kam nje foto ,po se di se si vendoset ketu ,a ka ndonje te me ndihmoje
e kam tek pc ime
kam nje foto ,po se di se si vendoset ketu ,a ka ndonje te me ndihmoje
e kam tek pc ime
aman ore une te pyes sinqerisht se gjeta nje foto interesante heheheh poshte me kerkon url une e kam tek pc ime hehehehe
hajde hajde me trego te jap nje euro ,apo dollar
heheheheheh
Ne kete shkrim qe e lexoni flas ne mendimet e mija personale por bazohen ne politiken e cila ndodhi ne te kaluaren dhe sipas te gjitha gjasave me lajmet e fundit po vazhdon e njejta gje edhe ne te ardhmen.
Lajmin e fundit qe mora rreth vrasjes se Osama Bin Laden-it (Tim Osman) me tronditi, ndoshta te gjith mendoni pse te jem tronditur…
U trondita per arsyen se ky lajm me futi friken ne palce per shkakun se tani pres dicka me te madhe nga ata qe e sajuan kete gje.
Osama Bin Laden ishte pjes e CIA-s ate e deshmojn edhe disa fotografi dhe historia e tij, kete mund te shihni tek seriali Mashtrimi I Madh Fantazma Osama Bin Laden.
http://www.youtube.com/watch?v=W3AvRlspLZo
Osama Bin Laden quhej Tim Osman por me planifikimin e CIA-s ai eshte shendrruar ne Osama Bin Laden qe te pergatitej plani i tyre i cili per mendimin tim iu ka shkuar perfekt gjer me tani dhe po kam friken se do te vazhdoj te ju eci mir.
E vetmja gje qe atyre nuk iu shkoj per dore ishte se ata nuk munden ta parashikojn vdekjen e Osama Bin Ladenit ne vitin 2001 nga nje semundje e rende ne mushkri.
Mirpo edhe pse ai vdiq ata nuk e ndalen planin e tyre djallezor por vazhduan edhe pa Osaman por duke e perdorur emrin e tij dhe duke mashtruar kinse ai eshte ende gjalle.
Kur e mora lajmin per vrasjen e tij tani mendova; Oh zot dicka do ndodh se tani kinse Al-Qaeda do te ndermarri sulme ne shenj hakmarrje per liderin e tyre.
Un jam me se Iisigurte se do te kete sulme (Terroriste) ne shenj hakmarrje per Osama Bin Laden-in por mos u mashtroni nga ata se te gjtha keto do te jene te pergatitura ne menyren me te mire nga ata qe e planifikuan edhe Al-Qaedan edhe Osama Bin Ladenin edhe sulmet e 11 Shtatorit ne kullat binjake e ne Pentagon.
Kjo eshte arsyeja pse une do te jem nen ankth ditet e ardhshme sepse sic ka ecur politika nevitet e kaluara dhe nese vazhdon ashtu ne duhet te jemi te pergatitur per nje mashtrim te ri…
Se me cfar mashtrimi nuk mund te dimi askush mirpo mashtrimi me i mundeshem eshte se do te kete sulme kinse terroriste ne shenj hakmarrje per Liderin e Al-Qaedas port e pergatitura mire nga CIA e cila e pergatiti dhe e ngriti gjer ketu Al-Qaedan.
Edhe nje here po e perseris keto jan vetem mendimet e mija personale.
The_Capital
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 02-05-2011 mė 14:49
Burri 1 X flet !
Apet edhe Kadafin aaaa ? O agimbeluli ca na bone ti sot... Kena ngel tu qajt gjith diten
Revolution 1848
moamer bin laden gadafi
edhe kete e kishin vrare amerikanet
I don't believe in magic,
I don't believe in I-ching,
I don't believe in bible,
I don't believe in tarot,
I don't believe in Hitler,
I don't believe in Jesus,
I don't believe in Kennedy,
I don't believe in Buddha,
I don't believe in mantra,
I don't believe in Gita,
I don't believe in yoga,
I don't believe in kings,
I don't believe in Elvis,
I don't believe in Zimmerman,
I don't believe in Beatles,
I don't believe in Stalin
I don't believe in Osama
I don't believe in Xoxha
I just believe in me
Unė nuk besoj nė tarot,
Unė nuk besoj nė e Hitlerit,
Unė nuk besoj nė Jezusin,
Unė nuk besoj nė Kennedy,
Unė nuk besoj nė Buda,
Unė nuk besoj nė Mantra,
Unė nuk besoj nė Gita,
Unė nuk besoj nė yoga,
Unė nuk besoj nė mbretėrit,
Unė nuk besoj nė Elvis,
Unė nuk besoj nė Zimmerman,
Unė nuk besoj nė Beatles,
Unė nuk besoj nė Stalin
Unė nuk besoj nė Osama
Unė nuk besoj nė Xoxha
Unė thjesht besoj nė mua,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FreeByrd : 02-05-2011 mė 14:56
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
FreeByrd - aj bre shoki mjaft me se na lodhe me anglisht shqip,po ec more burre a pak forume ne gjuhen tende ke e te ka mbet meraku ketu,hajt se boll shite pordh ketu mes shqiptareve (sdyshoj qe je shqipe vete) po nejse kushdoqofsh sepaku mos cito kur te postosh se na lodhe,nje faqe nje shkrim i yty me nje citim te dikujt tjeter...
Shih si te ta perkthen ajo terlucka ne anglisht mire nese jo n.r.s.
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt