Me mire vone se kurr!
Ju uroj gjithe te mirat,pritshit edhe 100 tjera,gjithmone i shendetshem dhe i lumtur!
![]()
Me mire vone se kurr!
Ju uroj gjithe te mirat,pritshit edhe 100 tjera,gjithmone i shendetshem dhe i lumtur!
![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Miki: si thone nga ne"dy urime bejne dhe nuk teprojne,dy grushta lendojne",qofsh i lumtur me gjithe te dashurit..rrofsh per urimet bashkvendas per te mira dhe gezime u pafshim gjithmone !
Elena: falemnderit,gjithe te mirat e botes kane kuptim vetem kur i ndajme me ju dhe te gjithe boten...rrofsh e nderuar!
Agim: mik i dashur rrofsh per urimet e bukura,qofsh i lumtur me te gjithe qe i do,si gjithmone je i nderuar!
E panjohura: falemnderit e nderuar,qofsh e lumtur gjithmone...jeta eshte shume e shkurtert andaj zgjidh lumturine qe sot!
rrofshi miq te dashur,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 29-04-2011 më 08:06
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Jam me vonese per urimin, por shpresoj qe vonesa ta bej me te gjate festimin
Gezuar ditelindjen dhe urimet me te mira! Shendet dhe mbaresi ne jeten tuaj!
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Nete:shume falemnderit per urimin..per te mira u shkrofsha!
Shigjeta : e nderuar Super Moderatore, e di qe e ben vonesen me qellim.Festimi qe zgjat,zgjat edhe jeten keshtu thone!
Falemnderit dhe gjithe te mirat e botes per ju e dashur!
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Urime mik ,u befsh gjysh e katragjysh,shendet te plote dhe lumturi ne familjen tuaj..
Respekte..
Dija eshte injorance e mesuar.....
Rrofsh ajzberg per urimet, qofshi te nderuar dhe te lumtur gjithmone!
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
bili99 i urime ditelindja dhe i gezofesh edhe nja 99 vite tjera + 1 ta jepi une plaku ti kalosh 200, ju deshiroj tana te mirat, Plaku
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Per urime kurre nuk eshte vone, atehere, edhe shume tjera me shendet te mire e cdohere i lumtur.............ai, une dhe melodia![]()
PLAKU- rrofsh per urimet,shendet,paqje dhe jete te gjate...!
orhideja- falemnderit per urimet... ju ..ne dhe melodia=lumturia! rrofsh!
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Krijoni Kontakt