kjo eshte nje tem pa vler
kjo eshte nje tem pa vler
Partizoni
nuk e di pse disa ketu ndihen te "alarmuara" qe djemt shqiptare gjejn femrat jo-shqiptare me atraktive apo me te mira se vajzat shqiptare...me vjen keq por kete ceshtje nuk do ndihesha protektive per vajzat shqiptare...pasi cdo individ ka preferencat e tyre...do i mbrroja nese akuzojn femrat shqiptare per dicka te keqe ama per ceshtje aparence apo ceshtje personaliteti, nuk ja vlen te diskutohet
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po tashi, sic e kane shkrujt disa ketu, bari i komshiut eshte gjithmone me jeshil!
Nuk eshte puna se te hujat jane me te mira, por per shqipon e shkrete i duken si me te trasha e me kollaj per ti mashtru!![]()
Elona, mos i pėrgjithėso kėshtu tė gjithė.Postuar mė parė nga Elonaa
Dihet qė nga natyra femrat pėrgjithėsisht janė mė tė pastra dhe kujdesen mė shumė pėr veten. Meshkujt djersijnė mė shumė dhe kjo mbase ngaqė bėjnė mė shumė punė fizike, po duhet tė dish qė ashtu siē ka meshkuj qė vijnė era djersė, ka edhe femra qė sado qė lyhen e parfumosen, vijnė erė e keqe.
Po tė tregoj njė rast qė nuk e harroj:
Nė fillimet e emigracionit para shumė vitesh, isha nė njė kamp azili. Aty kishim njė shtėpi dhe rrinim brenda katėr shqiptarė. Pak mė tutje rrinte njė grua shqiptare dhe ajo ngaqė ishte vetėm dhe mėrzitej, vinte tė fliste ndonjėherė me ne.
Ajo grua vinte shumė erė. Sa herė qė hynte brenda, shtėpia qelbej nga era e keqe dhe unė ikja jashtė ose dilja nė ballkon, se ishte e pamundur tė rrije brenda. Prapa meje dilnin njė e nga njė dhe tė tjerėt. Kjo ndodhi disa herė derisa mė nė fund ajo e kuptoi dhe nuk erdhi mė. Nuk di pse vinte aq shumė erė, po me sa kuptova, hante hudhra ose ndonjė ushqim tė keq.
Tani, ky rast nuk do tė thotė se janė tė gjitha kėshtu, prandaj them qė pėrgjithėsimet nuk janė tė mira. Njerėzit qė vijnė erė janė pakicė.
NJe kshille ju dhashe kiheni parasysh!!! He sa jam lodhur nga kjo kshille.....Nuk di nje rast di shume raste...Ti paske dal nga dhoma e paske shpetuar.... po une kam par me keq.Kam qene kaq here e detyruar te theres shqiptare e t'ju them: ju lutem mos hajdeni ne pune nqs nuk beni dush se po ankohen shoket e punes.....E lem me kaq kete histori. se tingellon shume keq.....
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Po mirė o Elona, mos e bėj kaq tragjike! Edhe sikur tė jetė ashtu siē thua ti, tė paktėn djersa vjen nga puna.
Ē'ta bėsh pastėrtinė e disa femrave kur ato pallohen me arapė? Kėtij i them pisllėk unė, jo djersės...
me te jashmet ndahesh kollaj dhe shume mundesi perseri shoke
me shqipetarete edhe burre , dhe 3-4 kalamanj dhe nja 5-6 dashnore te kene perseri me sher ndahesh dhe sa here kujtohen per ty 100 mallkime leshojne
shendet e para
Krijoni Kontakt