Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    E c'lidhje kishte ky "xhevahiri" yt me postimin tim, ma trego nje cik...
    Ne postimin qe bera, thashe qe po tregohem neutrale dhe nuk po shprehi mendimin tim personal, sepse e kam thene dje qe personalisht nuk konsumoj fare fare alkool, pervec ndonje rasti te rralle ku mund ta perdori nje sasi shume te vogel ne gatim. C'lidhje kishte kjo se mos kam pire ndonje gote????
    Sqarimin e ke marrė nga postimi i enterprize.

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ai dalan kurrnaci nuk na mbushi naj got hic
    Do kete ndonje gen gjirokastrit

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ore Dalan,ti i bėn ndere gjithė forumit me atė shishe more,ndaje me shoqerinė .

Une kam nje ore qe pres , na vjen ti dhe fut hundet ! Dil ore pas meje dhe mbaj radhen
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Sqarimin e ke marrė nga postimi i enterprize.
    Une t'u drejtova ty, dhe nuk ke zedhenes e.p-ne.
    Nese ke ndonje gje, thuaje troc.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Me sa kam lexuar e degjuar, cdo lloj ushqimi ne vetvete permban nje sasi shume shume te vogel alkooli, edhe frutat qe hame, edhe buka, edhe zarzavadet, dhe ne teresi nga ky konsumim ushqimesh nuk duhet te kalosh cakun prej 1 gr. Pra tere ato ushqime qe ke konsumuar gjate 24 oresh, duhet se bashku te kene 1 gr alkool. Nuk po shpiki gje. C'a kane genyer - po genjej, teori e vjeter
    alkoli prodhohet nga fermentimi i atyre ushqimeve qe permbajne sheqer si fruta, drithera, etj...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    e.p nuk me duket se thashe qe eshte simbol i farmacise, une thjesht citova ate interpretim qe i ka bere Hygoi, meqe ra fjala GM Priory of Sion, lol.
    mah, thone qe ka qene GM rosicrucian... sec ngaterrojne me ate Les Miserables...por une nuk e besoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 02-05-2011 mė 16:06
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pini ....pini sa tju vje policia lol

Citim Postuar mė parė nga enterprize Lexo Postimin
    mah, thone qe ka qene GM rosicrucian... sec ngaterrojne me ate Les Miserables...por une nuk e besoj.
    ncuq ncuq....eshte ashtu sic te thashe, pastaj sikur kane lidhje bashke P.S e R.S.C....Nje Zot e di.. per ke e kishe kete Les miserables? Sa per info kete shprehjen e ka thene tek "katedralja e parisit", po ta lexosh me shume vemendje, do cuditesh se cfare permend dhe sa bukur ironizon, e ka ne stil, permend njerez real, ngjarje reale...
    Per te mos dale nga tema, ketu jeni mbledhe nje grup pijanecesh te papare, qe sa here degjoni qe nuk lejohet alkooli, aq me shume ndjeni deshire per te pire.
    p.s: harrova une, ti nuk beson ne keto "perralla", lum si ti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 02-05-2011 mė 16:15

Une t'u drejtova ty, dhe nuk ke zedhenes e.p-ne.
    Nese ke ndonje gje, thuaje troc.
    Sepse ouroborosin e lidhin me kalendarin vjetor, madje disa edhe me atė kozmik.
    Ndėrsa ti e lidh me gjarprin e Eskullapit, Hyut tė Butrintit.
    E kotė tė zgjatemi nė kėtė pikė sepse nuk ėshtė tema e duhur.

Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Sepse ouroborosin e lidhin me kalendarin vjetor, madje disa edhe me atė kozmik.
    Ndėrsa ti e lidh me gjarprin e Eskullapit, Hyut tė Butrintit.
    E kotė tė zgjatemi nė kėtė pikė sepse nuk ėshtė tema e duhur.
    Ncuq, e ke gabim ose te ka bere keq konjaku. Une nuk e lidha fare me ate qe the ti, une thjesht per ouroboros, permenda interpretimin qe i ka bere Hygoi, kaq. kam thene une, nuk i lexoni mire ju postimet, ne vend qe te kuptoni keni me shume deshire "ec ta kapi ne ndonje pike"....

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •