Hahahahaha Anita 340,ke fole si per qef te pa njohures.Shiko si ferkon duart ajo nga gezimi.
A e nje nje fjalen INTEGRIM ?
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
ju femrat qe e hidhni gjithmon fajin te meshkujt shqipetar shikoni njeher veten tuaj sa jan te lidhura ose te martuara me te huaj pastaj kerkoni shpjegime nga meshkujt![]()
Bot Intrigash
Alem te kam mbetur borxh nje pergjigjie. Jo ne 5 po as ne 50 familje smund te gjesh ate qe do kalosh jeten. Femra seshte kemishe te thuash me duhet nje kemishe po shkoj ne kete dyqan se ka me shume mundesi zgjidhjeje. Eshte pune fati, eshte pune shije gjithashtu se di.... Mund te kesh vetem nje familje shqiptare aty prane dhe te lidhesh me vvajzen e tyre. ... Se di a me kuptove....
Tani mes nje vajze shqiptare qe nuk me pelqen per cfaredo arsye dhe nje te huaje te mire(thashe te mire jo te bukur hahaha) une do preferoja gjermanen. Ketu po thuhej e huaja eshte me e mire se shqiptarja. Hahahah kete se fal dot une.....
Ambjenti ku ti jeton eshte shume vendimtare...Varet se ku jeton dhe se kush te rrethon!!.Nje qe jeton ne Amerik s'ka si dashuron nje qe jeton Shkoder apo Tirane psh .Si ta njohi ate person???!!.Per emigrantet ky eshte nje problem shume i math ...Sepse ne ambjentet ku ata jetojne dhe punojne jan ne kontakt me njerez qe si njohin dhe s'din asgje per jeten e tyre dhe eshte shume veshtire ti dashurosh...... Une flas gjithmon per nje njeri qe do te ket nje lidhje ne jet....Po per ata qe kalojne nga nje lidhje ne nje tjeter dhe bejne sikur dashurojn s'eshte shume problem....
Lidhja e femrave shqiptare me te huaj edhe mund te zgjasi shume gjat......sepse shqiptarja sakrifikon me shume per dashurin se sa nje e huaj.Shqiptarja kujdeset per familjen me shum...e ka te trasheguara keto veti, se ka par nenen e saj, ne mos shume veti te gruas shqiptare , pak ka trasheguar dhe si perfundim mashkulli i huaj gjen nje ambjent jetese me te kendshem se sa ai qe eshte rritur...
Nje mashkull shqiptar te zgjasi me nje te huaj sikur stonon.Ajo ka pas te dashurin e saj te par qe 13 vjece dhe po arriti te martohet me shqiptare dijeni se te huajet e kan zhgenjyer nja 30 here....Dhe prape ato s'qendrojne deri ne fund me nje se nuk e konceptojne dot .......Duan vetem nje femije dhe ti marin leket kaq...Pa lere pastaj te kalojme ne detale .te lajne pastrojne e gatuajn per burrin hahaha ato presin t'ja u bej burri te gjitha ....Kjo eshte arsyeja qe une thasheur u be mashkulli shqiptar kaq pule .Emigrimi ca nuk te ben thoj....
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Anita 340.Une e di qe ke te drejte.Mire eshte te mbashe kombesine tende.Po eshte shume e veshtire te njihesh me dike qe te thuash WOW.Jo se nuk ka femra te mira shipetare po eshte veshtire ti takosh.Ketu tek une nuk ka te huaj fare.Ne qytet ka me shume magjyp.Pastaj nuk mjafton vetem bukurija,por edhe kultura.Une kur hy ne nje familje shqipetare, kudo ne Europe, e di se nga vijne.Sido qofte argumentet tuaja ma mbushin mendjen.Te pershendes.![]()
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Krijoni Kontakt