Postuar mė parė nga
projekti21_dk
Po e fute politikėn nė "gjak" do ta torturosh shpirtin tėnd. Shpirti ėshtė i pastėr, ai nuk di politikė ( nė kėtė rast ėshtė fjala pėr art ) dhe nuk e duron atė. Shpirtit i pėlqejnė gjerat e bukura.
Unė i kuptoj reagimet e disave qė shkruajnė kėtu dhe pėr urrejtjen qė kanė pėr njė popull mundohen tė mohojnė tė atij populli.
Unė po ju flas nė mėnyrėn mė tė sinqertė, si e kam pėrjetuar unė kėtė gjendje, si e kam torturuar shpirtin tim nė rininė time. Meqė u nis me kėngėt greke, po e jap njė shembull nga kjo eksperiencė. Ishte dikund nė vitet e 70-ta. Nė shtėpinė e mallrave nė Prishtinė erdhi aso kohe njė pllakė gramafoni me njė kėngė greke qė mbante titullin "Ntirlanta" nga Dionisis Savopulos. Shumė, shumė tė rinj e blinin kėtė disk. Si "nacionalist" qė isha aso kohe dhe nga urrejtja qė kisha pėr grekėrit nuk doja qė ta dėgjoja kėtė kėngė, mirėpo e them hapur - tani qė jam i liruar nga kėto gjera kur emetohej kjo kėngė edhe nėpėrmjet valėve tė radios e shihja qė megjithėkėtė shpirti e pranonte kėtė kėngė.
Si pėrfundim: Mos e torturoni shpirtin tuaj! Arti dhe politika nuk shkojnė bashkė!
Krijoni Kontakt