une kam qene pak here ne lokale ku bejen striptease dhe lap dance per ate zakonin idiot qe eshte ne perendim. festen qe ben mashkulli me shoket e tij para marteses.
ne lokale te tilla nuk behej seks me pagese (te pakten jo "zyrtarisht" lol), por sdq me pat bere pershtypje se sa femra shqiptare ""punonin"" aty...
Vasudhaiva Kutumbakam
Po po, femra shqiptare e te pakten 10-15 viteve me pare! Ju kujtoni se ne shqiperi vazhdojne te ekzistojne femrat si dikur (gjithmone flas ne pergjithesi pasi ka plot femra te mira). Une di plot histori te treguara nga shok/shoqe te mijat qe me kane bere te ndryshoj mendim mbi femrat e huaja.
Kam jetuar plot vite ne itali e kam njohur plot vajza italjane, por nuk jane edhe aq te lehta sa thuhet, apo te shkojne me gjithkend. Jane pa komplekse sigurisht, dhe nese i pelqen dikush vazhdojne me te.... por jo qe shkojne me te parin qe i del perpara.
Nderkohe qe kam njohur vajza shqiptare qe kane shkuar me te parin qe i ka dale perpara sepse " nuk rrine dot pa cuna"!
Kshuqe njelloj jane pak a shume!
La vita non si spiega, si VIVE!
Mem pas pelqy 10 veta deri tash i kisha ndrrue![]()
Lexuesi ishin tuj prit
Sa mire do ishte qe cdo mashkull shqiptar te mer nje te huaj,
ndoshta vetem keshtu e kishin dite vleren e femrave shqiptare,plus ishin edukuar pak nga ata.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt