Close
Faqja 23 prej 51 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 510
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Tani ti ke te drejte qe ben shaka po nuk pranoj hic te ma thone qe une (femra shqiptare pra) jam me me pak vlere se e huaja. Kam pase te bej me to,qofte ne Kosove qofte ketu ku jam.

Ps A mos deshte me postu ni foto temen ktu....
    jo jo
    ma dergo me email me mire
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    [QUOTE][
    QUOTE=tutankamon;3077948]ne nje tem te tille kam shkruajtur para nja dy vitesh,,,dhe per habi kam ndryshuar mendim qe ne momentin qe u njoha me nje vajz shqiptare, jo se nuk kisha njohur me par por jo seriozisht .

edhe une si shume te tjere qe jetojne jasht shqiperise mendoja se te huajat ishin me te mira, ne kuptimin qe mund te flisje per cdo argument ,mund te dilje e teshkoje ne cdo vend sepse kan pak me shume liri se vajzat shqiptare. edhe per sexin kisha te njejtin mendim ,qe gjoja te huajat
    ishin me te (nuk disi ta shjegoj)pp
    qe diten qe kam njohur te dashuren time kam kuptuar me te vertete qe si shqiptaret nuk ka ne bote!! shqipetaret jane me te embla, me te kujdesshme ne gjithcka per bashkshortin, shume me te kujdesshme ne guzhine, menjefjale si shqipetaret nuk ka !!
    dhe perfitoj nga rasti ti shpreh zemres time qe nuk u dashurova me ty vetem per gjerat e siperpermendur por edhe sepse je me e bukura ne bote !!

vajzat shqipetare jane me te bukurat ne bote.

E paska marre vesh ky djali. Sa mire. Alem a e lexove postimin e ktij djalit?

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin

Ps A mos deshte me postu ni foto temen ktu....
    Ma ma, se sna merr gjumi
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Po ta kapim nga komplekset, I ka rrenjet e thella. Nuk eshte se filloi sot e Jane thjesht kaprico. Femrat shqiptare po te kthesh koken ndervite ka qene shume e ndrydhur. E kjo ka ardhur nga shoqeria patriarkale me ne krye 'macho' man qe Kane pasur mbi krye. Edhe sot, sh gjera Kane ndryshuar. Por don't blame femrat shqiptare per mungese spontaniteti. Blame te gjithe. Meshkujt sot Kane mesuar dhe ato me shume rreth trupit, kenaqesise se tyre. Para ca kohesh lexova ketu ne forum 1 artikull sesi 1 mashkull per 20 vjet mendonte se kish kenaqur gruan. Intelektual burri I botes, nuk dinte cishte orgasm femerore.

femna shqiptare mund te emancipohet, por nuk munet kursesi ti afrohet FIGURES se femnes teotike

ajo do ngeli ashtu sic ashte semite mesdhetare, me sy te vegjel, hunde dhe buze te deformuar, e shkurter, skelet jo te rregullt,,,,,,,,,,,,lum si na per kto krijesa

Citim Postuar mė parė nga loni-loni Lexo Postimin
    ajo do ngeli ashtu sic ashte semite mesdhetare, me sy te vegjel, hunde dhe buze te deformuar, e shkurter, skelet jo te rregullt,,,,,,,,,,,,lum si na per kto krijesa
    lum ju me te vertete!!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga loni-loni Lexo Postimin
    femna shqiptare mund te emancipohet, por nuk munet kursesi ti afrohet FIGURES se femnes teotike

Ti per vete ke po kete gen qe ke pershkruar?
    ke ndonje katunare shqiptare aty ku jeton dhe mendon se gjithe femrat shqiptare jane si ajo, ose si ato qe ke njohur nga afer.
    Dil nje xhiro ne Tirane te shohesh bukurine femerore me tere madheshtine e saj, vetem pi uje me shume klor perpara se te fillosh xhirron se mesa shof qeke i pervelum fare
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ti per vete ke po kete gen qe ke pershkruar?
    ke ndonje katunare shqiptare aty ku jeton dhe mendon se gjithe femrat shqiptare jane si ajo, ose si ato qe ke njohur nga afer.
    Dil nje xhiro ne Tirane te shohesh bukurine femerore me tere madheshtine e saj, vetem pi uje me shume klor perpara se te fillosh xhirron se mesa shof qeke i pervelum fare
    Shyqyr qe doli nje cun t'a kundershtoj
    C'ishte ai shkrim?? nuk i marr vesh keto njerez... duket sikur skane pare femer me sy nga miliona vite

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    po pse mo vlla duhet me se sbene tju thurim lavde ne ju qe te jemi realista dhe te marrim aprovimin tuaj, se spo e marr vesh une? Jo mo vlla se si lepihem asnjeres une, me mire me i thene gjerat ashtu si jane. dhe s'eshte se po bie dakort me postimin e ketij lonit, po thjesht ky postim eshte ne mbeshtetje te postimeve te mia ne kete teme dhe ne kundershtim te atyre postimeve nga anetaret femra te forumit qe nuk gjykojne me objektivitet. robi e arrin persosmerine duke i pranuar kritikat me vend, jo duke kerkuar ti behen komplimenta dhe atehere kur si meritojne. eh medet te hajrit medet, 'o na thoni qe jemi me te mirat, me te bukurat dhe me amvisat ne bote o jeni te djegur dhe smerrni vesh nga femrat' lol jo mo vlla jo, mua per vete me pelqen ti them gjerat sic jane, me te mirat dhe te keqiat e veta.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    po pse mo vlla duhet me se sbene tju thurim lavde ne ju qe te jemi realista dhe te marrim aprovimin tuaj, se spo e marr vesh une? Jo mo vlla se si lepihem asnjeres une, me mire me i thene gjerat ashtu si jane. dhe s'eshte se po bie dakort me postimin e ketij lonit, po thjesht ky postim eshte ne mbeshtetje te postimeve te mia ne kete teme dhe ne kundershtim te atyre postimeve nga anetaret femra te forumit qe nuk gjykojne me objektivitet. robi e arrin persosmerine duke i pranuar kritikat me vend, jo duke kerkuar ti behen komplimenta dhe atehere kur si meritojne. eh medet te hajrit medet, 'o na thoni qe jemi me te mirat, me te bukurat dhe me amvisat ne bote o jeni te djegur dhe smerrni vesh nga femrat' lol jo mo vlla jo, mua per vete me pelqen ti them gjerat sic jane, me te mirat dhe te keqiat e veta.
    Endless, edhe pse jam femer vete nuk me pelqen te thuhen levdatat kot, vetem per te na bere qejfin... por ai komenti lonit ishte "sakat" fare!!! (edhe ti e thua qe ai e ekzagjeroj me ate koment, apo jo? )
    Nese ti gjer tani ke dhene mendimin tend per femrat shqiptare, mire ke bere... por te arrish te thuash qe femrat shqiptare jane me sy te vegjel, te dobta skelet e ku di une c'tjeter, eshte shume e gabuar. I karakterizoj sikur te fliste per kinezet apo japonezet qe duken te gjithe njelloj

Objektiviteti duhet perdorur deri ne piken e duhur e jo te flitet ne ajer!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    te marrsha te keqen sa mire ke folur.

Faqja 23 prej 51 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •