heheheh te mungon vetem nje vanth ne vesh,mund edhe ne hunde sepse mjekren dhe mustaqet i paske tamam si bolet e mija hehehehehe
Po mire, apo na fol pak edhe per ndryshimet e kuranit, nqoft se ka ndryshue. Nese jo, atehere na thuej perse Muhamedin e mbani si profet te pagjes, kur ne kuran shkruen: Vritnje jobesimtarin nese nuk don te kthehet gjymtonje duke ja prere kambet e dueret e tue lane gjadhe, pra per ju jobesimtari asht i krishteri. A po na shpjegoni dishka per ket
gjyke qe kurani nuk ka ndryshuar kete me e dini te gjithe , si duket qenke me vonese ,ndersa sa per ate ajete ke komentimin e kuranit gjere e gjate ne tefsiret , ulu lexo e mos u ben dembel te presish hazer, edhe me pare jane sqaruar keto gjera ketu ne forum ,cudi se si si keni lexuar juve
Boooohhh Cfar Shplarje Truri U Psaska Bo Feja Disave,,,,,,, Hapni Syt O Njerez Sa Sesht Von
Nje pyetje e kam une :
A perdoret Bibla e njejte per te gjithe si katoliket, protestantet, ortodokset apo jane te ndryshme?
Psh kjo ne kete webfaqe http://www.bibla.net/?cid=1,5 a vlen per te gjithe.
Dhe e njejta vlen per bektashinjte dhe muslimanet, a e perdorin te njejtin Kuran a jo?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 30-04-2011 mė 06:23
Une per Kuranin e kisha, se per Biblen nuk di dhe aq shumeLibri i Kuranit eshte i njejte per bektashinjt dhe per islamistet, vetem se islamistet i marrin shkrimet si urdhera, i hyjne sh ne detaj cdo ajeti.... (po e le me kaq, se s'po dua te hap teme per sherr tani ketu hahahaha).
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt