Close
Faqja 81 prej 101 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 1004
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Mirembrema teta! Mirembrema te gjithe te bukurve ketu!

Vjen mbase dhe njehere z Agim te na thote ndonje gje te bukur si gjithnje!
    AUTOCHTHONOUS

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    Ha,ha,ha...erdh njė flokthinji, ama mos harro se dikur isha edhe unė bkurosh, kur i kisha vitet e juaja...
    U plakshit edhe Ju tė gjithė...

Ku humbi Besoja? Eja, eja...
    erdha se me coi postimi i bacit Agim per me ardhe dhe patjeter e kisha qe te vije mbase me kishte ftuar dhe kriko...

he he baci Agim ishmi c'ka ishmi e rendesishme eshte c'ka jemi

me coi me qesh ky postim e sidomos ajo qe na keni thene u plakshit ju te gjithe e dini se une per vete gjithnje kam thene dhe them dua te jetoj deri ne moshen 60 vjece se po jetova me shume,s'duroj dot femijet e mi apo niperit e mbesat te me cojn te jetoj ne shtepi per pleq

i'a kam friken pleqeris,

pas meje A N G E L 69 shpejtttttt ktuuuuuu dhe me vete mere dhe thekthin
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Mirembrema teta! Mirembrema te gjithe te bukurve ketu!

Vjen mbase dhe njehere z Agim te na thote ndonje gje te bukur si gjithnje!

Po, po po vi, ama mė "plagose" me tė bukurėn - BUKURIA, e di ti Anita sa frymėzuese ėshtė bukuria? T'i ngritė emocionet deri te Kulla e Ajfellit, e xigėlon Xhenetin...e pastaj ec e flej...po edhe nėse tė merr gjumi, ėndrrat s'tė lėnė qetė...pastaj lind ndonjė poezi...me poezinė kėnaqen shumė zemra...kėshtu e ka BUKURIA, ajo ėshtė magjepėse...
    Oj Anita, mė mungon partneri...i adhuroj dialogjet...ah kėto dialogje...

Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    erdha se me coi postimi i bacit Agim per me ardhe dhe patjeter e kisha qe te vije mbase me kishte ftuar dhe kriko...

he he baci Agim ishmi c'ka ishmi e rendesishme eshte c'ka jemi

me coi me qesh ky postim e sidomos ajo qe na keni thene u plakshit ju te gjithe e dini se une per vete gjithnje kam thene dhe them dua te jetoj deri ne moshen 60 vjece se po jetova me shume,s'duroj dot femijet e mi apo niperit e mbesat te me cojn te jetoj ne shtepi per pleq

i'a kam friken pleqeris,

pas meje A N G E L 69 shpejtttttt ktuuuuuu dhe me vete mere dhe thekthin
    Ngadale, ngadale goco, gabim e ke totalisht...kam thėnė edhe unė kur isha si ti, se mė mjafton tė jetoj deri nė pesėdhjetė vjet...ama tani i kam 58, mė besoni, as qė mendoj se i kam aq, por edhe sa do t'i bėjė....e sa i pėrket fėmijėve, pse ngutesh moj goce? Sė pari lindi nja 5-6-tė...e nėse je punėtore e mirė (varet prej takatit, prej parasė murdare, prej partnerit...), e e. atėherė do "kėndosh tjetėr kėngė", atė qė unė tash e kėndoj, besa edhe Pranvera Bica, Besoja...e kur tė lindin edhe nipat e mbesat, atėherė do transformohesh...unė s'ta them dot ty, por kam thėnė pėr vete nė njė vjershė pėr fėmijė "Ēka bėhet gjyshi" - Gjyshi shpesh bėhet kal, herė ma shalė e herė me samar...oh, sa ėshtė e kėndshme tė jesh nėnė -babė, aq mė e kėdshme tė jesh gjyshe gjysh...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    Ngadale, ngadale goco, gabim e ke totalisht...kam thėnė edhe unė kur isha si ti, se mė mjafton tė jetoj deri nė pesėdhjetė vjet...ama tani i kam 58, mė besoni, as qė mendoj se i kam aq, por edhe sa do t'i bėjė....e sa i pėrket fėmijėve, pse ngutesh moj goce? Sė pari lindi nja 5-6-tė...e nėse je punėtore e mirė (varet prej takatit, prej parasė murdare, prej partnerit...), e e. atėherė do "kėndosh tjetėr kėngė", atė qė unė tash e kėndoj, besa edhe Pranvera Bica, Besoja...e kur tė lindin edhe nipat e mbesat, atėherė do transformohesh...unė s'ta them dot ty, por kam thėnė pėr vete nė njė vjershė pėr fėmijė "Ēka bėhet gjyshi" - Gjyshi shpesh bėhet kal, herė ma shalė e herė me samar...oh, sa ėshtė e kėndshme tė jesh nėnė -babė, aq mė e kėdshme tė jesh gjyshe gjysh...

Ndersa une kam plot sa gjysma jote vjet dhe as dua shume shume te jetoj mbi 100 vite..... Sa me shume qe eshte e mundur .....do te doja te theja te gjitha rekordet me jetegjatesi.............te behem jo vec gjyshe po eshe stergjyshe.........

Hajde dikush qe ka deshire te jetoje gjate njesoj si une...........
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-11-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    7
    erdha, !
    Hajde te shohim a ka te atille qe nuk deshirojne te jetojne gjate !
    SHQIPTAR me gjak, SHQIPTAR me emer

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    jo edhe un gjat me shpresen e Allahut deshiroj te jetoje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-11-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    7

Smile

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    Me kismet, vetem me shprese te ALLAH-ut
    SHQIPTAR me gjak, SHQIPTAR me emer

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    erdha une
    kush te vij pas meje te na tregoj nje barcolet
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    Epo, mirė thua - "me shpresėn e Allahur", a nuk mjafton kjo fjali e thjeshtė me kuptim e besim shumė tė madh?
    Po ta zbėrthenim tash punėn e Allahut - Zotit, kėtė herė s'ka humor, e nė anėn tjetėr, tė besonim nė Zotin - Allahun...oh, sa do kishim ecur pėrpara ne shqiptarėt, edhe pse me numėr jemi pak nė krahasim me kombe tė tjera, ngase Zoti - Allahu, na ka dhuruar intelengjencėn pėrtej mesatares, bukurinė tė skajshme, pastėrtinė gjenetike...e shumė e shumė kualitete tė tjera, por ne shpesh e kemi devijuar rrugėn e Zotit - Allahut...ama e kemi paguar nė lėkurėn tonė...prap po bėjmė gabime, apo po i ripėrsėrisim...

Le tė vie kush beson nė Zot - unė s'e besoj se ka njeri qė nuk beson nė Zot...

Faqja 81 prej 101 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •