Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga Agim Shkodra Lexo Postimin
    Problemi eshte shume i qarte .Nese deshiron qe te dish se çfare ka thene Jezusi duhet te lexosh ato libra qe mbajne deshmine e tij.
    Deshmia e >Muhametit per Jezusin nuk eshte e vertete:+
    - Nuk i perkasin te njejtes kohe(Muhameti eshte 500 vjete me pase)
    -Muhameti nuk dinte te lexonte,keshtu qe jane fjale te thena nga te tjeret atij.
    -Gabimi i Muhametit eshte i barabarte me ate te ebrenjve qe nuk besuan qe Jezusi eshte Mesia dhe Biri i Perendise qe kishte ardhur ne toke me nje qellim :
    -Te pajtonte Perendine me njeriun,per kete arsye Ai u be Flijim,qe nepermjet Vdekjes se Tij ne te gjenim Shpetim dhe Sherim.Te gjithe Profetet e Testamentit te vjeter e kane profetizuar kete gje.
    Prandaj Bindi ,nese do te bindesh lexo per Jezusin dhe ke per te pare se nepermjet besimit ne te jeta jote ka per te ndryshuar.
    sipas besimit tuaj perendija ka shum bije e bija .
    si me u pajtua perendija me njeriun o agim po a ka nevoje zoti me u pajtue me njerzimin ???????????????
    po isusi sipas bibles eshte i derguar vetem te delet e shtepise se izraelit, pse po genjen e po mashtron dhe po i kundervihesh bibles kur vete bibla thote kte????

mateu 15:24

" AI U PERGJEGJ
    UNE JAM I DERGUAR VETEM TE DELET E HUMBURA TE SHTEPISE SE IZRAELIT"

agim pse po reni se isusi ka ardhe per pajtimin e njerzise me perendine ,kur thuhet se ai ka ardhe vetem per izraelitet????????
    apo izralitet jane krejte njerzimi ??????????
    agim leni kto devijimet e mashtrimet tuaja . mendohuni pak se si dhe ne cka besoni.
    pershendetje

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Po qfarë zoti esht njeri o ju te marre,po ku ke pa ti qe Zoti te ket mardhenje seksuale me protistuta sikur qe ka pas Jezusi,po ku ke pa ti qe Zoti ti lute zotit,po ku ke pa ti qe nje mikrob njeri ta gozhdoj Zotin krijusin e mikrobit....vall bre e keni be zotin loder,veq po luni me ta ju lumt.
    dijetar mendoj se ke shum gabim ate qe thua per isen a.s. se ka pasur mardhenje me prostituta . mos e mer kte dijetar si ofendim por vetem si nje keshile.
    pershendetje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2010
    Postime
    75
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    sipas besimit tuaj perendija ka shum bije e bija .
    si me u pajtua perendija me njeriun o agim po a ka nevoje zoti me u pajtue me njerzimin ???????????????
    po isusi sipas bibles eshte i derguar vetem te delet e shtepise se izraelit, pse po genjen e po mashtron dhe po i kundervihesh bibles kur vete bibla thote kte????

mateu 15:24

" AI U PERGJEGJ
    UNE JAM I DERGUAR VETEM TE DELET E HUMBURA TE SHTEPISE SE IZRAELIT"

agim pse po reni se isusi ka ardhe per pajtimin e njerzise me perendine ,kur thuhet se ai ka ardhe vetem per izraelitet????????
    apo izralitet jane krejte njerzimi ??????????
    agim leni kto devijimet e mashtrimet tuaja . mendohuni pak se si dhe ne cka besoni.
    pershendetje
    Problemi yt,si dhe i shume muslimaneve te tjere eshte se ju Shkrimet i citoni sipas interesit,nuk i lexoni deri ne fund,por merrni pjese qe ju pelqejne dhe jo per te demostruar te verteten qe ka dashe te thote autori i shkrimit.
    - Zoti nuk ka nevojet te pajtohet me njeriun,por njeriu e ka kete nevoje ,sepse eshte mekatare dhe i Shenjti dhe mekatari nuk mund te komunikojne me njeri tjetrin.
    -Zoti nuk ka femije,por Jezusi eshte Biri i Tij i vetemlindur dhe nepermjet Tij jane bere te gjitha gjerat qe jane ne ekzistence.
    Kjo eshte ajo qe ju nuk doni te besoni dhe qe ju le ne erresire,sepse Ligji i Perendise: Mos bej kete,Mos beje ate,nuk ja arriti qellimit,prandaj Perendia dergoi Birin e Tij ne mish per te na e bere te qarte kete gje:
    - Kush beson ne kete ka shpetimin nga Gjykimi i ardhshem,kush nuk beson
    eshte tashme i gjykuar.
    Kjo eshte e verteta Refet.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Ty nuk te takon ai nick qe ke por nicku injorant,Si flet keshtu per te derguarin e Zotit Isain a.s (jezusin)Kush te tha ty qe ka pasur
    marredhenie seksuale me prostituta.
    Kjo eshte shpifje ndaj profetit te Zotit dhe Uallahi eshte gjynaf i madh qe mund te coje dhe ne kufer(mohim).Mos u bej si cifutet qe cfare nuk shpifen per profetet e Zotit.Isai a.s (jezusi) ka qene i paster nga mekatet sikurse dhe nena e tij e ndershme Marjemja a.s (Marija).Keshtu eshte kur nuk lexon Kuranin.
    Allahu te falte per shpifjen qe ke
    thene.
    Nuk e di se ake pa ti ndonje emision tv ,kurr vet njerzit dhe analistet e biografis se Jezusit ,ne nje foto kuishte nje grup njerzish ,dhe aty ishte edhe Jezusi duke be gosti,e ne mesin e tyre ishte edhe nje goce e cila kishte biografin jo te mire,dhe sa per info,vet at qe kishin pregadit ket emision zbulimi per jezusin ,dyshoni per mardhenje seksuale ndermjet atyre dyve ,por thonin se esht shum e mundur se ata kishin edhe paranik,un e thash vetem ate qe vet e kan then analistate amerikan prandaj kurr un lexoj postimet ete tjerve i lexoj me kujdes ,dhe nuk fye pa edit arsyen e shkrimit ,pra keto qe un i shkrova eshtvetem nje citim nga njerzit qe mendojn se mirren me biogravin fyse ndaj Isait as,un nuk fye asnje te derguar te Allahut xh u,sepse jam shqiptare me fe islame ,dhe nuk jam fanatike ,ndaj asnje feje tjeter,e sidomos ndaj Isait as,un i besoj se vertetes qe Isai as esht i derguari i Allahut xh u,dhe azgje tjeter.lexo me kujdes sikur un qe lexoj postimet e tua dhe te tjerve.... e per fyerje etiketim nuk me intereson se kush me fyen ..sepse ne i dime kush sa mundet me dite ,as ti e askush tjeter nuk mundet me vlersu askende , prendaj un nuk e kam ndermend me te fye tu ..lol

Nuk ka qka mem fal Allahu ,sepse obligimet ndaj krijusit tim ,i krye ne 5 vakte te adhurimit ndaj Allahut ,dhe agjiroj tre muajt e medha qe jan ,e 10 ditet e fundit un i kaloj ne xhami ,pa pasuer kontakt me askend ,Allahu i din msheftesit e njeriut,dhe arsyen pse ai e thot ate apo ben ket .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    dijetar mendoj se ke shum gabim ate qe thua per isen a.s. se ka pasur mardhenje me prostituta .
    mos e mer kte dijetar si ofendim por vetem si nje keshile.
    pershendetje
    Jo rafet ,aspak ,un vetem ne formen time ,pra ne ket menyr citoj ate qe e kan then te tjeret ,sepse Isai as esht i derguari i Krijusite qe mua me ka krijua,dhe keto qe un i shkrova jan vetem shpifjet e tjerve qe i kan be per Isai as, i derguari esht vetem nje i derguar im krijusit e azgje me teper .klm.
    [COLOR="Blue"][/COLO

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Nuk e di se ake pa ti ndonje emision tv ,kurr vet njerzit dhe analistet e biografis se Jezusit ,ne nje foto kuishte nje grup njerzish ,dhe aty ishte edhe Jezusi duke be gosti,e ne mesin e tyre ishte edhe nje goce e cila kishte biografin jo te mire,dhe sa per info,vet at qe kishin pregadit ket emision zbulimi per jezusin ,dyshoni per mardhenje seksuale ndermjet atyre dyve ,por thonin se esht shum e mundur se ata kishin edhe paranik,un e thash vetem ate qe vet e kan then analistate amerikan prandaj kurr un lexoj postimet ete tjerve i lexoj me kujdes ,dhe nuk fye pa edit arsyen e shkrimit ,pra keto qe un i shkrova eshtvetem nje citim nga njerzit qe mendojn se mirren me biogravin fyse ndaj Isait as,un nuk fye asnje te derguar te Allahut xh u,sepse jam shqiptare me fe islame ,dhe nuk jam fanatike ,ndaj asnje feje tjeter,e sidomos ndaj Isait as,un i besoj se vertetes qe Isai as esht i derguari i Allahut xh u,dhe azgje tjeter.lexo me kujdes sikur un qe lexoj postimet e tua dhe te tjerve.... e per fyerje etiketim nuk me intereson se kush me fyen ..sepse ne i dime kush sa mundet me dite ,as ti e askush tjeter nuk mundet me vlersu askende , prendaj un nuk e kam ndermend me te fye tu ..lol

Nuk ka qka mem fal Allahu ,sepse obligimet ndaj krijusit tim ,i krye ne 5 vakte te adhurimit ndaj Allahut ,dhe agjiroj tre muajt e medha qe jan ,e 10 ditet e fundit un i kaloj ne xhami ,pa pasuer kontakt me askend ,Allahu i din msheftesit e njeriut,dhe arsyen pse ai e thot ate apo ben ket .
    Profeti Muhamed a.s thote do mjaftonte njeriu si mekat nencmimi i vllait musliman.

Gjithashtu thote se kushdo qe thote dicka qe une se kam thene le ti pergatise vetes nje karrike per ne zjarr.

Nga keto dy hdithe mesojme se se pari sduhet te flasim keq per profetet e Zotit packa se cfare thone te tjeret.

Ti me thua pashe nje emision televiziv per fotografine darka e fundit.E po pastaj ai emisioni televiziv shpif kunder Jezusit se gjoja Jezusi paska nje femije.Kjo eshte shpifje e cifuteve te mallkuar se gjoja sipas tyre Jezusi qenka martuar dhe paska trashegimtar dhe keto ato e thojne per te gjetur nje cifut nga shkretetirat e Izraelit dhe per te na e sjelle si mbret cifut ne toke se gjoja eshte pasardhesi i Jezusit.Po keshtu cifutet shpifen dhe per Lutin)(Lotin) se gjoja paska pas marredhenie me bijat e tij, shpifen kunder Davidit dhe Sulejmanit se femrat u merrnin mendjen dhe adhuronin idhujt, shpifen per profetin Shuajbin se ai kishte idhuj, shpifen per Muhamedin a.s dhe kete e kane bere per gjithe profetet se populli cifut eshte popull i mallkuar nga goja e profeteve.

Muslimanet besojne se Jezusi nuk u martua ne kete bote dhe nuk i besojne trillimeve cifute, ai do martohet kur te kthehet heren e dyte.Shpifja se ai u martua me Maria Magdalenen eshte genjeshter.Fotoja qe ato analizojne eshte fotoja e Mikelanxhos qe eshte bere me shekuj te tjere me pas dhe fotoja e tij nuk eshte argument.Kujdes dijetar edhe pse falesh agjeron nuk duhet te besh keto gabime.

Gabimi tjeter eshte se thua ska ce me fal Allahu.Profeti a.s i kerkonte Zotit faje 70 here ne dite, per te qene shembull tek besimtaret.Po ekshtu Umeri Ebu Bekri e me rradhe.Kur keto burra dhe te medhenj dhe te dashur te Zotit e bejne kete po ti?Mos je i sigurte dhe te mashtroje shejtani per veprat e tua.Meshira e Zotit eshte e madhe por ti nuk duhet ti japesh vetes siguri, perkundrazi te shtosh veprat e mira dhe ti kerkosh Zotit falje per gabime qe i ben me dashje apo pa dashje.Zoti te falte ty dhe ne.
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Profeti Muhamed a.s thote do mjaftonte njeriu si mekat nencmimi i vllait musliman.

Gjithashtu thote se kushdo qe thote dicka qe une se kam thene le ti pergatise vetes nje karrike per ne zjarr.

Nga keto dy hdithe mesojme se se pari sduhet te flasim keq per profetet e Zotit packa se cfare thone te tjeret.

Ti me thua pashe nje emision televiziv per fotografine darka e fundit.E po pastaj ai emisioni televiziv shpif kunder Jezusit se gjoja Jezusi paska nje femije.Kjo eshte shpifje e cifuteve te mallkuar se gjoja sipas tyre Jezusi qenka martuar dhe paska trashegimtar dhe keto ato e thojne per te gjetur nje cifut nga shkretetirat e Izraelit dhe per te na e sjelle si mbret cifut ne toke se gjoja eshte pasardhesi i Jezusit.Po keshtu cifutet shpifen dhe per Lutin)(Lotin) se gjoja paska pas marredhenie me bijat e tij, shpifen kunder Davidit dhe Sulejmanit se femrat u merrnin mendjen dhe adhuronin idhujt, shpifen per profetin Shuajbin se ai kishte idhuj, shpifen per Muhamedin a.s dhe kete e kane bere per gjithe profetet se populli cifut eshte popull i mallkuar nga goja e profeteve.

Muslimanet besojne se Jezusi nuk u martua ne kete bote dhe nuk i besojne trillimeve cifute, ai do martohet kur te kthehet heren e dyte.Shpifja se ai u martua me Maria Magdalenen eshte genjeshter.Fotoja qe ato analizojne eshte fotoja e Mikelanxhos qe eshte bere me shekuj te tjere me pas dhe fotoja e tij nuk eshte argument.Kujdes dijetar edhe pse falesh agjeron nuk duhet te besh keto gabime.

Gabimi tjeter eshte se thua ska ce me fal Allahu
    .Profeti a.s i kerkonte Zotit faje 70 here ne dite, per te qene shembull tek besimtaret.Po ekshtu Umeri Ebu Bekri e me rradhe.Kur keto burra dhe te medhenj dhe te dashur te Zotit e bejne kete po ti?Mos je i sigurte dhe te mashtroje shejtani per veprat e tua.Meshira e Zotit eshte e madhe por ti nuk duhet ti japesh vetes siguri, perkundrazi te shtosh veprat e mira dhe ti kerkosh Zotit falje per gabime qe i ben me dashje apo pa dashje.Zoti te falte ty dhe ne.
    Perser ngatron,un e pat per ate qe postova citimin,dhe jo per jeten ne pergjethsi,por vetm per ate citim lol ,per ket citim ska pse mem fal Allahu xh u.

Po ti kishe 1000 vjet jete dhe ti kaloje ne adhurim ndaj Allahut,perseri nuk do ishte e mjaftushme ....apo ?
    [COLOR="Blue"][/COLO

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga Agim Shkodra Lexo Postimin
    Problemi yt,si dhe i shume muslimaneve te tjere eshte se ju Shkrimet i citoni sipas interesit,nuk i lexoni deri ne fund,por merrni pjese qe ju pelqejne dhe jo per te demostruar te verteten qe ka dashe te thote autori i shkrimit.
    - Zoti nuk ka nevojet te pajtohet me njeriun,por njeriu e ka kete nevoje ,sepse eshte mekatare dhe i Shenjti dhe mekatari nuk mund te komunikojne me njeri tjetrin.
    -Zoti nuk ka femije,por Jezusi eshte Biri i Tij i vetemlindur dhe nepermjet Tij jane bere te gjitha gjerat qe jane ne ekzistence.
    Kjo eshte ajo qe ju nuk doni te besoni dhe qe ju le ne erresire,sepse Ligji i Perendise: Mos bej kete,Mos beje ate,nuk ja arriti qellimit,prandaj Perendia dergoi Birin e Tij ne mish per te na e bere te qarte kete gje:
    - Kush beson ne kete ka shpetimin nga Gjykimi i ardhshem,kush nuk beson
    eshte tashme i gjykuar.
    Kjo eshte e verteta Refet.
    agim po bije ne kunderthenje
    1- vet thua qe te pajtonte perendine me njeriun
    2- bibla thote se isusi nuk eshte bir i vetemlindur kte ta kam sqaruar nje here .
    3- bibla thote se zoti ka shum femi pse po reni veten agim e po mashtroni.
    mos haro agim se ki verset eshte nga bibla mateu 15:24
    isusi eshte i derguar "vetem" te delet e shtepise se humbur te izraelit

agim shkruan "vetem " e nuk e di se cfar faji kane muslimanet e pse na sulmoni neve.???? ju duhet te pastroni ma para me besimin tuaj e per kte nuk kane faje muslimanet sic mendon ti.
    pershendetje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2010
    Postime
    75
    Shko pet mullain tend se kush eshte Jezusi!
    Ai do te vije perseri jo vetem per ebrenjte,por per te gjithe boten dhe te gjithe gjykimin Perendia ja ka lene Atij.
    Shko edhe sqarohu mire Refet.
    E verteta eshte vetem nje : Jezus Krishti,s'ka rruge tjeter.

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    agim bibla shkruan vetem per delet e humbura te shtepise se izraelit . kte e thote bibla agim apo nuk e beson.???? apo mos e beson ate qe thote kurani per isen a.s????
    po ta perserise mateu 15:24
    agim ti je i krishtere ti duhet ta maresh si baze mesimin biblik dhe ate pa kundershtime duhet besuar.
    peshendetje agim

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •