Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin

EuroStar1, mė mirė duro 20 30 min te doktori dhe shėrohesh, sesa kalon ditė me dhimbje. Dhe unė i kam frikė doktorėt por mendoj kėt gjė dhe i jap kurajo vetes

Tė uroj shėrim tė shpejtė
    Rrofsh partizano dhe flm per keshillen
    Citim Postuar mė parė nga kurti1 Lexo Postimin
    Euro star1 se pari ju pershendes, te njejtin problem e kam edhe une ndoshta edhe ma te rane . Une ma pare jam ba opercion nga prostata para dhe pas operacionit
    kame pas djegie gjat kohes deri sa rri ul ose rat gjat nates. vazhdimisht jame nen kontrollte mjekut analizt labartorike te gjitha me dalin mire , prap urinoi shpesh,kur urinoi nuk kam djegie .Kam perdor antbiotik dhe qajna te ndryshem por pa sukses.
    Kush ka pervoje te tille kerkoi keshilla,Falemderit
    Une i mora pergjigjet e analizave dhe me dolen me pak kristale, me dha dhe nje shishe antibiotiku me emrin ALFASID , jan kokrra te medha. Nuk e di po mjeku tha qe per 5-6 dite do sherohesh, po keshtu me kan thene nga nje muaj. Prap gjysma e te keqes qe nuk kam me gur ne veshka se ajo ishte dhimbje qe nuk di cfar te them, mos i raft kujt se vallai as frym nuk merrshe dot. Nejse te kalume edhe ty dhe sherim te shpejte.

Pershendetje te gjithve
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    po eshte gjynaf 2043 ...po te njejten gjo do kisha bo po te kishe pyt ti apo dikush tjeter !
    edhe une kam problem te perafert me kete, por ti as qe ke ndermend te kujdesesh
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    na foli pink dijetarja e forumit !rri mi gru maj venin tat aty mos na bo sikur njef cdo gjo !shif ato budalliqet qe shkrun ti mos shif robt e tjer!
    po nejse vl thuhet ktu ke un !injoranca bon te veten !

p.s. eurostar Vasili nuk e di mbiemrin po eshte shum i zoti ! persa i perket Ilir Shanit te thash ne menyre qe te shkosh te kerkosh ndihme ke ai jo qe te te vizitoj ai !
    leje se ca thone kto budallejt e tjere po veji men ksaj qe po te them un sepse e di se ke po flas dhe mbi te gjitha se ca them!
    Moj, ske faj ti ne fakt. Sille babin ketu, te ne tregoj cfare do i bej dermatologu. Informacion i gabuar, kushton shtrenjte sot. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Sa shqetesohesh edhe ti mi goc, per urinen e botes
    o doktor, po ti si doktor qe je nuk jep dot ndonje keshill apo e ke ven ate ..doctor.. per pordh?

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    prostata shoku, ankesat i ke te dyshohet me se shumti ne prostat
    eshte nje tip examinimi qe mos pyet,shum i papershtatshem quhet cistoscopi uretrale ,nese do ta besh do i shikosh yjet ne qiell,( futete nje cistoscop neper kanalin urinar dmth neper penis dhe futet deri te mshigeza urinare ) por do ta zgjidhte dilemen tende,meshigeza urinare apo prostata.
    Si po sillen punet,nuk te ik kjo,ama do kesh fjalen perfundimtare .

ps kur e beri nje pacient e di ca komenti tha,papap e kam degjuar sa e sa here te thon njerzit ne rruge mos ma q.. k.. ,por sot e vertetova ca cenka kjo pune.
    ende mbahet si batuta e vitit kjo ke ne.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    prostata shoku, ankesat i ke te dyshohet me se shumti ne prostat
    eshte nje tip examinimi qe mos pyet,shum i papershtatshem quhet cistoscopi uretrale ,nese do ta besh do i shikosh yjet ne qiell,( futete nje cistoscop neper kanalin urinar dmth neper penis dhe futet deri te mshigeza urinare ) por do ta zgjidhte dilemen tende,meshigeza urinare apo prostata.
    Si po sillen punet,nuk te ik kjo,ama do kesh fjalen perfundimtare .

ps kur e beri nje pacient e di ca komenti tha,papap e kam degjuar sa e sa here te thon njerzit ne rruge mos ma q.. k.. ,por sot e vertetova ca cenka kjo pune.
    ende mbahet si batuta e vitit kjo ke ne.
    per te pare nje prostatite nuk eshte nevoja per cistoscop , por mjafton nje gisht nga mbrapa , e bere nga urollogu, ose edhe c'do mjek mund ta bej, ose ekografie nga mbrapa , endorektale

na falni per banalitetin

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Marya,tani sipas praktikave te reja,po udhezohet qe urinokultura te merret intra uretrale ,sepse dyshohet ne superinfekcionet ne sip te rrugeve urinare,si dhee nje intrainspektim te regjionit urinar.
    Prostata ishte si dg diferenciale,sepse nuk mund te ndalemi vetem ne nje tushe rektale ne kete rast pa inspektu gjith terenin.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ..............................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 07-07-2011 mė 05:36

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •