[QUOTE][QUOTE=tutankamon;3077948]ne nje tem te tille kam shkruajtur para nja dy vitesh,,,dhe per habi kam ndryshuar mendim qe ne momentin qe u njoha me nje vajz shqiptare, jo se nuk kisha njohur me par por jo seriozisht .
edhe une si shume te tjere qe jetojne jasht shqiperise mendoja se te huajat ishin me te mira, ne kuptimin qe mund te flisje per cdo argument ,mund te dilje e teshkoje ne cdo vend sepse kan pak me shume liri se vajzat shqiptare. edhe per sexin kisha te njejtin mendim ,qe gjoja te huajat
ishin me te (nuk disi ta shjegoj)pp
qe diten qe kam njohur te dashuren time kam kuptuar me te vertete qe si shqiptaret nuk ka ne bote!! shqipetaret jane me te embla, me te kujdesshme ne gjithcka per bashkshortin, shume me te kujdesshme ne guzhine, menjefjale si shqipetaret nuk ka !!
dhe perfitoj nga rasti ti shpreh zemres time qe nuk u dashurova me ty vetem per gjerat e siperpermendur por edhe sepse je me e bukura ne bote !!
vajzat shqipetare jane me te bukurat ne bote.
E paska marre vesh ky djali. Sa mire. Alem a e lexove postimin e ktij djalit?
Ti per vete ke po kete gen qe ke pershkruar?
ke ndonje katunare shqiptare aty ku jeton dhe mendon se gjithe femrat shqiptare jane si ajo, ose si ato qe ke njohur nga afer.
Dil nje xhiro ne Tirane te shohesh bukurine femerore me tere madheshtine e saj, vetem pi uje me shume klor perpara se te fillosh xhirron se mesa shof qeke i pervelum fare![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
po pse mo vlla duhet me se sbene tju thurim lavde ne ju qe te jemi realista dhe te marrim aprovimin tuaj, se spo e marr vesh une? Jo mo vlla se si lepihem asnjeres une, me mire me i thene gjerat ashtu si jane. dhe s'eshte se po bie dakort me postimin e ketij lonit, po thjesht ky postim eshte ne mbeshtetje te postimeve te mia ne kete teme dhe ne kundershtim te atyre postimeve nga anetaret femra te forumit qe nuk gjykojne me objektivitet. robi e arrin persosmerine duke i pranuar kritikat me vend, jo duke kerkuar ti behen komplimenta dhe atehere kur si meritojne. eh medet te hajrit medet, 'o na thoni qe jemi me te mirat, me te bukurat dhe me amvisat ne bote o jeni te djegur dhe smerrni vesh nga femrat' lol jo mo vlla jo, mua per vete me pelqen ti them gjerat sic jane, me te mirat dhe te keqiat e veta.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Endless, edhe pse jam femer vete nuk me pelqen te thuhen levdatat kot, vetem per te na bere qejfin... por ai komenti lonit ishte "sakat" fare!!! (edhe ti e thua qe ai e ekzagjeroj me ate koment, apo jo? )
Nese ti gjer tani ke dhene mendimin tend per femrat shqiptare, mire ke bere... por te arrish te thuash qe femrat shqiptare jane me sy te vegjel, te dobta skelet e ku di une c'tjeter, eshte shume e gabuar. I karakterizoj sikur te fliste per kinezet apo japonezet qe duken te gjithe njelloj
Objektiviteti duhet perdorur deri ne piken e duhur e jo te flitet ne ajer!
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt