Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj kupën e spanjës(Copa del Rey) ?

Votues
22. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

4 18.18%
  • FC Barcelona

18 81.82%
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 116
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Definitivishte e pa merituar fitorja por perseri urime .

Villa me zi se katrani , kurse lojtaret e reallit jane per te ardhur keq, dhe referi eshte dashte sonte ti jep spaku 3 karton te kuq .

Turp per lojtaret e realit qe nuk shikojne topin por vetem kembet e lojtarve te Barces.
    Te gjitha keto me bold nuk me duhen para asaj qe kam zmadhuar sa syte e atij David Villa qe ti pelcasin.LOJTAR FRAGMENTAR,leqe c'lojtar them....ai eshte BARI DELESH.QE HA BUKEN KOT.LOJTAR PATATINASH.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 20-04-2011 më 22:29
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kur të tjerët deshtojnë ne ja dalim i tha CR7

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Villa eshte transferi me i deshtuar i barces

Reali fitoi urime. Vetem essht vertet turp nje klub si reali te shiqon si e ben lojen barca,une sedij a luajn vetem per rezultat keta apo cfar,turp more me u mbyll ne gjysmen e fushes me 11lojtar sdij pse nuk luajn normal si me ekipet tjera?
    Jetë e rëndë.......!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    CAMPEONES
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Vetem essht vertet turp nje klub si reali te shiqon si e ben lojen barca,une sedij a luajn vetem per rezultat keta apo cfar,turp more me u mbyll ne gjysmen e fushes me 11lojtar sdij pse nuk luajn normal si me ekipet tjera?
    BLA BLA BLA BLA BLA
    barca mbeti me duar bosh. merru me kete. jo se si luajti ekipi qe fitoi.
    e pe pjesen e pare apo ishe ne banjo???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mi nxjerr ndonje statistikat e ndeshjes ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Unë se di pse gëzohen kaq shumë kto tifozët e Realit edhe pse fituat e patë diferencën që ka mes Barcelonës dhe Real Madrid. Me plot gojën them që nuk e meritonte Reali fitoren sot me atë lojë skandaloze. Vetëm me kundërsulm dilnin përpara. I vetmi lojtar i Madridit që e ka merituar , Iker Casillas.

Ai Mourinho prapë e shfaqi veten se ça trajner pler ësht duke e tërheq dhe Ronaldon me Adebayor në mbrojtje pas golit.

Fati nuk ishte me Barcelonën sonte ,mos u kapni vetëm me David Villa. Goli që ju anullua Pedros ishte dhe faji Pedros që avanzoi kur kishte kohë të priste pasimin e Messit. Apo ky s'quhet.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    BLA BLA BLA BLA BLA
    barca mbeti me duar bosh. merru me kete. jo se si luajti ekipi qe fitoi.
    e pe pjesen e pare apo ishe ne banjo???
    Po ti pa pjesen e dyt dhe vazhdimet ??

Eshte per te ardhur keq se si ju tifot e realit jeni kaq tposhter qe mbroni lojen agresive qe zhvillohet kunder lojtarve te barces.

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Unë se di pse gëzohen kaq shumë kto tifozët e Realit edhe pse fituat e patë diferencën që ka mes Barcelonës dhe Real Madrid. Me plot gojën them që nuk e meritonte Reali fitoren sot me atë lojë skandaloze. Vetëm me kundërsulm dilnin përpara. I vetmi lojtar i Madridit që e ka merituar , Iker Casillas.

Ai Mourinho prapë e shfaqi veten se ça trajner pler ësht duke e tërheq dhe Ronaldon me Adebayor në mbrojtje pas golit.

Fati nuk ishte me Barcelonën sonte ,mos u kapni vetëm me David Villa. Goli që ju anullua Pedros ishte dhe faji Pedros që avanzoi kur kishte kohë të priste pasimin e Messit. Apo ky s'quhet.
    Nje gabim , FALET.

PO TE JESH GJITHE LOJEN GABIM.... KJO NUK FALET. ESHTE SKANDALOZE.AI DO FLUTURUAR NJE ORE E ME PARE.
    Villa ,e kam thene,po behet si Inzaghi,qe rrinte vetem offside,po Inzaghi,bente GOL...Villa nuk ka asnje lidhje me GOLIN.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 20-04-2011 më 22:31

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin

Partizono.

Kjo Barcelone vetem kshu mund te rrifet. Me loje t'hapur ska ekip per momentin qe e rref. Morinjo e di ket fort mire se ka lujt me barcen pale sa her. Ne te vetmen neshje qe provoi me lujt futboll t'hapur , hongri pese cope.

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •