Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kokodhima .. hajduti qe ka vjedhur trecerekun e fierit dhe gjismen e shqiperise.. po na shet pallavra me shtepi te lulit ne hollande..

shko o kokodhim e thuaj edvinit..pse ma dhj.eve..me vure te grricem me ambasadornë e vet me biciklete krah per krah me arvizin..

po mir u a ben edvinua o kokodhim..

po shiqir me aq o kokodhim yzeiri.. se ziveri e pesoj me keq..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Gazeta "shekulli" qe nga faqja e pare e deri te e fundit i ka faqe te errta! une nuk e dije se si eshte e munder qe nje gazet siq eshte "shekulli" te shefe shqiprin dhe Kosoven dhe gjithe shqiptarin veten zi!
    Eshte turp per udheheqsat e kesaj gazete te bejn intriga, shantazhe, te pa verteta, per nje ylle te ri qe ka linde nena shqipri e ky eshte Luli Basha!
    Nuk ja vlen te merremi me kete gazet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Akuzat për pasaportën e Bashës, reagon noteri holandez

Noteri holandez që ka nënshkruar dokumentin e blerjes së një apartamenti në Holandë nga kandidati për Bashkinë e Tiranës, Lulzim Basha, ka dërguar një letër ku thekson se bëhet fjalë për një lapsus.

“Me datë 21 dhjetor 2001, përpara meje Ritzo Jacob Holtman, noter i të drejtës civile, në Mbretërinë e Vendeve të Ulëta (Holandë) u paraqit për hartimin/ekzekutimin e një konktrate shit-blereje dhe tranferimi pasurie të patundshme, Zoti Basha, lindur më 12 qershor 1974, në Tiranë, (Shqipëri), për identitetin e të cilit u sigurova nga pasaporta shqiptare me numër identifikimi 0160138 e dorëzuar në praninë time”, shkruan noteri.

“Në këtë pasaportë shqiptare ishte vulosur një vizë Amerikane e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Një punonjës i zyrës sonë noteriale, pasi fotokopjoi faqen e pasaportës në të cilën ndodhej viza amerikane (bashkëngjitur), shënoi gabimisht në kontratën e transfertës së pronës së paluajtshme se pasaporta në fjalë ishte amerikane, çka ishte një shënim i pasaktë nga ana e punonjësit. Kontrata duhej të shkruante se z.Basha u identifikua nga pasaporta e tij shqiptare”, theksoi noteri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Basha: Opozita po shpif për mua

Kandidati i shumicës për Bashkinë e Tiranës, Lulzim Basha, foli për herë të parë publikisht për pasaportën e dyshimtë amerikane, me të cilën bleu një apartament në Holandë, për të cilën u bë objekt edhe i akuzave të opozitës.

Kandidati i djathtë foli edhe për shtëpinë në Holandë, për të cilën theksoi se e ka shitur.

Basha deklaroi se këto janë trillime të mirëfillta, ndërsa shtoi se nuk zotëron pasaportë amerikane dhe nuk ka blerë asnjë shtëpi me pasaportë të tillë dhe shtoi se bëhet fjalë për një lapsus të thjeshtë noterial, siç tha Basha.

“Thjesht një gabim noterial. Në vend që të shkruhej pasaportë shqiptare, u ngatërrua dhe u shkrua amerikane, por ndërkohë përkrah këtij shkrimi ishte vënë numri i pasaportës sime shqiptare. Unë deklaroj sot se mbaj vetëm një pasaportë, pasaportën biometrike shqiptare”, tha Basha.

Ndërsa në lidhje me shitjen e apartamentit në Holandë, Basha tha se ILDKP ka vërtetuar se blerja dhe deklarimi i shtëpisë është i rregullt.

“Trillim të mirëfilltë. Referojuni ILDKP-së e cila ka verifikuar të plotë pasurinë time dhe blerjen e shitjen e këtij apartamenti. Apartamenti është blerë me kredi. U shit pasi erdhëm këtu në Shqipëri. E blemë se kredia është më e lirë se qiraja. Kur nuk jetonim më e shitëm, pas shitjes u la kredia. Pjesa tjetër është trillim dhe tregon që kundërshtari nuk ka alternativë tjetër, përveç shpifjes”, tha Basha.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    A? Ke cen ti ndonjeher ne Prishtine dhe Kosove apo vetem ja fute kote Po jo o shoki se Prishtina e Kosova esht Plote Lula nga dy metra nuk esht Prishtina Tirane ,Apsolut ky Luli fare nuk bjen ne sy ne Prishtine Ky mund te terehq vemenjen e njerzve ne Tirane por jo ne Kosove

Luli plus dy metrave ka dhe tru mor çuno ,eshte elegant ne sjellje
    per eleganc keni nevoj shume ju andej...
    çuditerisht punuan dhe punojne shume shqiptar nga pjesa e vendit meme andej nga ju ...
    si duket ju la serbi mbrapa sepse as serbia nuk ka pasur ndonjehere dipllomaci e jo me kosova...
    dipllomacin e kan pas mbuluar gjithmone kroatet ne ish jugosllavine ...
    serbet kishin armet ...razumijesh :P
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Luli plus dy metrave ka dhe tru mor çuno ,eshte elegant ne sjellje
    per eleganc keni nevoj shume ju andej...
    çuditerisht punuan dhe punojne shume shqiptar nga pjesa e vendit meme andej nga ju ...
    si duket ju la serbi mbrapa sepse as serbia nuk ka pasur ndonjehere dipllomaci e jo me kosova...
    dipllomacin e kan pas mbuluar gjithmone kroatet ne ish jugosllavine ...
    serbet kishin armet ...razumijesh :P
    Ate qe me se paku ka nevoj Kosova te mesoj nga "diplomatet" dhe "politikanet" e Shqiperise eshte "eleganca" dhe "diplomacia", sepse per "diplomatet" e Shqiperise fjala dilomaci do te thote nenshtrim, ndersa fjala elegance do te thote tradheti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 01-05-2011 më 00:52

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    Ate qe me se paku ka nevoj Kosova te mesoj nga "diplomatet" dhe "politikanet" e Shqiperise eshte "eleganca" dhe "diplomacia", sepse per "diplomatet" e Shqiperise fjala dilomaci do te thote nenshtrim, ndersa fjala elegance do te thote tradheti.
    per ta dredh o e dridhni ju o se dredh njeri ..".e kam dhane besen mos me e majt besen" :P
    dipllomacia nuk behet me muskuj dhe sikur te behej nuk keni takat lol
    nuk ja vlen me u marr me ju se nuk hani pyka..... nejse ....klm
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •