Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 96
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Juanito dhe shoke, te PS dhe PD, ju qe shkruani vetem ne tema politike pa pushim dhe pa u lodhur shani me ēdo menyre kundershtarin. Duhej te egzistonte ndonje rregullore e posaēme qe elemente te tille te mos hynin ne kete forum, njerez te paguar per te bere propagande, rraca me e keqe qe egziston ne faqe te dheut.
    Po mire o njeri eshte seksioni i lajmeve te dites ky a po jo.
    Faji jone eshte qe ben vendi jone zgjedhje 356 dite ne vit.
    E ne shkruajme cfare mendojme per to.
    Ti po deshe as mos shkruaj as mos lexo te ky seksion.
    Dhe mos e tepro se qenkemi njerz te paguar, bile qenkemi rraca me e keqe.
    Te besh sado pak protagonizem per vendin tend o do qenke i paguar e rrace e keqe o hic?
    Mangut qenke nga shume drejtime o njeri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga juanito02 : 03-05-2011 mė 06:08
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    si nuk merzitesh o burr i dheut 24/7 shan saliun,
    beje ndonje dite pushim dhe shkruaj ne ndonje nen-forum tjeter, si psh tek romanca, tek shkenca, si ben edhe brari kur do te bej pak pushim.
    a ju paguajne juve pushimet, je me kontrate te rregullt apo ne te zeze ,

e di si eshte puna, behet bajate gjithmone kjo lloj gjuhe,
    dakord ti je kunder sales, une jam pro, po perveē sharjeve hera heres te perdorim edhe ndonje argument per te qene,

ja psh ti ne vend sa te denosh aktin e kercenimit ndaj Arjanit, po fillon te analizosh sa idiot qe eshte, pa piken e lidhjes, pse paska ftuar lulin, po ai ftoi edhe edin dhe nuk i erdhi.

kupton?
    Si mendon ti, mire bene qe i kercenuan familjen arjanit?
    dhe nje pyetje qe eshte me e rendesishme, ēfare interesi ka saliu te vendose bomba tek cadrat tuaja alla beduine te shkretetires.
    2 pyetje te thjeshta.

hajde diskutim te mbare se per fat te keq mua nuk me ushqen forumi dhe nuk kam kohe gjithe diten.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nuk kam idene kush eshte ky Arjan Cani, por di kete, qe s'mund te kercenosh familjen e askujt, aq me teper qe merr konotacion politik, indirekt ben presion mbi shtypin e lire, meqenese eshte gazetar, nga c'po lexoj.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    1. Nese eshte kercenuar dikush, duhet te denohet dikush!
    2. Nuk ka gazetare te zote ne skiperi. Lepijne te gjithe majtas e djathtas, disa duken sheshit dhe disa nuk duken sheshit.
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    si nuk merzitesh o burr i dheut 24/7 shan saliun,
    beje ndonje dite pushim dhe shkruaj ne ndonje nen-forum tjeter, si psh tek romanca, tek shkenca, si ben edhe brari kur do te bej pak pushim.
    a ju paguajne juve pushimet, je me kontrate te rregullt apo ne te zeze ,

e di si eshte puna, behet bajate gjithmone kjo lloj gjuhe,
    dakord ti je kunder sales, une jam pro, po perveē sharjeve hera heres te perdorim edhe ndonje argument per te qene,

ja psh ti ne vend sa te denosh aktin e kercenimit ndaj Arjanit, po fillon te analizosh sa idiot qe eshte, pa piken e lidhjes, pse paska ftuar lulin, po ai ftoi edhe edin dhe nuk i erdhi.

kupton?
    Si mendon ti, mire bene qe i kercenuan familjen arjanit?
    dhe nje pyetje qe eshte me e rendesishme, ēfare interesi ka saliu te vendose bomba tek cadrat tuaja alla beduine te shkretetires.
    2 pyetje te thjeshta.

hajde diskutim te mbare se per fat te keq mua nuk me ushqen forumi dhe nuk kam kohe gjithe diten.
    E shaj o njeri Saliun se me duket shemtira e dheut ne vendin tim.
    Sa per bombat qe po qe qelbin situaten atje une skam qene kurre per pune dhjeranukesh qe hedhin gurin e fshehin doren.
    Po fakti qe ajo polici leshi qe eshte asnje skap nga keta birbot mendoj se jane te mbrojtur nga vete shteti.
    Albania Uber Alles

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    1. Nese eshte kercenuar dikush, duhet te denohet dikush!
    2. Nuk ka gazetare te zote ne skiperi. Lepijne te gjithe majtas e djathtas, disa duken sheshit dhe disa nuk duken sheshit.
    c'rendesi ka nga lepihen gazetaret, askush nuk duhet kercenuar, shtypi eshte i lire, perndryshe do kthehet ne vend afrikan.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Nuk ka nevoje per shume komente, Cani shpjegon situaten vete dhe ku ka perfunduar PS

http://www.youtube.com/watch?v=ld5eEp3ixnI
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Tani ky emisioni i Canit nuk eshte se ka ndonje vlere te madhe ne televizionet Shqiptare,por ajo qe deklaroi Cani tek ABC News ishte dicka e drejte dhe e vertete.Nje bande ogurzeze ka mberthyer PS-ne dhe larg qofte qe kjo bande te mari serisht qytetin e Tiranes.

tanime po del hapur se mafia kuqe nuk mjaftohet qe te kercenoje institucionet e shtetit shqiptar POR tani kane filluar te terrorizojne edhe vete anetaret e ps ....

8 maji do te shenohet ne kalendar si Waterloo-ja e Edverit dhe e te kuqve enverian ...

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesuesi_1 : 03-05-2011 mė 07:15
    "They will not control us, We will be victorious"

A eshte Cani gazetar i zoti ?
    A e vuri vete PS bomben te cadrat ?
    A eshte kercenuar Cani nga PS-ja ?

Jane te gjitha pyetje qe secili i pergjigjet ne varsi te partise qe ka perzemer.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Turp i madh, dhe nese keto qe thote Cani jane te verteta ... qe per hir te respektit qe kam per te nuk eshte se nuk i besoj, athere pas zgjedhjeve lokale PS duhet te beje Zgjedhje dhe Zgjidhje te brendshme bashke ...

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Meqe pyete une po them mendimin tim:

Arian Cani eshte gazetar i zoti.

PS e vuri vete bomben te cadrat.

Cani nuk eshte kercenuar nga PS-ja.

Vetem se nuk e kuptoj c'lidhje ka pergjigjja me partine perzemer
    BASHKIMI BEN FUQINE!

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •