Close
Faqja 18 prej 65 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 646
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Osama kish lene 1 tape ku nder te tjerash thoshte- grate ja lej Mersinit, kurse dialysis machine Ch. Sheen. LOL.
    une te dija te divorcuar ty, lol .nejse nuk ia kthej doren mbrapsht (oh sa kam qesh sot)
    "Shoku Mjekesise"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Osama kish lene 1 tape ku nder te tjerash thoshte- grate ja lej Mersinit, kurse dialysis machine Ch. Sheen. LOL.
    jo jo, e ke gabim, dhe mersinin fansin e shit ladenit, 72 shemales e presin in hell
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Apet do te thote prape ?

Gazeta L’est Republicain deklaroi qe ne 2006 per vdekjen e tij

http://www.kosovapress.com/ks/beta/?...7d3dadc1e63c01
    Ndersa e deklarove ne 2001 vdekjen e tij, por budalliqeve sua ve njeri veshin. Dhe pergjigjen e ke te linku qe ke sjelle.

"Agjencitė amerikane tė zbulimit nuk mund t'i konfirmojnė informacionet e gazetės franceze “L’est Republicain”, sipas tė cilės kreui “Al-Kaidės”, Osama Bin Laden ka vdekur." Pra ja ka fut kot gazeta ne 2006 dhe nuk eshte vertetuar.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Shkofte ne ferr , se atje e ka vendin .

Sa shpirtra paska pas ky ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 02-05-2011 mė 09:34
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    fotoja e manipuluar.

(prandaj mos e nxirrni mė atė fotė sps s'ėshtė e vėrtetė.)

Ashiqare shihet se eshte montazh !!!
    Shikoni qe te 3-ja foto jane te njejta, goja e tij e hapur eshte njejt sikur te e dyta dhe e treta !!!!
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    PO PO Bin Ladeni u vra, ne dashe te ju vije keq e ne dashe mire, une per veten time, perkrahu dhe uroje forcat amerikane qe vrane Bin ladenin, nje terrorist i flliqt, qe ne qafe i ka marre me se pari popllin e vet dhe mislimanizmin, e maseandej edhe boten ciilizuese!po si gjithmon zullumqari ne fune perfundon me te keq!
    Rrofte USA!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga enterprize Lexo Postimin
    jo jo, e ke gabim, dhe mersinin fansin e shit ladenit, 72 shemales e presin in hell
    Po ti pse e gėnjen Mersinin? Po sikur t'i japin vetėm 70 dhe tė zhgėnjėhet ai pastaj?
    Mersino bjeri byēės sa je gjallė se kur tė vesh nė hale tė gomarit nuk i dihet. Mbase tė pėrdorin ty si dickhead nė byēėn e Binit.
    -

Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    Deklaratė e Qeverisė sė Republikės sė Kosovės

Prishtinė, 2 maj 2011

Qeveria e Republikės sė Kosovės pėrgėzon forcat amerikane pėr operacionin e sukseshėm dhe konsideron se vrasja e liderit terrorist tė al-kaidės, Bin Ladenit shėnon njė moment kthese nė luftėn kundėr terrorizmit, jo vetėm pėr popullin amerikan, mirėpo pėr tė gjithė popujt e botės tė cilėt e duan lirinė dhe paqen.

Nė kėtė moment kthese, populli i Kosovės ndan me popullin amerikan ndjenjėn e shpresės dhe solidaritetit pėr njė jetė me tė sigurtė dhe mė paqėsore.

Kjo ngjarje, ėshtė njė moment i pėrkujtimit pėr tė gjitha jetėrat e humbura nė luftė kundėr terrorizmit, dhe njė moment i shpresės se e mira do tė ngadhnjejė mbi tė keqėn.
    Bravo qeveria kosovare, deklarate e bukur dhe mese e nevojshme per vete faktin se Amerika ishte faktori kryesor ne arritjen e pavarsise se Kosoves.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga dardaniAU Lexo Postimin
    PO PO Bin Ladeni u vra, ne dashe te ju vije keq e ne dashe mire, une per veten time, perkrahu dhe uroje forcat amerikane qe vrane Bin ladenin, nje terrorist i flliqt, qe ne qafe i ka marre me se pari popllin e vet dhe mislimanizmin, e maseandej edhe boten ciilizuese!po si gjithmon zullumqari ne fune perfundon me te keq!
    Rrofte USA!
    Pse t'i nuk e analizon pakez ate foton ??
    Ju beson barcaletave te Nasradinit t'i ??
    Burri 1 X flet !

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Po ti pse e gėnjen Mersinin? Po sikur t'i japin vetėm 70 dhe tė zhgėnjėhet ai pastaj?
    Mersino bjeri byēės sa je gjallė se kur tė vesh nė hale tė gomarit nuk i dihet. Mbase tė pėrdorin ty si dickhead nė byēėn e Binit.
    mos zihemi kot, hadithet nuk genjejne, 72 trannys ka dhe per mersinin, nese mungojne 2 cop ja merr borxh mullah omarit ky qe ka 74
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 18 prej 65 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •