jjooooo ti mafi duhet te akuzoch chinon ,nese nuk je vete ai ,sepse me ngjani ne shkrime ,po ju erdhi allahu ka me va qi mamin te dyve heheheheheh
jjooooo ti mafi duhet te akuzoch chinon ,nese nuk je vete ai ,sepse me ngjani ne shkrime ,po ju erdhi allahu ka me va qi mamin te dyve heheheheheh
Falenderoj Allahun e madherishem qe me ka bere musliman dhe e lus Allahun e plotefuqishem qe te vdes si musliman dhe vetem allahu me fale qetesi dhe butesi ne zemren time.
A e dini pse Cifutet jane populli me i urryer ne bote sepse jane i vetmi popull ne bote qe i ka mallkuar Allahu, a e dini pse i ka mallkuar Allahu, sepse jane populli me tradhetar, nuk kane bese.
“Në të vërtetë, Allahu pat marrë zotimin e beni israilëve. Dhe prej tyre dërguam (caktuam) dymbëdhjetë prijës. Allahu tha: “Unë jam (mbrojtës) me ju!” Në qoftë se falni namazin, e jepni zekatin, u besoni të Dërguarve të Mi dhe u ndihmoni atyre, huazoni për hir të Allahut hua të mirë, Ai patjetër do t’ua shlyejë mëkatet tuaja dhe do t’ju shtie në xhenete nën të cilët rrjedhin lumenj. E kush kundërshton pas këtij (zotimi) prej jush, ai e ka humbur rrugën e drejtë. Për shkak se ata e thyen zotimin e tyre, Ne i mallkuam ata, dhe zemrat e tyre i bëmë të forta (të shtangura). Ata i ndryshojnë fjalët (në Tevrat) nga domethënia e tyre dhe braktisën një pjesë me të cilën ishin urdhëruar. Ti vazhdimisht do të vëresh tradhtinë e një pjese të tyre, përpos një pakice nga ata. Pra falju dhe hiqju tyre. Allahu i do ata që bëjnë mirë.” (Maide, 12-13)
“Hipokritëve dhe hipokriteve dhe jobesimtarëve All-llahu u ka përcaktuar zjarrin e xhehenemit, ku do të jenë përgjithmonë, ai mjafton për ta, dhe ata i ka mallkuar Allahu. Ata kanë dënim të pandërprerë.” (Tevbe, 68)
S`pari nuk shkruhet "bernabeu" (edhe emrat i shtremberoni) por Barnabasi!
kam nje mendim plotesisht negativ per kete,se ishte mashtures,hajn i thjesht dhe qe Romaket i propozuan hebrejve qe te zgjedhet mes Jezusit e Barnabasit per gozhdim ne kryq...
kaq
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 02-05-2011 më 11:10
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Xhelozia e Muhamedit dhe botes Arabe ndaj Hebrejve ka bere qe te dal kurani me keto fjal URRYESE, nje zot nuk urren krijesen e vet dhe ne te njejten kohe vazhdon ta krijoj?
Pra keto fjal te Allahut jane per ty e une as se rruj per ate.Ne te njejten koh keto fjal pa pik paqe dhe intelekti ne to me duket qe shkojne direkt per analfabeta nga nje analfabet.
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
po cfare thote ungjilli i barnabase ?
do doja te dija se sa faqe ka ky liber ?
cfare permbajtje ka ?
une jam i interesuar te mesoj mbi ungjillin e barnabase
Ato fjale kane shume kuptim por nuk vlejne per njerez qe skan mend.
14:52.
Ky (Kuran) është shpallje e qartë për njerëzit, me qëllim që ata të marrin paralajmërim nëpërmjet tij, që ta dinë se Allahu është Një Zot i Vetëm dhe që të këshillohen njerëzit e mençur!
Kur e shpeton Musa a.s popullin e Izraelit dhe kur e fundos ushtrine e faraonit ne det, kerkon nga ta qe te adhurojne nje zot, zotin qe i shpetoi nga faraoni por keta cka bejne, bejne nje vic prej ari qe ta adhurojne, popull qe nuk eshte mirnjohes ndaj te mirave te allahut e lere me ndaj njerezve.
Ateher zoti i mallkon si popull sepse nuk kane bese, tradhetojne, a e kuptove tani?
Por mos u merzit se cdo gje ka fund ashtu edhe jahudit, vetem zotit nuk mund ti shpetoje kurrgje, edhe ti do duhet nje dite te japish llogari per mendjemadhesine dhe superioritetin tend.
Baraba qe thua ti eshte tjeter dhe ky Barnaba qe pyet pyetesi i temes eshte tjeter.
16
Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me emër Baraba.
17
Kur u mblodhën njerëzit, Pilati i pyeti ata: ''Kë doni t'ju liroj, Barabën apo Jezusin, që quhet Krisht?''.
18
Sepse ai e dinte mirë se atë ia kishin dorëzuar nga smira.
19
Dhe ndërsa ai po rrinte në gjykatë, gruaja e tij i çoi fjalë: ''Mos u përziej aspak me çështjen e atij të drejti, sepse sot kam vuajtur shumë në ëndërr për shkak të tij''.
20
Por krerët e priftërinjve dhe pleqtë ia mbushën mendjan turmës që të kërkonte Barabën, dhe Jezusi të vritej.
21
Dhe guvernatori duke vazhduar u tha atyre: ''Cilin nga të dy doni
që t'ju liroj?''. Ata thanë: ''Barabën!''.
22
Pilati u tha atyre: ''Ç'të bëj, pra, me Jezusin që quhet Krisht?''. Të gjithë i thanë: ''Të kryqëzohet!''.
23
Por guvernatori tha: ''Po ç'të keqe ka bërë?''. Mirëpo ata po bërtisnin edhe më fort: ''Të kryqëzohet!''.
24
Atëherë Pilati, duke parë se nuk po arrinte gjë, madje se trazimi po shtohej gjithnjë e më shumë, mori ujë dhe i lau duart para turmës, duke thënë: ''Unë jam i pafaj për gjakun e këtij të drejti; mendojeni ju''.
25
Dhe gjithë populli duke u përgjigjur tha: ''Le të jetë gjaku i tij mbi ne dhe mbi fëmijët tanë!''.
26
Atëherë ai ua liroi atyre Barabën; dhe mbasi e fshikulloi Jezusin, ua dorëzoi, që të kryqëzohet
Barnaba ishte ndryshe nga PALI prandaj se pranojne ungjillin e tij.
34
Sepse midis tyre nuk kishte asnjë nevojtar, sepse të gjithë ata që zotëronin ara ose shtëpi i shisnin dhe sillnin fitimin nga gjërat e shitura,
35
dhe i vinin te këmbët e apostujve; pastaj secilit i
jepej, sipas nevojës së tij.
36
Kështu Iose, i mbiquajtur nga apostujt Barnaba (që
do të thotë "biri i ngushëllimit"), Levit, me prejardhje nga Qipro,
37
kishte një arë, e shiti dhe solli fitimin dhe i vuri te këmbët e apostujve.veprat 4
25
Pastaj Barnaba u nis për në Tars për të kërkuar Saulin dhe, si e
gjeti, e çoi në Antioki.
26
Dhe plot një vit ata u bashkuan me atë kishë dhe mësuan një numër të madh njerëzish; dhe, për të parën herë në Antioki, dishepujt u quajtën
të Krishterë.veprat 11
.
22
Lajmi i kësaj arriti në vesh të kishës që ishte në Jeruzalem; dhe ata dërguan Barnabën, që të shkonte deri në Antioki.
23
Kur ai arriti, shikoi hirin e Perëndisë, u gëzua dhe i
nxiti të gjithë t'i qëndrojnë besnikë Zotit, me dëshirën e zemrës,
24
sepse ai ishte njeri i mirë, plot me Frymë të Shenjtë dhe besim. Dhe një numër i madh personash iu shtua Zotit.veprat 11
Pali zihet me Barnaben
34
Por Silës iu duk mirë të mbetej aty.
35
Edhe Pali e Barnaba qëndruan në Antioki, duke mësuar dhe duke shpallur me shumë të tjerë fjalën e Zotit.
36
Pas disa ditësh Pali i tha Barnabës: ''Le të kthehemi të shohim
vëllezërit tanë në çdo qytet, ku kemi shpallur fjalën e Perëndisë, për të parë si janë''.
37
Dhe Barnaba donte të merrte me vete Gjonin, të quajtur Mark.
38
Por Pali mendonte se nuk duhej marrë me vete atë që ishte ndarë prej tyre në Pamfili, dhe nuk kishte shkuar me ata në punë.
39
Atëherë lindi një grindje saqë ata u ndanë njëri nga tjetri; pastaj Barnaba, mbasi mori Markun, lundroi për në Qipro.
Ja dhe panteizmi paulian qe shkatarroi besimin monoteist te Jezusit i cili predikoi monoteizmin dhe veten e tij si Mesia ndersa pali e hyjnizoi ate duke e shpallur zot dhe shpalli teorine e meshirimit qe eshte nje teori panteiste.
Blafsemia e Palit
3
Mos mendojë secili për interesin e vet, por edhe atë të të tjerëve.
4
Kini në ju po atë ndjenjë që ishte në Jezu Krishtin,
5
i cili, edhe pse ishte në trajtë Perëndie, nuk
e çmoi si një gjë ku të mbahej fort për të qenë barabar me Perëndinë,
6
por e zbrazi veten e tij, duke marrë trajtë shërbëtori, e u bë i ngjashëm me njerëzit;
7
dhe duke u gjetur nga pamja e jashtme posi njeri, e përuli vetveten duke u bërë i bindur deri në vdekje, deri në vdekje të kryqit.
8
Prandaj edhe Perëndia e lartësoi madhërisht dhe i dha një emër që është përmbi çdo emër, 9 që në emër të Jezusit të përkulet
çdo gju i krijesave (ose gjërave) qiellore, tokësore dhe nëntokësore,
10
dhe çdo gjuhë të rrëfejë se Jezu Krishti është Zot, për lavdi të Perëndisë Atë.Philippians 1
Ata e ndryshuan të vërtetën e Perëndisë në gënjeshtër dhe adhuruan dhe i shërbyen krijesës në vend të Krijuesit, që është i bekuar përjetë. Amen. (Romaket 1/25)
Shyqyr Zotit qe sjemi politeiste dhe panteiste sepse dyert e ferrit do mbushen me ekto njerez.
Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 03-05-2011 më 07:44
"Shoku Mjekesise"
Faleminderoj Zotin qe nuk kemi nje perendi si 'Allahu' qe deshiron qe njerezit te vriten e urrehen ndermjet vete. Paramendoni po te ekzistonte me te vertete nje perendi si 'allahu'.
Krijoni Kontakt