Chino vertet je gomar i gomareve ,kreten ...heheheh
hajde tani futja nje te share Allahut![]()
Chino vertet je gomar i gomareve ,kreten ...heheheh
hajde tani futja nje te share Allahut![]()
nje titull dis me i pershtatshem do ishte "Leo, pjestari i EULEX qe i hengri ***** shqiptareve" , se per terorizim vallaj kemi pare shuem me keq.
Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
Edhe nji here ! Ne cfaredo feje te besosh , ke edhe mbeshtetjen time , po je shqiptar ! Nuk kam asnje lloj problemi me asnje shqiptar per punen e fese une ! Po keshtu edhe per te huajt !
Por asnjehere shqiptaret nuk jane goditur per fene , por vetem pse jane shqiptare ! Prandaj gjate historise gjejme turkun me kerbac dhe jatagan ne dore , gjejme grekun me sopate dhe thika ne duar , gjejme serbin me bajoneta ne duar etj. etj.
Prandaj turku u be aleat i madh me grekun dhe me malazezin kur ishte fjala per te luftu shqiptaret etj. etj.
Prandaj te shkruajta se nuk duhet me e ngaterru "kekun" me "byrekun" !
Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 20-04-2011 më 13:42
O chino, une jam nje ish punetor lokal i UNMIK-ut dhe jam nder te paret qe ka perjashtuar UNMIK-u nga puna.
Po te tregoj dicka, keta pjesetaret e stafit lokal qe tani punojne ne EULEX jane te gjithe ata qe kane qene servile, te degjueshem, dhe bashkepunetoret me te ngushte te nderkombetareve, etj.
Keta njerez jane ata qe nuk kane asnje ndjenje patriotizmi apo fetare dhe jane ata qe per para jane ne gjendje te bejne cmos!
Shumica e stafit lokal qe sot punojne ne EULEX jane: meshkujt - homo dhe femrat - whores!
Chino eshte njeriu me realist dhe me i forti ne kete forum!
Amerikanet e kane nje shprehje "the truth hurts!" dhe Chino gjithnje e flet te verteten dhe me fakte e argumente por pse kjo ju djeg disa ekstremistave islamike (njerezve injorante) eshte dicka tjeter!
[QUOTE=prizrenasi_30;3070173]O chino, une jam nje ish punetor lokal i UNMIK-ut dhe jam nder te paret qe ka perjashtuar UNMIK-u nga puna.
Si duket nuk paskan gabuar keta te UNMIK-ut,
heheh Tani qe ti te kane perjashtuar qenke patriot dhe fetare i mire ndersa ata qe jane akoma ne pune jane gay dhe kurva![]()
Eu eu kush na qenka me realisti dhe me i forti hahahah
shihe tani kur do kthehet ne forum dhe fjala e pare qe do e thote eshte allahut mamin ose po dicka te ngjashme
per mua eshte kreten dhe pizdeveng ARDIAN SHABANI alias CHINO ka hapuracounta ne FACEBOOK sa qe nuk mund ti numerosh ,edhe ate pa foto ,pa shoke ,pa te dhena... e din pse ?? sepse eshte shume i forte dhe realist sa qe krejt W upertali e njihnin ate
Krijoni Kontakt