Close
Faqja 5 prej 51 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 510
    i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Mariani Lexo Postimin
    femnat shqiptare nuk u lan gja mangut te hujave per nga bukuria, por ajo qe me ban te vleresoj te hujat ma shum se shqiptaret asht origjinaliteti. ndoshta kam pas eksperienca te kqija, por te shqiptaret kam vu re gjithmone qe duan te bejne te ndershmen, te urten, puntoren etj., kurse te huajat nuk e kan ket kompleks, ato thjesht e pranojn se kush jane dhe nuk hiqen per tjeter apo si kur va te ndershme. mund te jet edhe faji jone se ne pergjithesi e duam femnen shqiptare te jete shembull. nejse, ne fund te fundit dashuria nuk pyt a asht shqiptare apo e huj.

Njeri sillet ashtu sic eshte rrethi ne shumicen e rasteve...
    Ato te jashtit nuk shtiren si te urta sepse mashkujt e tyre i pranojne ashtu sic jane,kurse shqiptari don te jete e moralshme,e urt,e mire per nen,bla bla.
    KEshtu qe ne thelb e keni fajin e shtirjes me shume ju meshkujt shqiptar...

POR,KJO NUK DO TE THOTE QE NUK KA CIKA SHQIPTARE TE MORALSHME!

(MGjs,sipas mendimit tim,shqiptar apo jo,me mire te jesh vetvetja,,qe doN SHQIPTARI nje qe nuk ka pare bot me sy,ka shume vende primitive,qe mendojne akoma qe Bota eshte e rrafshet :P lol)

Sa per teme,eshte shume qesharake,sepse ne dite te sodit behen shume operacione plastike.
    KEshtu tregon autori i temes qe mashkujt mashtrohen lehte lol
    Don't take life too seriously because you never get out alive.

Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Me bukurine dhe vitalitetin e djemve dhe femrave shqiptare, rralle te gjesh
    Cdo nene thote si biri im nuk ka, si bija ime nuk ka, jane njesha...shume njesha ne bote po te shkojm sipas kesaj

cdo vend i botes ka vajza te bukura, shqiperia nuk ka as me shume dhe as me pak vajza te bukura se vendet e tjera... po mos te gjykojme

kur vezhguesi gjykon atehere ndoth renditja dhe krahasimi

Une krahasoj femrat me njera tjetren ashtu sic krahasojne femrat meshkujt me njeri tjeterin...ka vajza shqiptare qe jane me te bukura se ato te huaja si ka edhe te huaja qe jane me te bukura se Shqiptaret...

=============
    Ndryshimi eshte se te huajat jane te huaja
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga Mariani Lexo Postimin
    femnat shqiptare nuk u lan gja mangut te hujave per nga bukuria, por ajo qe me ban te vleresoj te hujat ma shum se shqiptaret asht origjinaliteti. ndoshta kam pas eksperienca te kqija, por te shqiptaret kam vu re gjithmone qe duan te bejne te ndershmen, te urten, puntoren etj., kurse te huajat nuk e kan ket kompleks, ato thjesht e pranojn se kush jane dhe nuk hiqen per tjeter apo si kur va te ndershme. mund te jet edhe faji jone se ne pergjithesi e duam femnen shqiptare te jete shembull. nejse, ne fund te fundit dashuria nuk pyt a asht shqiptare apo e huj.
    ha ha ha, bravo njeri. shum e vertete kjo. paskam harruar ta permend edhe kete fakt!
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    femrat shqiptare paraqiten si "qika te shpijes" e i bojn tana te zezat mas 12-ve. he he.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Sa mire qe nuk jam femer, se femrat shqiptare se kane lehte diteve te sodit e ish dashte me i vra disa meshkuj. Nje mashkull kerkon prej nje femre shqiptare te jete virgjine por te njejten kohe te njohe gjitha pozicionet e kamasutres me mire se abetaren.

Jeta eshte e gjate te ballafaqon me shume sfida shoqerore dhe sociale. Te tregoj nje rast, njehere duhej te shkoja se kishte vdekur nje njeri i njofshem i familjes, ata paten hapur te pamen dhe nje shoqe e huaja donte te vinte gjithsesi, e pamja ishte e ndare si e do zakoni burrat me burra e grate me gra. Pas nje kohe ajo ish merzite te grate e donte te vinte gjithsesi te une, por nje e aferme e zoja prane saj e kishte kapur pick ne kofshe e i ka thane mos livrit prej vendi. Rruges duke u kthyer ma tregoi rastin qe kishte ndodhe te grate, e cfare ti thoja ne njeren ane e kuptoja se ajo nuk e kupton boten e zakonet tona, ne anen tjeter si shqiptar eshte i pashmangshem ferkimi me to.

Keshtu qe duhet nje kompromis, nese do te mbash traditat dhe zakonet shqiptare duhesh o ti mesosh te huajes te gjitha zakonet e traditat shqiptare o ti mesosh femres shqiptares kamasutren, nese ka nevoje, o do mesosh nga ajo

Suma sumarum, kur gjitha deshirat tjera ekuivalohen dhe ke nje shoqe per jete seksi vie vete.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Sepse jane pa komplekse,dhe ju pelqejne aventurat .Ku cunat tane vdesin nje cik per 'kur rafsha mos u vrafsha' .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 26-04-2011 mė 06:55

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin

Se mos e moren vesh se ca ju the ?! Ha-ha-ha

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Enii,

po do me na lane me pasoja tragjike
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Se mos e moren vesh se ca ju the ?! Ha-ha-ha
    alnosa, une po e kuptoj qe ne kete foto thuhet: "ke qumesht?" por nuk e kuptoj se cka ka lidhje me temen kjo?!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    tani si i thone domethene ... si ta themi ne ty .... e ke parasysh se nga del qumeshti

Faqja 5 prej 51 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •