Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Tema: Si mendoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2011
    Postime
    16

Si mendoni

Jam nje vajze 21 vjece dhe per pamundesi ne at kohe nuk ka vazhduar gjimnazin. Mendoni se eshte me mire te vazhdoja tani gjimnazin dhe me lart pastaj apo te fejohem,martohem dhe te le pas dore endrren time per tu shkolluar? Mendoni se mos eshte pak vone.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sa here e hap kete teme ti? Apo gjen nenforum e posto? Ca ndihme kerkon akoma?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ti Pink ēar mendimi ke pėr ēupėn ? Unė them tė rri kėtu nė forum se mirė ėshtė !

:P
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Ti je 21 vjeqare,

me qene edhe njehere 21 vjeq, boshtin e tokes e kisha kthyer per 90° ne drejtimin tjeter

Nese ke mundesi per shkollim vone nuk eshte kurre, behu njehere e pavarur e pastaj planifikoji tjerat.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2011
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin

Te te them te drejten edhe un tani po e shoh se eshte postuar edhe ketu se jam e re ne kete forum dhe nuk ja kam shum idene e perdorimit.Nqs do me tregoje se si fshihet nje teme do me beje nder mua dhe ty!

P.s Kur te bezdis ajo qe shkruhet mos shkruaj fare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ne rradhe te pare ku jeton? po je ketu ne amerike, besoj se mund te marresh GED...sepse te fillosh high school ne ate moshe, do jet shume irituese te shikosh kalamaj ose te merresh me kalamaj
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga infinitly sad Lexo Postimin
    Jam nje vajze 21 vjece dhe per pamundesi ne at kohe nuk ka vazhduar gjimnazin. Mendoni se eshte me mire te vazhdoja tani gjimnazin dhe me lart pastaj apo te fejohem,martohem dhe te le pas dore endrren time per tu shkolluar? Mendoni se mos eshte pak vone.

Realizoje endrren tende,se vetem ateher kur behesh dikushi,,do fitosh respekt nga tjeret,dhe nga burri,qe do marresh...Eshte jeta jote,qe do ndertohet,qe do behesh e pavarur..21 nuk do me then gje,je akoma e re,ke kohee te realizosh endrren tende,,ska rendesi sa ngadale ec,per deri sa nuk vendos te ndalosh.
    suksese
    Don't take life too seriously because you never get out alive.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ti moj vajz je 21 vjece je tamam e pjekur per te vendosur vet se cdo te besh ne jet
    nuk e kam menduar kurr ne jet qe do pyesja ne forum qe cfar te bej
    nese ta mban shko ne shkoll nese sta mban martohu
    ose bej te dya bashk pak veshtir por njof shok edhe shoqe qe tashme jan doktora
    Partizoni

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •