Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2011
    Postime
    16

Zemra perballe arsyes?

Mendoni se kur zemra do dicka (qofte kjo e gabuar apo kunder rrymes) hedh poshte te gjitha teorite e ndertuara nga arsyeja?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga infinitly sad Lexo Postimin
    Mendoni se kur zemra do dicka (qofte kjo e gabuar apo kunder rrymes) hedh poshte te gjitha teorite e ndertuara nga arsyeja?
    zemra ka arsyet qe arsyeja nuk i kupton .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 28-04-2011 mė 15:11
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    po, ne disa raste eshte gabim ne disa raste jo pra varet nga situata.
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kur zemra flet , arsyeja hesht .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Kur zemra flet , arsyeja hesht .
    Edhe robi shkon per lesh
    Revolution 1848

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Edhe robi shkon per lesh
    Hecmo per te vdek kemi xD

Tek une do i pershtatej kjo thenie : Zemra flet , arsyeja uleret
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga infinitly sad Lexo Postimin
    Nuk ka asgje te sakte tek fjalite e tua, duke filluar qe nga "zemra do" deri tek "teorite e ndertuara nga arsyeja"(ēfare kuptimi ka kjo fjali?!!), e deri tek lidhja qe ben mes zemres qe flet qe implikon hedhjen poshte te arsyes.

Kushdo qe ka konflikt mes instiktit dhe arsyes ne rradhe te pare ka probleme me veten dhe ne te kuptuarin e drejte te ndjenjave dhe burimit te tyre dhe ne vend sa ti japi rendesine e duhur te dyjave dhe ti harmonizoje bie pre e konfliktit te brendshem qe shkakton vuajtje.

Nese "zemra" do diēka atehere ajo diēka nuk eshte as e gabuar dhe as kunder rrymes, dhe nese duket e tille eshte thjesht mangesia jone per ta "degjuar" sakte mesazhin dhe shumicen e rasteve thjesht behet nje loje telefoni i prishur.

Po ti hapu lirshem dhe na e thuaj problemin qe ke se mbase mund te te ndihmojme me konkretisht e mbase hap syte mbi realitetin qe te rrethon e te zgjohesh prej iluzioneve romantike te "zemres".

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

Po ti hapu lirshem dhe na e thuaj problemin qe ke se mbase mund te te ndihmojme me konkretisht e mbase hap syte mbi realitetin qe te rrethon e te zgjohesh prej iluzioneve romantike te "zemres".
    Mos e bo qe te shkruajn historin e jetes aman , se e kemi i cik kshu zemren e dobet ne knej dhe po na bo me qajt .
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2011
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk ka asgje te sakte tek fjalite e tua, duke filluar qe nga "zemra do" deri tek "teorite e ndertuara nga arsyeja"(ēfare kuptimi ka kjo fjali?!!), e deri tek lidhja qe ben mes zemres qe flet qe implikon hedhjen poshte te arsyes.

Kushdo qe ka konflikt mes instiktit dhe arsyes ne rradhe te pare ka probleme me veten dhe ne te kuptuarin e drejte te ndjenjave dhe burimit te tyre dhe ne vend sa ti japi rendesine e duhur te dyjave dhe ti harmonizoje bie pre e konfliktit te brendshem qe shkakton vuajtje.

Nese "zemra" do diēka atehere ajo diēka nuk eshte as e gabuar dhe as kunder rrymes, dhe nese duket e tille eshte thjesht mangesia jone per ta "degjuar" sakte mesazhin dhe shumicen e rasteve thjesht behet nje loje telefoni i prishur.

Eshte problemi yt nqs nuk e kupton fjaline.Un shqip e kam shkruajtur dhe ashtu sic e kam ndjere. Dhe sa per problemet un e hapa kte teme thjesht per diskutim se nuk vi te konsultohem ketu duke dit qe ka njerez jote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    lere se qenka problemi im.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •