Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 149
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Ermedin Lexo Postimin
    Pėr ēka zili!? Se Zoti+Fryma+Biri=1≠3?!
    Mos e kanė harruar nėnėn vallė!? Kjo ėshtė diskriminim!

O Zot i Madh, sa tė pafytyrė, tė pėrshkruajnė cilėsi njerėzore!
    Ti je Njė, i Lartėmadhėruar, i Pastėr prej ēdo tė mete!
    Si e spjegon qe 1X1X1=1 ?

Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Aj gabeli ALBO i ka fajet sepse ai thote per c'do gje qe ndodh ne forum eshte "liri e shprehjes".
    Oh malok (ALBO) a eshte liri e shprehjes me sha nenen ??
    Ca sheh mangut ti aty?...apo po te dhemb qe bashkekombasit e tu "gabelat" qe pallisin si te cmendur?

Sinqerisht, cfare ke qe te djegi kaq shume kjo video?

p.s Zogjke "Renea" ai xhirim mos eshte rastesisht ne Kumanove qe po pallitni dhe tundeni si kavje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 03-05-2011 mė 07:29

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    haha video te bukura, mos ke edhe tjera moj...se per gafat islamike ke sa te duash sa qe nuk ja vlen te postohen ne forum se deformohet forumi.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Si e spjegon qe 1X1X1=1 ?
    Hahah, cirkusi njėherė, nuk mund tė jenė tė barabartė se vetė
    Jezusi thotė qė ėshtė i dobėt, nuk mund tė barazohen, lol!

"Unė nuk mund tė bėj asgjė nga vetja ime." [Gjoni, 5:30]
    "(Jezusi tha) Kam etje." [Gjoni, 19:28] "Jezusi qau." [Gjoni, 11:35]

A ka "zoti" cilėsi njerėzore, lol!? Jezusi ėshtė i dėrguar, profet, asgjė tjetėr!
    "Unė nuk jam dėrguar gjetiu pėrveēse tek delet e humbura..." [Mateu, 15:25]

Le bre, tre "fytyra" nuk mund t'i ngjeshėsh nė njė, kjo vetėm nė filma sci-fiction!

Kot paska qen shprehja ( I ngjan miku - mikut ) duhet te ishte ( I ngjan feja - fese ) LOL

Nese ke ndonje te papare na e sill se kam ber nje koleksion me keto videot fetare dhe se shpejti do ta hedh ne you tube
    Revolution 1848

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Hahah, cirkusi njėherė, nuk mund tė jenė tė barabartė se vetė
    Jezusi thotė qė ėshtė i dobėt, nuk mund tė barazohen, lol!

"Unė nuk mund tė bėj asgjė nga vetja ime." [Gjoni, 5:30]
    "(Jezusi tha) Kam etje." [Gjoni, 19:28] "Jezusi qau." [Gjoni, 11:35]

A ka "zoti" cilėsi njerėzore, lol!? Jezusi ėshtė i dėrguar, profet, asgjė tjetėr!
    "Unė nuk jam dėrguar gjetiu pėrveēse tek delet e humbura..." [Mateu, 15:25]

Le bre, tre "fytyra" nuk mund t'i ngjeshėsh nė njė, kjo vetėm nė filma sci-fiction!
    Ata qe nuk kan nje lidhje me Zotin nuk i kuptojn keto gjera.
    Po nuk je i lidhur me burimin, enet do jen bosh!
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Grammar Maska e Segestani
    Anėtarėsuar
    21-01-2011
    Vendndodhja
    Sibiu
    Postime
    43
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Kete punen e trinitetit nuk e kuptojne vetem analfabetat gje qe ne Islam te gjithe jane te tille.

Shembujsh Trini ne nje kemi ne me miljona, por per ta kuptuar duhet te kesh tru JO-ISLAMIK perndryshe e pate, atyre me shume e logjikshme i duket parajsa me 90 virgjiresha qe sa here ben dashuri me to mbesin virgjine sesa diqka trinitare...

AT(ZOT)+BIR(ZOT)+SHPIRT I SHEJT(ZOT) = HYJI

UJI+AKULLI+AVULLI=UJ

1X1X1=1

Jane tri gjera qe perbejne vezen mbeshtjellsi(VEZ)+YOLK(VEZ)+I BARDHI (VEZ) = VEZ.

