lexojeni cfar thote kjo lopa hahahaha
Presidentja e Kososvės, Atifete Jahjaga, ka lėshuar njė deklaratė pėr media lidhur me lajmin pėr vrasjen e Osam bin Ladenit, ku thuhet se “prej sot bota ėshtė mė paqėsore, prej sot njerėzit janė mė tė sigurt tė shkojnė nė punė, nė shkollė, tė udhėtojnė me metro, me tren, me aeroplan, mė tė sigurt pėr jetėn e tyre”.
“Kryeterroristi Osama bin Laden mori dėnimin e merituar pas gjithė vrasjeve, vuajtjeve, dhimbjeve dhe dėmeve qė i shkaktoi botės. Drejtėsia u vu nė vend. E mira fitoi kundėr tė keqes. Njerėzit do tė jetojnė nė paqe, nė pėrparim, tė patrembur dhe tė parrezikuar. Lufta kundėr terrorizmit ndėrkombėtar ėshtė nė funksion tė paqes, tė prosperitetit, tė sigurisė pėr tė gjithė, nė mbrojtje tė jetės dhe tė dinjitetit tė njeriut”, thuhet nė deklaratė.
Nė deklaratė potencohet se Republika e Kosovės, populli i saj e mirėpritėn lajmin pėr eliminimin e kryeterroristit tė botės, duke qenė tė ndėrgjegjshėm dhe tė falenderueshėm pėr intervenimin e NATO-s nė Kosovė, disa vjet mė parė, kur u ndal lufta dhe spastrimi etnik, u vendos paqja dhe stabiliteti nė rajon.
“Kosova nė luftėn kundėr terrorizmit ėshtė pėrkrah SHBA-sė dhe BE-sė, pėr njė botė mė tė mirė, nė tė cilėn njerėzit e tė gjitha besimeve, tė gjitha racave, tė gjitha kombeve bashkėrisht do tė ndėrtojnė tė ardhmen prosperuese”, thuhet nė fund tė deklaratės sė presidentes Jahjaga
shit bitch laden shkoi ne halene e gomereve, atje ku do shkojne te gjithe shkerdhatat terroriste islamike.
American marines are superheroes.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
American marines are superheroes.
Ne amerike 2 maji shpallet dita e rrenave hahahahboni feste plako.
Super lajm
Nje familje kristianesh nga gezimi per vrasjen e Bin Ladenit i vendosin zjarrin kishes se tyre .![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 02-05-2011 mė 08:41
"Shoku Mjekesise"
Shikoj kėta orangutangėt e Anadollit qė qeshin dhe mė vjen tė recitoj vargjet:
Ti ke pas ken nji zojė e randė
burrat e dheut t'bijshin ndėr kambė
po sot Amerikė, m'thuej si je?
Edhe majmunėt po tė qeshin mbi dhe.
E kam thėnė qė fushata amerikane kundėr "terrorizmit" islamik ishte shėrbimi mė i madh pėr shpellaret islamikė. Para 2001 me islamikėt tallej gjithė Perėndimi. Pas 10 vjetėve publicitet tė pandėrprerė tani tallen kėta.
O tempora! O mores!
-
Krijoni Kontakt