ca modeli eshte dhe ku mund ta gjej.sa kushton
ca modeli eshte dhe ku mund ta gjej.sa kushton
te gjithe marresit satelitore te thjeshte i kapin stacionet turke..por duhet te pozicionosh antenen satelitore ne pozicionin 42 grade ne lindje ne menyre qe te marresh sinjalin e ketyre kanaleve..aty transmeton turksati..besoj se pasi ti ke digitalbin e ke te pozicionuar ne pozicionin 16 grade aty ku transmetojne kanalet shqiptare..edhe me aparatin e digitalbit mund ti kapesh keto kanale por duhet qe ky aparat te jete tip qe pranon frekuenca te reja..per ta gjete pozicionin te duhet instalues profesionist pasi eshte pak veshtire ta besh vete..po keshtu nese don te shohesh edhe ne pozicionin 16 grade te duhet te kesh motor per levizjen e antenes sa ne nje pozicion ne tjetrin...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Ne Stammboll
dorela meta une kam plot kanale turke qe du ti bej delete kurse ti i kerkon ,sbesoj qe mund ti gjesh sepse une i kam ilegalperfshire ktu edhe kanale te tring ...e shum te tjera kshtu qe nqoftse ki kanale te tjera te Evropes apo te U.S me i shkemby me mujt ti kisha dhon n'vend!
Gjith te mirat
[QUOTE=dorela meta;2841684]Mund te me ndimoni sepse dua te shikoj kanale turke ne tv. a ka ndonje marres satelitore qe mund te ma mundsoj kete .jetoj ne tirane pervec digitalbit a ka ndonje satelit i vjeter. nqs. po ku mund ti gjej[/QU
'
Ku jan kanalete te gjermanise shko te kanali ARD 1 dhe aty e ule ma poshte pake antenen parabolen aty jon kanalete e turqise satelitore.
sjom i sigurte a jane ende aty,ma heret ashtu kan qene.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fegi : 01-09-2010 mė 01:41
ej forumista,
ka pas qene nji serial komik qe ka pas dhon sllavi veres tek program plus,
me Renene, qe ishte nji fshatar francez qe kishte nji bujtine dhe aty mblidheshin, parashutiste anglez, francezae te reja te rezistences, oficere gjermane, ofeceri i gestapos flick, gjyshja e grus se Renes.
a ma gjeni dot titullin e serialit?
flm
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
oh, e kam parasysh se per ke po thua. Do mendohemi, lol
Krijoni Kontakt