Sa shanse ka po te futet ne zgjedhje 2013?
Asnje shans
Si gjithe partit e vogla
Fiton
Cfar eshte kjo?
Sa shanse ka po te futet ne zgjedhje 2013?
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Duke pare alternativat une mendoj qe fiton zgjedhjet.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Me duket si kopje e Vetvendosjes, Mirpo edhe si shans i fundit i Shqiperis per t`jau kthyer Shqiperin Shqiptarve dhe per ti zhber njeher e pergjithmone Lobet Vlleho-Greke qe Kontrollojn Shqiperin tashe e 100 vite.Aleanca kuq e zi
Nuk eshte kopje e VV. Me sa di une ka lindur si pergjigje ndaj regjistrimit te popullsise. Por nuk jane kunder regjistrimit ne pergjithesi, vec kunder menyres se regjistrimit propozuar nga Greqia (apo qarqe brenda saj).
Duke qene se ekzistenca e tyre ka lindur si pergjigje ndaj regjistrimit (gjithmone nese kjo eshte e sakte) nuk e shoh se si mund te kthehen ne parti. S'po shoh ndonje program politik vec atij qe permenda....
Do ishte nje parti Meta-iste.Nje parti e qendres me pak elektorat pasi shqiptaret i kane zene llogoret politike.Une mendoj se ky do ishte nje perpjekje e e Presindetit Topi per vazhdimesine e tij politike e cila nuk ka gjasa te vijoje ne PD.Fillon me nje levizje patriotike per te perfunduar ne nje parti minorene me duket veprim i gabuar.
"Shoku Mjekesise"
Nuk mendoj se eshte e afte nje parti e tille per te fituar zgjedhjet, eshte jashte ēdo lloj mendimi nje gje e tille. Eshte thjesht nje iluzion, megjithese mua me duket i bukur dhe do me pelqente te realizohej.
Votova fiton, pasi besoj se do fitonte vota te mjaftueshme per te nxjerre te pakten 1 deputet, per te mos thene me shume, per arsyen se do votonin mjaft te rinj per kte aleance.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
ha! dhe kjo namungonte, nacional-socilistet qe ngrene parti! po nejse, derisa kemi komunistet me parti, pse jo dhe keta?
Kantonizimi i hapėsirės shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
Kshu filloi dhe levizja MJAFT ku fitoi simpatine e te gjitheve me protestat paqsore anti-Nano anti qeveri. Por cfare ndodhi me pas? U politizu aq keq sa sot mezi mledh 100 veta per nje proteste ,kur dikur pa frike mblidhte 30-40 mije ne shesh. Edhe ALEANCA KUQ E ZI si fillim do mbeshtet ne pikat e dobta qe kemi ne shqiptaret ,trojet ,patriotizmin ,c'eshtjen e kombesise ..etj ..sa t'fitoje zemrat e qyetarve. Pastaj sa te fusi rrenjet ne politike ke frike se te shet noi pjese t'shqiperise per interesa personale ose politike.
Une them ska asnje shans.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_ : 20-04-2011 mė 06:03
une them ska asnje shans as te paraqitet si parti...nuk eshte aspak ne planet e kesaj levizjeje qytetare, qe po perpiqet te sensibilizoje gjithe shoqerine mbi nje problematike, pasoajt e te ciles do ti ndjejme vertet fare pak kohe me vone, kur te na filloje te cenohet sovraniteti.
Krijoni Kontakt