Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 20-04-2011 më 22:29
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kur të tjerët deshtojnë ne ja dalim i tha CR7
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Villa eshte transferi me i deshtuar i barces
Reali fitoi urime. Vetem essht vertet turp nje klub si reali te shiqon si e ben lojen barca,une sedij a luajn vetem per rezultat keta apo cfar,turp more me u mbyll ne gjysmen e fushes me 11lojtar sdij pse nuk luajn normal si me ekipet tjera?
Jetë e rëndë.......!!!
CAMPEONES![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Mi nxjerr ndonje statistikat e ndeshjes ?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Unë se di pse gëzohen kaq shumë kto tifozët e Realit edhe pse fituat e patë diferencën që ka mes Barcelonës dhe Real Madrid. Me plot gojën them që nuk e meritonte Reali fitoren sot me atë lojë skandaloze. Vetëm me kundërsulm dilnin përpara. I vetmi lojtar i Madridit që e ka merituar , Iker Casillas.
Ai Mourinho prapë e shfaqi veten se ça trajner pler ësht duke e tërheq dhe Ronaldon me Adebayor në mbrojtje pas golit.
Fati nuk ishte me Barcelonën sonte ,mos u kapni vetëm me David Villa. Goli që ju anullua Pedros ishte dhe faji Pedros që avanzoi kur kishte kohë të priste pasimin e Messit. Apo ky s'quhet.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 20-04-2011 më 22:31
Krijoni Kontakt