Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Renea, une deri me tani nga ata/o qe njoh, nuk kam degjuar te jete konvertuar dikush ne katolik. Dhe, ceshtja eshte se njerezit nuk jane besimtare te mirefillte. Ata nuk e mbajne fene e tanishme e le me te konvertohen ne nje besim tjeter. Nuk jemi ne mesjete ku 100% e popullsise duhet te jete patjeter fetare ose nen okupim ku njerezeve me dhune ju imponohet te qenit fetar apo besimtar. Kush do te jete besimtare eshte, kush nuk do te jete nuk eshte. Eshte ceshtje bindjeje. Nuk mund as Vatikani e as Meka t'ua imponoje njerezve te besojne. Te pakten mua JO!

Nuk eshte Kosova shtet islamik e as i krishtere ! Eshte shtet demokratik laik! Si jap pese cente une as per Vatikanin as per Meken! qy. Vone eshte ky hap, nuk jemi ne mesjete dhe nuk ke te besh me nje popullsi analfabete apo te izoluar me. Vete zgjedhin njerezit. pike!

P.S. Une besoj qe besimtare te mirefillte te te gjitha feve ne Kosove ne total i ke vetem 10% te popullsise !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 22-04-2011 më 06:06

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Rina_87 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Po pse merakosesh per keto organizata o Mersin,a nuk eshte Allahu ai qe vendos se kush do jete besimtar(ne islam) e kush jo!!!
    Jo moj anke eshte Talioni prej milano qe interesohet dhe shqetesohet.Lexoje pak se kush e ka bere artikullin.Mua me shqeteson fakti pse vatikani nuk e pranon pavarsine e Kosoves nderkohe qe con ne kosove aq shume misionare.Kjo eshte hipokrizi.
    "Shoku Mjekesise"

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar _Mersin_ për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Ju kisha preferu me ardh me e fal namazin exhumas sot ne Xhamin e Sahat kulles...
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Vetem ata qe kan politik fetar dhe aspirata per te be sa ma shum njerz te konvertuar.dergojn misionar me mision te mshehur gjoja se po brengosen per nje popull shumic fetar islame,te vetmit qe kan pretendime per ket gje esht pa medyshje vatikani ,nese politika e papagallit dhe te tjerve rrealizohet ne kosove dhe shqipri ajo do te jet me e qet sa i perket ballkanit dhe njeher e mir do ta zhduk islamin nga ballkan ,meqense dyshoj ne ket ender te kahmotshme te vatikanit dhe te papagallave te nje pasnjeshme qe vin me ket ide te nje endre ne ender.

Kombet kan te drejten e tyre si koliktive apo individuale qe te besojn ne ate qe ata besojn dhe jo ne endera te ndonje kleriku fetar .

Un besoj se edhe ti beson,ne te drejten tende.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dijetari për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Po pse merakosesh per keto organizata o Mersin,a nuk eshte
    Allahu ai qe vendos se kush do jete besimtar(ne islam) e kush jo!!!
    Mersini nuk brengoset per keto organizata me fetyra te mshehura oj ane ,por mos tme sjellin broshura per nje fe qe nuk esht e imja lol,dhe tmos me bejn qe ato broshura tjav jap per koke moj ane,nese un dua qe te lexoj genjeshtra ose te ndegjoj genjeshtra esht parlamenti ne shqiperi dhe ne kosove lol,

A eshte Allahu qe vendos ,ket edijn vetem besimtare e fes islame oj ane moj.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dijetari për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Mersini nuk brengoset per keto organizata me fetyra te mshehura oj ane ,por mos tme sjellin broshura per nje fe qe nuk esht e imja lol,dhe tmos me bejn qe ato broshura tjav jap per koke moj ane,nese un dua qe te lexoj genjeshtra ose te ndegjoj genjeshtra esht parlamenti ne shqiperi dhe ne kosove lol,

A eshte Allahu qe vendos ,ket edijn vetem besimtare e fes islame oj ane moj.
    Po te kuptoj por prape se shoh te arsyeshme pse qoni aq shume pluhur per keto organizata pasi krejt varet nga ALLahu apo jo,vetem ne paqi dyshim ne forcen e TIJ!!!

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ane për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Jo moj anke eshte Talioni prej milano qe interesohet dhe shqetesohet.Lexoje pak se kush e ka bere artikullin.Mua me shqeteson fakti pse vatikani nuk e pranon pavarsine e Kosoves nderkohe qe con ne kosove aq shume misionare.Kjo eshte hipokrizi.
    PO Meka e ka pranu se nuk kam informata?

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Kjo nuk është ndonjë gjë e re, sidoqoftë.

Por, ma e keqja që më turpëron se vijnë
    shkëlqesitë dhe thirrin nëpër shtëpia,
    për atje kam dëgjuar, por edhe tek ne dalin.

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ermedin për postimin:

bsdev (03-03-2017)

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    PO Meka e ka pranu se nuk kam informata?
    Po arabia Saudite e ka pranuar, Turqia po ashtu vetem shtetet katolike si Vatikani, Spanja dhe ato te amerikes latine se kane pranuar.Ndersa nga shtet e tjera qe se kane pranuar tjeter eshte dhe Greqia, Rusia.

http://www.rks-gov.net/sq-AL/Pages/S...urKosoven.aspx
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    "mersin" perqamsi me i madhe nder shqiptaret je ti dhe feja e jote!

Une jetoj ne Australi, a e dine ti sa xhamija eshte ndertue dhe po ndertohet edhe sot, edhe pse australia eshte nje vende krishtian,! e ti [mersin] po e bane te madhe pse eshte ndertue nje katedrale, ne Prishtin, ne vendin e shqiponjeve me fe katolike, qka ka te keqe ketu, pse shqiptaret me fe katolike, te na pyetin neve shqiptarve me fe islame,e a duhte me marue kishe apo katedrale ne vendin e vet!
    kushe po mendoni qe jeni ti dhe Renea, qe shqiptaret me fe katolike te ju pyetin juve se a duhet te ndertojn katedrale ne vendin e vete!

mersin"te lutem pergjigju?!

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dardaniAU për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •