Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Jo ta kam shkruar ja dhe statistikat e popullsise ne bote

http://en.wikipedia.org/wiki/World_p...tion_by_region
    Uuu sa seriozisht e more....
    Aq eshte nr i popullsise sepse para pak ditesh me rastisi te lexoja nje artikull ku thuhej qe ne 2010 ka arritur 6 miliard e 852 milion e ca.... e pritet qe ne 2011 te kapi 7 miliardin.

La vita non si spiega, si VIVE!

# Christianity: 2.1 billion
    # Islam: 1.5 billion
    # Secular/Nonreligious/Agnostic/Atheist: 1.1 billion
    # Hinduism: 900 million
    # Chinese traditional religion: 394 million
    # Buddhism: 376 million
    # primal-indigenous: 300 million
    # African Traditional & Diasporic: 100 million
    # Sikhism: 23 million
    # Juche: 19 million
    # Spiritism: 15 million
    # Judaism: 14 million
    # Baha'i: 7 million
    # Jainism: 4.2 million
    # Shinto: 4 million
    # Cao Dai: 4 million
    # Zoroastrianism: 2.6 million
    # Tenrikyo: 2 million
    # Neo-Paganism: 1 million
    # Unitarian-Universalism: 800 thousand
    # Rastafarianism: 600 thousand
    # Scientology: 500 thousand

http://www.adherents.com/Religions_By_Adherents.html
    Ka nje problem ketu, pikerisht ky:

Pa mlidhi i here se ndoshta del fix popullsia e botes Vetem nese eshte paksuar pas cunamit dhe kamikazeve lol
    Po te mbledhesh ato shifra, del qe popullsia boterore na qenka e gjitha e llogaritur.

PRIT PAK!!!

1-Sa perqind e popullates boterore jane minorene edhe nuk mundet te perfshihen ne ate statistike?

2-Sa perqind e popullates boterore jetojne ne vende si Arabia Saudite apo Afganistani qe neqofte se nuk e deklaron veten mysliman denohesh me ekzekutim?

3-Si i nxorret keto shifra keshtu? Feja nuk eshte "Cila veshje ju pelqen me shume" edhe nuk behet duke pyetur disa persona, por mundet te behet vetem me proces te lire regjistrimi, ku pa dallim se cfare deklaron te respektohen te drejtat edhe duhen pyetur te gjithe, te gjithe ata qe futen ne statistike.

Pra Eurostar, nuk ja vlen kjo stastike, sepse numeri real i myslimaneve nuk arrin as 100 milion, pjesa tjeter jane te skllaveruar prej ketyre personave me ligje me dhune me ushtri e me cfaredo lloj metodash naziste. Besoj se ke degjuar per islamo-fashizmin apo jo?
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin

Po te mbledhesh ato shifra, del qe popullsia boterore na qenka e gjitha e llogaritur.

PRIT PAK!!!

1-Sa perqind e popullates boterore jane minorene edhe nuk mundet te perfshihen ne ate statistike?

2-Sa perqind e popullates boterore jetojne ne vende si Arabia Saudite apo Afganistani qe neqofte se nuk e deklaron veten mysliman denohesh me ekzekutim?

3-Si i nxorret keto shifra keshtu? Feja nuk eshte "Cila veshje ju pelqen me shume" edhe nuk behet duke pyetur disa persona, por mundet te behet vetem me proces te lire regjistrimi, ku pa dallim se cfare deklaron te respektohen te drejtat edhe duhen pyetur te gjithe, te gjithe ata qe futen ne statistike.

Pra Eurostar, nuk ja vlen kjo stastike, sepse numeri real i myslimaneve nuk arrin as 100 milion, pjesa tjeter jane te skllaveruar prej ketyre personave me ligje me dhune me ushtri e me cfaredo lloj metodash naziste. Besoj se ke degjuar per islamo-fashizmin apo jo?
    Po pse futesh kot kur nuk beson ne kurrnje besim, dhe kur thue Zot=budadhek.

Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Po pse futesh kot kur nuk beson ne kurrnje besim, dhe kur thue Zot=budadhek.
    Sepse te besosh nuk te zgjidh problemet, te llogjikosh te zgjidh gati te gjithe problemet.

Zot=budallallek. Fjala Zot e ka zevendesuar shprehjen "nuk di" me shume se cdo fjale tjeter.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ore kush i numeroi keto? se me kane harruar dhe mua. Smbaj mend te me pyesi njeri per statistikat. Mungoj dhe une aty. Shtoi dhe 1 asaj miliardes. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ore kush i numeroi keto? se me kane harruar dhe mua. Smbaj mend te me pyesi njeri per statistikat. Mungoj dhe une aty. Shtoi dhe 1 asaj miliardes. lol
    fiks edhe mua ashtu, nje me teper lol
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    # Christianity: 2.1 billion
    # Islam: 1.5 billion
    # Secular/Nonreligious/Agnostic/Atheist: 1.1 billion
    # Hinduism: 900 million
    # Chinese traditional religion: 394 million
    # Buddhism: 376 million
    # primal-indigenous: 300 million
    # African Traditional & Diasporic: 100 million
    # Sikhism: 23 million
    # Juche: 19 million
    # Spiritism: 15 million
    # Judaism: 14 million
    # Baha'i: 7 million
    # Jainism: 4.2 million
    # Shinto: 4 million
    # Cao Dai: 4 million
    # Zoroastrianism: 2.6 million
    # Tenrikyo: 2 million
    # Neo-Paganism: 1 million
    # Unitarian-Universalism: 800 thousand
    # Rastafarianism: 600 thousand
    # Scientology: 500 thousand

http://www.adherents.com/Religions_By_Adherents.html
    Nuk eshte e vertet ateista ka shum pak dhe te tillet jan te smut psiqik qe skan kurrfar ndjenja thjesht jan si robot

edhe ti thua qe jam ateist por une nuk mendoj qe je ateist ,ather kur te kesh ndonje veshtersi, smundje ,etj ather do ta kuptosh se qka je
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nuk eshte e vertet ateista ka shum pak dhe te tillet jan te smut psiqik qe skan kurrfar ndjenja thjesht jan si robot

edhe ti thua qe jam ateist por une nuk mendoj qe je ateist ,ather kur te kesh ndonje veshtersi, smundje ,etj ather do ta kuptosh se qka je
    Mundet ta perjashtoj dikush kete majmun nga forumi?

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Mundet ta perjashtoj dikush kete majmun nga forumi?
    hahahahahah.........Ximi nuk e pranon prejardhjen prej majmunit.

PRIT PAK!!!

Cfar lind nga macja do gjuaj per minje. Jane raste te vecante te gjuaj per dele

Keshtu qe edhe statistikat merren ne kete menyre
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •