Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 03-05-2011 mė 07:29
Hahah, cirkusi njėherė, nuk mund tė jenė tė barabartė se vetė
Jezusi thotė qė ėshtė i dobėt, nuk mund tė barazohen, lol!
"Unė nuk mund tė bėj asgjė nga vetja ime." [Gjoni, 5:30]
"(Jezusi tha) Kam etje." [Gjoni, 19:28] "Jezusi qau." [Gjoni, 11:35]
A ka "zoti" cilėsi njerėzore, lol!?Jezusi ėshtė i dėrguar, profet, asgjė tjetėr!
"Unė nuk jam dėrguar gjetiu pėrveēse tek delet e humbura..." [Mateu, 15:25]
Le bre, tre "fytyra" nuk mund t'i ngjeshėsh nė njė, kjo vetėm nė filma sci-fiction!![]()
Ti student, e ke idene per gafen qe ke bere??!! Rajonet nuk mund te jene "dialektike"......e shumta mund te jene dialektore!!
Jo vetem qe vazhdon ne gabimin e "rajoneve dialektike", por arrin deri sa te cilesosh gjuhen element gjeografik!!!!!Ky pretendimi jot duke marr per shembull rajonet dialektike te shqipris eshte gabim, sepse ateher na del se nuk kemi trinitet mirpo katernitet keshtu: Shqipria - Ati, / Toske - Shpirti i shejte, / Gege- Krishti, / Gjuha Standarte - me kend....??? ndoshta me ate qe shpiku trinitetin!
Ne cilen medrese ku je student ti fisnik, mesohen kesilloj hajvanlleqesh badihava??!!!
.....ahhahahahahah....ke edhe paturpesine te besh sarkazem, rrace analfabeti!!!!!Herave tjera mos be keso krahasime me elemente gjeografike sepse te dalin me shum se 4 elemente![]()
Per tu habitur se si ua qani hallin te krishtereve, pastaj tmerroheni kur ndonje katolik si une, vjen e shkruan ne forumin islamik!!!Kete trinitetin qe thua se eshte logjike, mund ta them me bindje te plot se rreth 99% te krishtereve nuk ja kan iden se si deshifrohet dhe kuptohet. Atehere ku mbetet logjika tek ky 99%shi?
Per ty dhe dallkauket e tjere ketu, shembulli me i qarte dhe i thjeshte per trinitetin e krishtere , siē jua kam perplasur edhe me pare hundesh, eshte vete njeriu!!!
Tani meqe nuk keni kapacitet te arrini vete ne nje perfundim logjik, pergjigjuni kesaj pyetjeje(me ndihmen e cilitdo hoxhe qe te doni ju): Ju jeni trupi, mendja ,shpirti juaj, apo te tre njeheresh??!
Mund te therrisni ne ndihme edhe Smth_poeticun, Gimchen apo hoxhe Krasniēin, dhe tu thoni se nje katolik i vetem, ju ka fut ne vathe me nje pyetje te thjeshte!!
P.S. E mos ta kruani me me asnje shqiptar ketu ne forum qe ve Kombin perpara fese, cilado qofte ajo, perndryshe une do te jem si shpata e Damokleut per mbeturinate tilla!!
Jarigas
idiotesia nuk ka kufi. shqiptaret jan te trash ka truri kjo deshmohet me keto shkrime, si mund njeriu ta perkufizoj fen ne ket rast ISLAMIN me nje popull ne ket rast arabet, ata arabet mund te jen musliman te kqinje por kjo nuk do te thot se feja islame eshte e keqe, ky probelemi i inqestit qe te turqit edhe te arabet e marrin qiken e axhes per graua kjo nuk ka asgje te perbashket me islamin ama asgje, kjo eshte tradit e tyre kombetare dhe jo fetare, sikur edhe te shqiptaret qe kan traditat kombetare qe nuk kan lidhje me fet e tyre, un jam MUSLIMAN dhe per ket falemenderoj zotin dhe jam krenar qe jam musliman dhe nuk e fsheh ket kam jetu edhe ne evrop 12vite kur nuk um ka penguar feja ime perkundrazi, do citoj nje bashkepuntore timin ne ch kur derisa drekonim me 5 shok pune ai zvicrrani eshte shprehur se me shum i beson nje njeriu qe beson ne zot mendonte ne musliman se ati qe nuk beson ne asgje
Krijoni Kontakt