Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13

A mund ta sqarojë dikush rastin e "Plisave"-incidenti i sotëm

Edhe në lajme, por edhe në një shkrim këtu në Forum po paraqitet ngjarja kaq e ngatërruar sa nuk e kam idenë çfarë ka ndodhur.

Në gjithë këtë lëmsh ngjarjesh nëpër kokë po më sillen copëza fjalësh: një speciale e policisë, "Plisat", intervenim policor, djegie makinash të policisë, ndeshej basketbolli. Intervenimi policor ka qenë i ashpër, si dikur moti!!!...

A di dikush ta sqarojë se kush më kë luajti dhe si erdhi deri te incidenti?
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 21-04-2011 më 21:21
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

projekti21_dk

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Edhe në lajme, por edhe në një shkrim këtu në Forum po paraqitet ngjarja kaq e ngatërruar sa nuk e kam idenë çfarë ka ndodhur.

Në gjithë këtë lëmsh ngjarjesh nëpër kokë po më sillen copëza fjalësh: një speciale e policisë, "Plisat", intervenim policor, djegie makinash të policisë, ndeshej basketbolli. Intervenimi policor ka qenë i ashpër, si dikur moti!!!...

sipas informatav incidenti errdhi si pasoj e ardhjes se nje grupi policesh serb te njesis speciale nga veriu i mintrovices dhe plsisat ishin te irutuar nga kjo ardhe provokuse e ktyre kurse policia e kosoves pra ajo shqiptare ishte e berfasuar nga intervenimi se pse kta polic serb nga veriu kishin komanden nga krye qetniku oliver jakshiq nga veriu i mitrovices ,kurse ministri i brendeshem .z. bajram rexhepi si gjdo her fajtor la shqiptaret pra plisat

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    sot e kuptova se ne njesin speciale te kosoves kishte polic serb edhe at degjova se me perqindje jan 50% 50% dhe aty se a ka ish kriminel te luftes kjo ska dyshim fare

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

projekti21_dk

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin

luajten ,prishtina . bambii
    bambi esht ekip serbe nga veriu e ciala kontrollohet nga kriminel serb kurse financohet nga ministria e kultures e cial e finanacon memli talebani minisrter i kultures

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    veq nja mos e harroni se keta hajna rrugaq e kriminel qe veten e quajn "plisat"
    jan hajna e kriminel te vranjefcit e qe i kontrollon Ismet Beqiri Enver Sekiraqa e Djemt e Isa Mustafes
    e keta nuk ja doin te miren as Prishtines as Sportit as Kosoves as Shqiptarve e as Plisit qe kot e mbajn keta hajna ket emer
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi;

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    jan hajna e kriminel te vranjefcit e qe i kontrollon Ismet Beqiri Enver Sekiraqa e Djemt e Isa Mustafes
    e keta nuk ja doin te miren as Prishtines as Sportit as Kosoves as Shqiptarve e as Plisit qe kot e mbajn keta hajna ket emer
    EDHE ti njo mose harro se ne mesin e plisave ka nga gjith pjeset e qytetit po prano se pjestar te policis kriminele serbe qe jen ne iniform te policis se kosoves erdhen nga veriu dhe sulmun te rinjet shqiptar kjo u pa hapur pra ishin te dirigjiuar nga struktirat paralele serbe te veriut nga oliver jashkiq krue kriminel serb dhe se kta polic treguan se nuk njohin zingjirin komandes nga prishtina se ne ket njesi ka polic serb edhe at shum nuk e kisha besuar kurr

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ministrit te punve te btendshme te republikes se bananveve te kosoves bajram rexhepit ne nje deklarat te dhen ne media tha se m mua me hin dhe me del shpesh por qka nuk tregoj

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    bajram rexhepi edhe ksaj heret tregoj ftyren e tij te pist ne lidhje me incidentin qe shkaktuan policia serbe ne qender te prishines po harron se ne at struktur policje nga veriu ka njerz kriminel te luftes te cilet kan dhunu dhe masakru shqiptar ket nuk poe them veq un por qytetaret shqiptar nga pjesa e veriut i njofin me memra dhe mbiemra por ky ministri bajram rexhepi i quan hero te kosoves

vetem nje korrigjimolicet nuk ishin nga veriu se veriu nuk ka njesi speciale. Njesia speciale apo ROSU (Regional Operation Suport Unit) jane njesi regjionale dhe bazen e kane ne lagjen Shipol te Mitrovices. Serbet as nuk jane shumice as 50-50 por jane diku rreth 10 % neper te gjitha njesite policore. Se si kane intervenuar dhe se si ka shkuar puna gjate ndeshjes, kete do ta tregojne hetimet. Sa per ekipin bambi ate nuk e ka themeluar Memli si ia thate mbiemrin? Ai ekip ka qene ne superligen kosovare para se Memli Krasniqi te behej minister i kultures. Nga e gjithe kjo rrjedh pyetja: Pse ia futni kot?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Hë, ta paskan prishe vllaznim-bashkimin ë?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •