiotesh.
Krijoni Kontakt