E KALUARA(KOHA)+ E TASHMJA (KOHA)+E ARDHMJA(KOHA)=KOHA

Sillni Islamiket ketu ne krye me Shefqet Krasniqin, te lozi ca me robt e Allahut, e leni kullo priftat...
    Sa shembuj te bukur qe ke dhene,te te ndimhoj?
    VEZET - LEKUAR - SPERMA = PENISI.
    Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Mos bė keso krahasimesh banale aman! Nuk krahasohet Zoti me rajone dialektike te shqipris sepse fundi i fundit qe kur Zoti qenka element gjeografie?
    Ti student, e ke idene per gafen qe ke bere??!! Rajonet nuk mund te jene "dialektike"......e shumta mund te jene dialektore!!
    Ky pretendimi jot duke marr per shembull rajonet dialektike te shqipris eshte gabim, sepse ateher na del se nuk kemi trinitet mirpo katernitet keshtu: Shqipria - Ati, / Toske - Shpirti i shejte, / Gege- Krishti, / Gjuha Standarte - me kend....??? ndoshta me ate qe shpiku trinitetin!
    Jo vetem qe vazhdon ne gabimin e "rajoneve dialektike", por arrin deri sa te cilesosh gjuhen element gjeografik!!!!!
    Ne cilen medrese ku je student ti fisnik, mesohen kesilloj hajvanlleqesh badihava??!!!
    Herave tjera mos be keso krahasime me elemente gjeografike sepse te dalin me shum se 4 elemente
    .....ahhahahahahah....ke edhe paturpesine te besh sarkazem, rrace analfabeti!!!!!
    Kete trinitetin qe thua se eshte logjike, mund ta them me bindje te plot se rreth 99% te krishtereve nuk ja kan iden se si deshifrohet dhe kuptohet. Atehere ku mbetet logjika tek ky 99%shi?
    Per tu habitur se si ua qani hallin te krishtereve, pastaj tmerroheni kur ndonje katolik si une, vjen e shkruan ne forumin islamik!!!
    Per ty dhe dallkauket e tjere ketu, shembulli me i qarte dhe i thjeshte per trinitetin e krishtere , siē jua kam perplasur edhe me pare hundesh, eshte vete njeriu!!!
    Tani meqe nuk keni kapacitet te arrini vete ne nje perfundim logjik, pergjigjuni kesaj pyetjeje(me ndihmen e cilitdo hoxhe qe te doni ju): Ju jeni trupi, mendja ,shpirti juaj, apo te tre njeheresh??!

Mund te therrisni ne ndihme edhe Smth_poeticun, Gimchen apo hoxhe Krasniēin, dhe tu thoni se nje katolik i vetem, ju ka fut ne vathe me nje pyetje te thjeshte!!

P.S. E mos ta kruani me me asnje shqiptar ketu ne forum qe ve Kombin perpara fese, cilado qofte ajo, perndryshe une do te jem si shpata e Damokleut per mbeturinate tilla!!
    Jarigas

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Kur tė jesh i lirė, ec e diskuto! Tani qė je i paguar i dikujt, masonerisė,
    nuk ka ēka tė diskutoj se veē urdhėrat i kryen, asgjė nga vetja!

Martesa (kontrata) ėshtė diēka tjetėr dmth. vetėm kontrata:
    There is no minimal age for entering the marriage!

Konsumimi i martesės dmth. tė kesh marrėdhėnie me femrėn
    (me tė martuarėn) ėshtė diēka tjetėr, nė fakt kjo e dallon se
    nuk ėshtė pedofili, ngase duhet tė pritet pjekuria e saj seksuale:
    But, is the girl ready for sex yet or not? What is the approximate
    age for having sex for the first time!? This varies to enviroment...

Pjekuria seksuale duhet tė pritet.

Tash nuk e di kush ėshtė ky, se nė Islamin e Vėrtetė duhet tė merret
    pėlqimi i vajzės qė ėshtė kushti kryesor. Nuk e di a ėshtė i ndonjė sekti,
    por prapė lidhje me pedofili nuk ka, zotėri!

Ec si shqipen ashtu edhe anglishten mėsoje!
    E ti qe e din anglishten, harron te shtosh se sipas shembullit te Muhamedit, mund te kemi raport seksual me nje vajze 9-vjeēare!!!
    Apo ti nuk je i paguar i masonerise, por i harapllekut??!!
    Vazhdoje mendimin Ermedin efendi, mos e ler pergjys!!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    idiotesia nuk ka kufi. shqiptaret jan te trash ka truri kjo deshmohet me keto shkrime, si mund njeriu ta perkufizoj fen ne ket rast ISLAMIN me nje popull ne ket rast arabet, ata arabet mund te jen musliman te kqinje por kjo nuk do te thot se feja islame eshte e keqe, ky probelemi i inqestit qe te turqit edhe te arabet e marrin qiken e axhes per graua kjo nuk ka asgje te perbashket me islamin ama asgje, kjo eshte tradit e tyre kombetare dhe jo fetare, sikur edhe te shqiptaret qe kan traditat kombetare qe nuk kan lidhje me fet e tyre, un jam MUSLIMAN dhe per ket falemenderoj zotin dhe jam krenar qe jam musliman dhe nuk e fsheh ket kam jetu edhe ne evrop 12vite kur nuk um ka penguar feja ime perkundrazi, do citoj nje bashkepuntore timin ne ch kur derisa drekonim me 5 shok pune ai zvicrrani eshte shprehur se me shum i beson nje njeriu qe beson ne zot mendonte ne musliman se ati qe nuk beson ne asgje

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •