Pavarsisht problemet me politiken qe kemi, duhet pranuar qe muzika greke eshte nje nga me te bukurat. Muzika nuk ka asnje lidhje as me politiken as me nacionalizmin. Personalisht pas muzikes shqiptare ajo greke me pelqen me shume nga te gjitha
si kjo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TilVolioR : 05-05-2013 mė 16:30
Ose kjo:
e di c'me ngacmoi trurin pasi lexova kete? a do te kete valle ne bote ndonje grek qe te thote se muzika shqiptare i pelqen shume , pavaresisht "problemeve me politiken qe kemi " ?
p.s. problemet s'i kemi me politiken jooooo,
po me menyren se si greket shtremberojne cdo fakt qe krenon , pershkruan dhe fakton shqiptarin dhe shqiperine ...
kini krenari o njerez!!!!
ehhh c'me detyrove te shkruaj ne kete teme qe ne fakt me gerric syte ne te rejat e forumit!!!!
What goes around---comes around
Muzika greke ka qene prezantimi im i pare me muziken pertej kufijve shqiptare dhe si shume e shume te tjere te ndikuar prej saj, ka qene shume e lehte per t'u 'perqafuar' Por sot(e 10+ vite shkuar) nuk kam te njejtin mendim biles me vret veshin... me duket shume arkaike! dhe kjo s'ka te beje fare me ndonje paragjykim te cfaredo lloji, pasi arti nuk njeh kufij!!
Me pelqejne kenget e bukura greke.... si cdo lloj muzike e bukur nga bota !
Ja nje prej tyre qe e kam degjuar rreth prag vitit '90 dhe ende me pelqen !
Audio nga Koncerti Recital i PARASHQEVISE :
Sa do te doja te degjoja versionin origjinal te Dives MARINELA .... ndokush qe di greqisht a mund te me ndihmoje me nje link . Faleminderit ne advance !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 05-05-2013 mė 18:56
Evi Reci & Arjan Dredhasi - Pu ine ta hronia
Nje tjeter kenge qe e degjoj me shume kenaqesi ! Me e bukura e Nates Greke te Spektaklit te Klanit !
Krijoni Kontakt