Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Ne kete dite para 36 vjeteve ka lindur "Fuehrer-ja" e Kosoves: Atifete Jahjaga! Shpresoj se Delli kur e nxori ate zarfin e famshem me emrin e saj nuk e kishte parasysh edhe ditelindjen e saj, do te ishte ironi e cuditshme ne nje rast te tille!
    http://sq.wikipedia.org/wiki/Atifete_Jahjaga
    interesant si fakt, ja vlen te studiohet.

Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Nuk ka qene Misioni ashtu sic degjeneroi, me mire te themi Misioni u braktis dhe nga braktisja erdhen ato qe erdhen....Sikur Misioni te mos ishte braktisur, edhe
    Ne sot do ishim shume te lumtur. Do vije ajo Dite kur vertete do zbatohet, do marri jete ne cdo cep dhe cdo qelize Ai Mision; jo me keto R.R.B qe na thuhen, s'kane lidhje fare...A do jemi gjalle akoma une, ti, dikush tjeter ta shijoje ate Dite; nuk e di, sepse nuk ka siguri, ka vetem mundesi, dhe mundesia ne kete rast, eshte t'i japesh nje dore atij Misioni, ndoshta ti po e ben edhe pa e ditur, keshtu ne mos do jesh ti qe ta perjetosh ate Dite, te pakten pasardhesit Po.
    Nejse nuk eshte kjo tema, dhe nuk eshte terreni, keshtu qe flm draguen per temen, dhe vazhdoj ta pelqej akoma ate sarkazmen e tij simpatike...
    Jam dakord me ty,
    po une jam pro-Fuhrer shume i sinqerte, nuk e thashe me ironi ate qe thashe por me bindje te plote.
    E shpreh admirimin tim per te edhe jashte virtualitetit.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    tema eshte: Pėrshėndetje dhe urime dhe ketu flitet per hitlerin.......
    do festoni edhe ditelindjen e milloshevicit???
    fiks pas 4 muajsh e keni.
    Epo jemi duke pershendetur hitlerin, ka ditelindjen.
    Se ēfare lidhje ka Hitleri me milloshin ec e gjeje ketu.
    Hitleri i donte shqiptaret ndersa milloshi i urrente, megjithate problemet e tua personale me Hitlerin nuk jane justifikim i mjaftueshem per te prishur nje feste ditelindjeje. Ketu pranohen vetem urime nga simpatizante te tij.

Admiralo, akoma nuk e ke kuptu ti sarkazmen e plakut?
    Ne fakt tek kjo teme nuk ka aspak sarkazem apo ironi,
    plaku eshte 100% i sinqerte, ashtu si une dhe te tjere qe kane uruar ne kete teme.

Tema eshte per urime, i lutem moderatorit te fshije postimet jashte teme.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    nuk ishte ky qellimi i temes zonje.
    lol

ajo donte te shprehte vetem keqardhjen dhe nostalgjine ...
    dy pika loti per fyhrerin

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Epo jemi duke pershendetur hitlerin, ka ditelindjen.
    Se ēfare lidhje ka Hitleri me milloshin ec e gjeje ketu.
    Hitleri i donte shqiptaret ndersa milloshi i urrente, megjithate problemet e tua personale me Hitlerin nuk jane justifikim i mjaftueshem per te prishur nje feste ditelindjeje. Ketu pranohen vetem urime nga simpatizante te tij.
    .
    nuk eshte e veshtire te kuptosh lidhjen mes hitlerit dhe milloshevicit. je i vetmi qe nuk po e kupeton me duket.
    kriminel gjakatar njeri, kriminel gjakatar tjetri... nuk eshte lidhje kjo???
    UNE kam probleme personale me hitlerin??? ai ka vrare miliona njerez thjeshte sepse benin pjese ne nje "grup" te caktuar.
    problem personal te duket ky???????

sdq nuk po iu prish festen. vazhdoni festoni ditelindjen e kriminelit tuaj te dashur.

p.s. qe ka qene i zgjuar dhe elokuent, kjo nuk dyshohet. i ka bere mendjen pordhe gadi nje populli te tere para 70 vjetesh...
    me sa shoh, fjalimet e tij i paskan bere mendjen pordhe edhe disave ne shekullin XXI...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ne fakt tek kjo teme nuk ka aspak sarkazem apo ironi,
    plaku eshte 100% i sinqerte, ashtu si une dhe te tjere qe kane uruar ne kete teme.
    OK, i kerkoj per se dyti ndjese publike plakut, eshte i madh!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Admiralo, akoma nuk e ke kuptu ti sarkazmen e plakut?
    nuk e di a ishte sarkazem apo jo...
    ke plot anetare te FSH qe e admirojne...
    nuk e di se si mund te admirojne nje kriminel, po ja qe ashtu eshte.
    Vasudhaiva Kutumbakam

nuk e di a ishte sarkazem apo jo...
    ke plot anetare te FSH qe e admirojne...
    nuk e di se si mund te admirojne nje kriminel, po ja qe ashtu eshte.
    Une nuk e admiroj fare admiral ate, madje e kam thene ne postin tim te pare qe Misioni ishte tjeter (nuk mund te flas me gjate ketu per kete) por u braktis dhe degjeneroi ne ato pasoja aq te tmerrshme njerezore. Sa per admirim, kam nje shoqe timen qe e admiron, dhe thote e admiroj sepse zhduku faret cifutet, dhe kam bere sa e sa debate me te ne lidhje me kete.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    nuk eshte e veshtire te kuptosh lidhjen mes hitlerit dhe milloshevicit. je i vetmi qe nuk po e kupeton me duket.
    kriminel gjakatar njeri, kriminel gjakatar tjetri... nuk eshte lidhje kjo???
    UNE kam probleme personale me hitlerin??? ai ka vrare miliona njerez thjeshte sepse benin pjese ne nje "grup" te caktuar.
    problem personal te duket ky???????

sdq nuk po iu prish festen. vazhdoni festoni ditelindjen e kriminelit tuaj te dashur.

p.s. qe ka qene i zgjuar dhe elokuent, kjo nuk dyshohet. i ka bere mendjen pordhe gadi nje populli te tere para 70 vjetesh...
    me sa shoh, fjalimet e tij i paskan bere mendjen pordhe edhe disave ne shekullin XXI...
    Sinqerisht nuk me intereson minimalisht ca mund te mendosh ti per hitlerin apo nese urren ose jo.
    Thjesht je jashte teme, po deshe hap ndonje teme tek forumi i historise.

Sinqerisht nuk me intereson minimalisht ca mund te mendosh ti per hitlerin apo nese urren ose jo.
    Thjesht je jashte teme, po deshe hap ndonje teme tek forumi i historise.
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....C'a eshte kjo replike!!! Me kete lloj te foluri, do i flasesh nje shqiptari per hir te admirimit qe ke ti per hitlerin??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....C'a eshte kjo replike!!! Me kete lloj te foluri, do i flasesh nje shqiptari per hir te admirimit qe ke ti per hitlerin??
    Mos ofendova gje njeri? Uroj gjithashtu qe admirali mos ta kete marre per keq, thjesht dua te evitoj cdo lloj debati meqe nuk eshte vendi, duke respektuar si aftesite tuaja ashtu edhe deshiren qe keni per debat .

Merreni mundimin dhe lexoni njehere Mein Kampf se ndoshta krijoni nje ide mbi boten e madhe te ketij njeriu.

Me kaq po e mbyll duke i uruar Hitlerit t'i jete dheu i lehte dhe duke shpresuar qe idealet e tij per nje shoqeri me te mire te realizohen nga pasardhesit besnik te tij qe e kuptojne realisht thelbin dhe origjinen e nazizmit.

Drague do ta pi nje birre per nder te tij sonte ndersa do shoh ndeshjen me barcelonen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 20-04-2011 mė 13:05

Priten urime ktu?? Epo po e bejme: mos u lindt kurre nje person si ty, ne llojin tend pac qene i pari edhe i fundit ne kete bote!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •