Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106

Njeriu perballė problemit!

Shkolla, puna, gjithcka sjell probleme. Por si te perballemi me problemet, si te bejme zgjedhjen e duhur? Njeriun gjithmone e preokupon mosbesimi ne aftesite e veta. Nje jete plot me te papritura, stres dhe ankth, po, eshte kjo jeta e cila sjell vazhdimisht situata te reja te cilat kerkojne zgjedhje dhe zgjidhje nga ne. Si te bejme ne zgjedhjen apo zgjidhjen e duhur? Si te peballemi me zgjedhje te veshtira? Si te vendosim per me te miren? Si te dime ne se cila eshte me e mira ne aspektin afatgjate?

Keto jane shume pyetje, shpresoj qe dikush te provoj te pergjegjet dhe te jap mendimin e tij.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    shume thjesht gjithmon give it your best. cfare do qe te jete perfundimi nuk do kesh keqardhje
    I LOVE GOD

j&g

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Si te bejme ne zgjedhjen apo zgjidhjen e duhur?
    Bej ate qe deshiron dhe s'do te ngeli peng ne te ardhmen.

Si te peballemi me zgjedhje te veshtira?
    Varet nese deshiron dicka aq shume sa te marresh dhe rrugen me te veshtire per ta arritur. Kembengulja percakton suksesin qe do te krijosh.

Si te vendosim per me te miren? Si te dime ne se cila eshte me e mira ne aspektin afatgjate?
    Te gjitha keto pyetjet i ke per shkollen me duket. Me e mira eshte me e veshtira, ajo dickaja qe te duket e pa arritshme tani per tani. Ajo qe te lekund ne veteveten, je apo nuk je i afte per ta arritur. Pergjigja eshte gjithmone provoje te shohesh rezultatin, pra po.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    problemet per njerezit jane ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2010
    Postime
    94
    Ata qė e bėjnė tė vėshtirė jeten janė problemet.Problemet pavaresisht se nga vijnė ato provokojnė dhimje,tronditje,fajėsi,keqardhje,dhe nė disa raste janė edhe edukative, pasi duke i zhgjithur problemet mund tė vij qė tė mos pėrsėriten apo tė tejkalohen mė lehtė dhe me mė pak dhimbje.Njerėzit duhet te mėsohen qė mos i injorojnė problemet qė u paraqiten,por duhet tė ballafaqohen me to pasi ato nuk largohen vetvetiu.

Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Te gjitha keto pyetjet i ke per shkollen me duket. Me e mira eshte me e veshtira, ajo dickaja qe te duket e pa arritshme tani per tani. Ajo qe te lekund ne veteveten, je apo nuk je i afte per ta arritur. Pergjigja eshte gjithmone provoje te shohesh rezultatin, pra po.[/QUOTE]

Jo pytjet nuk i kam per shkollen, thjesht desha te di se si mendojn njerzit ne aspektin filozofik. Mendimet tuaja jane paksa te thjeshta dhe shume te mangta. Une thjesht po kerkoj pergjegje qe met vertet te mposht mendjen dhe te bene te dyshosh per ato qe mendoje me pare.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Si te kuptoj une se kam bere zgjedhjen e duhur?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2011
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga slogan Lexo Postimin
    Ti praktikisht kerkon nje gje te pamundur,kurr nuk do te dish a do besh gjene e duhur pa e provuar.. Kjo eshte PASIGURI.Qe mendoj te gjithe e kemi kur jemi perball nje zgjedhje te rendesishme. Por kush rrezikon FITON. Dhe me e keqja se po nuk rrezikove do rrish duke qajt gjith jeten se gjithcka do ish qene ndryshe po te kisha reaguar. K.sh.q GO ON.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga slogan Lexo Postimin
    Si ta kuptosh? Duhet te shtrosh hapur ne 'tavoline' opsionet qe ke apo te ofrohen. Duhet ti analizosh mire, si njeren apo tjetren. Duhet pare gjithmone se cfare do benefitesh/perfitosh nga njera apo tjetra. Dhe me e rendesishmja, cfare kerkon ti. Cfare do te bej ty te lumtur me ato qe kerkon dhe kush te ploteson me shume. Ka raste qe te duhet te ndermarresh vendime te rendesishme dhe do te duhet te zgjedhesh midis opsioneve mjaft te veshtira per drejtimin e jetes, por sic te thashe, duhen pare anet pozitive, negative cfare ofron njera apo tjetra. Apo kush ofron me shume e kush me pak ne kohe afatgjate. Normalisht, kshu duhet. Te duhet te ulesh e te mendosh. Ti, dhe vetem ti.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Si ta kuptosh? Duhet te shtrosh hapur ne 'tavoline' opsionet qe ke apo te ofrohen. Duhet ti analizosh mire, si njeren apo tjetren. Duhet pare gjithmone se cfare do benefitesh/perfitosh nga njera apo tjetra. Dhe me e rendesishmja, cfare kerkon ti. Cfare do te bej ty te lumtur me ato qe kerkon dhe kush te ploteson me shume. Ka raste qe te duhet te ndermarresh vendime te rendesishme dhe do te duhet te zgjedhesh midis opsioneve mjaft te veshtira per drejtimin e jetes, por sic te thashe, duhen pare anet pozitive, negative cfare ofron njera apo tjetra. Apo kush ofron me shume e kush me pak ne kohe afatgjate. Normalisht, kshu duhet. Te duhet te ulesh e te mendosh. Ti, dhe vetem ti.
    Pink mė habise,mė mallėngjeve :P.
    Nuk e dija qė ti mund tė bėje motivational speeches :P.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •