Cati bosh keshtu ishte shkrujt !
Po per mu , vallaj , me mire eshte te hash "bar" krenar dhe i dhier , sesa te hash groshe ne kampet e perqendrimit te emigranteve pas luftes dhe te dhjere dhe te dhjere ..... te ta beje maman dhe baban ushtari huaj dhe pastaj te te nisi dhe mish per top per interesat e veta !
Une per vete keshtu mendoj , dikush ka pelqime te tjera ... Eshte shije personale , nuk mund te gjykosh asnjeren ....
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Viola...E pra ate them edhe une. Per ju te kenetave 'bari'ishte me mire sesa balta. Te befte mire meqe e paske ngren me qejf. Ah mjer ai popull per pjellen qe ka ber!
p.s pale do me na shit berishen si demokrat tani. berisha eshte i juaji. ka qen dhe do te jet gjithmone. Por...me ke te flasesh!
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Shiko , ndryshe nga ty , une e gjykoj shoqerine parimisht dhe nga parimet qe ndjek dhe nuk e lidh asnjehere me personat !
Kur flas per "bar" , duhet ta dish se deri me sot nuk kam ngrene ndonjehere , e kam fjalen tek sovraniteti i ketij vendi dhe populli dhe cmimi qe ai ka ! Pa dhente zoti nuk na provokon ne te ardhmen te hame ndonjehere vertete bar !
Berisha nuk eshte as demokrat dhe as komunist ! Berisha eshte thjesht jenicer ! Cfare e urdherojne ate ben ! E keqja e madhe eshte se e urdherojne ata qe jane kunder shqiptarizmit !
Po cfare rendesie ka kjo ! Le ta fshijne kete postim se eshte jashte teme !
E pra ate them edhe une. Sepse ata qe thonin me mire te ham bar se sa ti shtrim doren imperialistave ishin ata qe nuk do te pranonin te hanin bar vet kurre. Ishin ata qe shkaterruan nje popull, nje komb nje identitet multi-mijevjecar, per vetem 50 vjet. Por ti nuk di qe gjate viteve te 50-es ne kampet e tepelenes gjerezit ishin aq te uritur saqe hanin levozhgat e perimeve te hedhura ne rruge. Dhe vdisnin nga helmimi. Kjo eshte ajo qe arriti i ashtuquajtu 'triumfi' i atyre qe marshuan ne Tirane.
Tani qe ti nuk ke iden as me te vogel te rrealitetit te asaj kohe eshte shume e qart. Sepse flet si kodra mbas bregut. Eshte kot qe te merrem une me ty qe ketej e tutje. Por habitem jasht mase se si sot e kesaj dite te ket njerez si ti qe kur flasin, te japin pershtypjen se kan udhetuar ne kohe dhe hapesire. Sikur de keni gjetur nje carje te kohes dhe rreshkitet plot 22 vjet ne te ardhmen ku sote ne kete forum flitet me dokumenta per krimet dhe bashkpunimin e komunisteve me gjermanet dhe serbet. Ti na vjen ketu dhe na tregoni akoma historine qe u shkruajt nga dora e vet kriminelave qe 'marshuan' ne Tiran ne 45-en. Sikur te kesh ne dore Testamentin e Vjeter Orgjinal.
Krijoni Kontakt