Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj kupën e spanjës(Copa del Rey) ?

Votues
22. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

4 18.18%
  • FC Barcelona

18 81.82%
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 116
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Edhe me fitu reali kupen po edhe ne finale te shkon kot eshte
    Nuk dij a luante barcelona me nje ekip liges dyte apo ne mes madridit,sepse kur pash ne fund te lojes posedimin e topit 70-30% ne favor te barces..
    po ne fakt, kush mban topin fiton.
    u pa edhe vjet me interin. barca mbajti topin sa kishte qejf dhe ne fund iku per lesh. apo jo???

po reali beri me shume gjuajtje ne porte se barca duke luajtur gadi gjysmen e lojes me nje lojtar me pak.
    ah po. harrova. statistikat qe vlejne jane vetem ato ne favor te barces.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    O admiral une jam fan real,po pse bre burr behesh kinse skupton cfar doja te them? Po a mendon se i takon realit te luan defensiv ter kohen e te pres ndonje gjuajtje te lire kur dijhet se reali esht ai qe duhej te fitonte ate loje!

Une se kuptoi pse kur luan reali me celzin apo mancesteri me bayernin apo xy loja dy skuadrat bejn loje,e kur luajn me barcelonen me 11lojtar se kaloin vijen e mes fushes a sesht kshtu?
    Jetë e rëndë.......!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    O admiral une jam fan real,po pse bre burr behesh kinse skupton cfar doja te them? Po a mendon se i takon realit te luan defensiv ter kohen e te pres ndonje gjuajtje te lire kur dijhet se reali esht ai qe duhej te fitonte ate loje!

Une se kuptoi pse kur luan reali me celzin apo mancesteri me bayernin apo xy loja dy skuadrat bejn loje,e kur luajn me barcelonen me 11lojtar se kaloin vijen e mes fushes a sesht kshtu?
    po pse merresh vetem me ate statistike qe te leverdis meqe qenke fan real???
    pra me zoterimin e topit qe ishte shume ne favor te barces (31% - 69%)...
    gjuajtjet ne porte ishin 6-5 ne favor te realit. goditjet nga kendi ishin 8-0 ne favor te realit...
    ja ku i ke statistikat.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Di Stéfano " Loja e Barcelones ne stadiumin Bernabeu,thjesht ishte e shkelqyer.Superioritetin katalanas e shikoj i gjith planeti.Ekipi madrilen ka luajtur kunder nje skuadre qe dominoj te gjith mesfushen gjat 90 minutave.Loja perfundoi 1-1,por nje nga problemet me te medha esht Mourinho.Ai duhet te ndryshoje ne finalen e kupes,sepse loja me 7 mbrojtesa qe beri ai,nuk ishte e qart"

Ps. ahhaahaha blla blla

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po ne fakt, kush mban topin fiton.
    u pa edhe vjet me interin. barca mbajti topin sa kishte qejf dhe ne fund iku per lesh. apo jo???

po reali beri me shume gjuajtje ne porte se barca duke luajtur gadi gjysmen e lojes me nje lojtar me pak.
    ah po. harrova. statistikat qe vlejne jane vetem ato ne favor te barces.
    Si tifoz i Interit do kisha deshire qe Reali ta merrte kte kupe (Me shume prej morinjos). Por jam ne medyshje pas ndeshjes se te shtunes "a luajti Barca 100% te kapacitetit qe posedon si skuader?" Une mendoj jo. Kshu qe shanset per realin edhe pse sic e theksova dua qe Reali ta fitoj jane shume te pakta. Reali ka ec shume mire por duke marre parasysh qe skane as 1 vit bashke kto lojtar them se i duhet dhe pak kohe para se te mposhte barcen. Per momentin vetem noi mrekulli tip herkules mund ta rrafe barcen.

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Parja nuk të bën gjithmon të lumtur.

Përparimi është vërejtur në orët e fundit në shtypin britanik. Ajo kujton me habi shpenzimet ekonomike të udhëhequr nga Florentino Perez ku i kishte paguar 94.000.000 € Manchester United për anësorin e Portugalisë Cristiano Ronaldo, shumë e cila është më e madhe se njëmbëdhjetshja e parë që luajti në lojën e fundit në Bernabeu të shtunën: 85 milion euro.

Njëmbëdhjetshja e parë e Real Madridit që luajti të shtunen ne Bernabeu ishtë 3 herë më e shtrenjtë sesa njëmbëdhjetshja e Barcelonës : 290.4 milion euro:

Real Madrid:

Casillas (i formuar në klub, $ 0)
    Pepe: 30 million euro
    Carvalho: 7.9 million
    Albiol: 15 million
    Marcelo: 6.5 million
    Ramos: 27 million
    Xabi Alonso: 30 million
    Khedira: 20 million
    Di Maria: 25 million
    Cristiano Ronaldo: 94 million
    Benzema 35 million.

FC Barcelona:

Valdes (i formuar në klub, $ 0)
    Puyol (i formuar në klub, $ 0)
    Pique: 5 million

Adriano: 10 million
    Alves: 30 million
    Busquets (i formuar në klub, $ 0)
    Xavi (i formuar në klub, $ 0)
    Iniesta (i formuar në klub, $ 0)
    Pedro (i formuar në klub, $ 0)
    Messi (fi formuar në klubb, $ 0)

Villa: 40 million.

Si thuhet: "Parja nuk të bën gjithmon të lumtur."

Realit i mungojn kta lojtar !

Ndryshuar për herë të fundit nga FcBrC : 18-04-2011 më 19:54

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Edhe Pique eshte i formuar ne klub, pavaresisht se e derguan njehere tek Manchester United dhe pastaj e kthyen prap.

P.S; Interesant e kane bere kete reklamen(adidas), para se te zhvillohet finalja e kupes.

#VamosArgentina

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Te Merkuren keta do han per se gjalli njeri tjetrin ne fushe

Filloj lufta qe te Shtunen mbas ndeshjes qe ne tynel. Kjo ndeshje do jet ndryshe nga e Shtuna, sepse te Shtunen asnjeri nuk po lunte seriozisht. Te Merkuren do ket shume tension dhe mendoj se do jet loje e fort.

Ekipi qe do qendroj me i qete do fitoj ndeshjen.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Postime
    110
    Ne Barcelone po bejne vend ne vitrina per trofeun e pare sivjet. Po dojshin ble ende vitrina se shume vend do tu duhen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Postime
    4
    ndeshje e veshtire per tu prognozuar rezultati sepse do jete gjithqka ndryshe nga ndeshja e se shtunes mbrema.Mourinjo do tentoje te mos mbetet duarthate kesaj radhe sepse do i ngelet hatri shume pastaj por besoj se BARCA do e lej me gishta ne goje dhe do ja tregoj deren drejt ndonje lige tjeter......

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •