Postuar më parë nga
dijetari
Nuk e di se ake pa ti ndonje emision tv ,kurr vet njerzit dhe analistet e biografis se Jezusit ,ne nje foto kuishte nje grup njerzish ,dhe aty ishte edhe Jezusi duke be gosti,e ne mesin e tyre ishte edhe nje goce e cila kishte biografin jo te mire,dhe sa per info,vet at qe kishin pregadit ket emision zbulimi per jezusin ,dyshoni per mardhenje seksuale ndermjet atyre dyve ,por thonin se esht shum e mundur se ata kishin edhe paranik,un e thash vetem ate qe vet e kan then analistate amerikan prandaj kurr un lexoj postimet ete tjerve i lexoj me kujdes ,dhe nuk fye pa edit arsyen e shkrimit ,pra keto qe un i shkrova eshtvetem nje citim nga njerzit qe mendojn se mirren me biogravin fyse ndaj Isait as,un nuk fye asnje te derguar te Allahut xh u,sepse jam shqiptare me fe islame ,dhe nuk jam fanatike ,ndaj asnje feje tjeter,e sidomos ndaj Isait as,un i besoj se vertetes qe Isai as esht i derguari i Allahut xh u,dhe azgje tjeter.lexo me kujdes sikur un qe lexoj postimet e tua dhe te tjerve.... e per fyerje etiketim nuk me intereson se kush me fyen ..sepse ne i dime kush sa mundet me dite ,as ti e askush tjeter nuk mundet me vlersu askende , prendaj un nuk e kam ndermend me te fye tu ..lol
Nuk ka qka mem fal Allahu ,sepse obligimet ndaj krijusit tim ,i krye ne 5 vakte te adhurimit ndaj Allahut ,dhe agjiroj tre muajt e medha qe jan ,e 10 ditet e fundit un i kaloj ne xhami ,pa pasuer kontakt me askend ,Allahu i din msheftesit e njeriut,dhe arsyen pse ai e thot ate apo ben ket .
Krijoni Kontakt