Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 159
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Kur s'eshte bere tiktaku me diabet deri tani, s'kam per t'u bere une.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    tiku ka dhe high blood presure and colesterol si peshe e rende qe eshte

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Si tha ai tek filmi: Tiktakut i kane hije edhe HBP edhe Cholesteroli.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    cili film mi?

Kam mat nje here ato treguesit e diabetit te nje fisi im pasi kisha heng nje ballakume te madhe. U bene me zemer keto te mite aq lart kishte shkuar E matem prape ishte normal pastaj, po mi jepnin me rracion embelsirat pas kesaj.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    U kthye në temë per llupësit.

Po ky frut ( blackcurrant), si quhet në shqip? Ka madhësinë e një carace. Me sa më kujtohet, ishte një si tip shkurre dhe kur kepusnim ndonjë për ta provuar, plakat e lagjes na thonin, mos i hani se helmoheni. (mbase edhe gabohem)
    Këto, jo vetëm që s'të helmojnë, por reçeli i tyre t'kënaq shpirtin.
    ky frut quhet, rrushi i qenit
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    cili film mi?

Kam mat nje here ato treguesit e diabetit te nje fisi im pasi kisha heng nje ballakume te madhe. U bene me zemer keto te mite aq lart kishte shkuar E matem prape ishte normal pastaj, po mi jepnin me rracion embelsirat pas kesaj.
    "Operacioni Zjarri"

"Luanit i kane hije thonjte!"

(lol)

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Si quhet në shqip, fruti në fotot e mëposhtme?
    Nespulla dhe gjendet me shume ne Vlore.Km dhe une nje histori me nje frut qe se kisha pare kurre.Isha ne greqi, shkoj ne treg dhe shof disa fruta qe me ngjasonin si patate por me lesh.Ouu, thash po keto cfar jane, te jen ndonje lloj zarzavate sme hyn ne pune thashe, se kush po rrin me i gatu.Te shtunave mbidheshim tek nje tip qe mbahej se dinte c'do gje.Ore i them, cfar jane sto fruta qe ngjasojne me patatet por jane me lesh?Me ate vlonjeshen karakteristike me pergjigjet,ato ore , po mushmolla jane, s'paske henger ndonjehere ti.I zene ne turp, kam ngrene i thashe, po keto muduken ndryshe.e keshtu une i besova fillozofit dhe per nje vit . kaloja nepr treg dhe kurre nuk i preka me dore ato.Kur kthehem ne shtepi, shof ne mes te tryezes nje pjatance me te tille fruta dhe i them gruas ,po keto c'far jane, po kivi me tha , spaske henger ndonjehere ti , ato prej andej vijne.E po cfar ti bej fillozofit une thashe.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nespulla dhe gjendet me shume ne Vlore.Km dhe une nje histori me nje frut qe se kisha pare kurre.Isha ne greqi, shkoj ne treg dhe shof disa fruta qe me ngjasonin si patate por me lesh.Ouu, thash po keto cfar jane, te jen ndonje lloj zarzavate sme hyn ne pune thashe, se kush po rrin me i gatu.Te shtunave mbidheshim tek nje tip qe mbahej se dinte c'do gje.Ore i them, cfar jane sto fruta qe ngjasojne me patatet por jane me lesh?Me ate vlonjeshen karakteristike me pergjigjet,ato ore , po mushmolla jane, s'paske henger ndonjehere ti.I zene ne turp, kam ngrene i thashe, po keto muduken ndryshe.e keshtu une i besova fillozofit dhe per nje vit . kaloja nepr treg dhe kurre nuk i preka me dore ato.Kur kthehem ne shtepi, shof ne mes te tryezes nje pjatance me te tille fruta dhe i them gruas ,po keto c'far jane, po kivi me tha , spaske henger ndonjehere ti , ato prej andej vijne.E po cfar ti bej fillozofit une thashe.
    lol...ku e gjete ate krahasim!
    Me kujtove ate barsaleten me "patatet e Bexhetit" .

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Si tha ai tek filmi: Tiktakut i kane hije edhe HBP edhe Cholesteroli.
    danke danke koraxon qe me qujte bukurosh hahahahahahahahaha.

koraxone ke qen nai her ne grande lakes. do na hudhin anej per tre dit ne gusht. do jem ke marriot. sa desha me bo ene un i pytje si i shqiptare prej bostoni. me kishte dergu i email ku me pyste a ka jet note NJ. jo mi i thash ne flejm me pulat
    no glove no love

Edhe me dhelprat nuk eshte keq!

p.s si e ka emrin ky fruti?

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •