Po ato 748 te tjerat ku ia cove shqiperise?Eshte 28,748 hahaha. Shaka, faktikisht do behej "nami" po te ktheheshin te gjithe atje, per shume arsye e jo vetem per dendesine e popullsise.
Edhe aq sa jane atje edhe ka plot te papune, e jo me te shtohej nr.
Pervec kesaj, e kemi diskutuar me mijra here ne kete forum qe s'ka pike kuptimi riatdhesimi i te gjithve (qofte shqiptareve e qofte italjaneve, francezve etj etj)
La vita non si spiega, si VIVE!
Partite e ekstremit te djathte jan duke u shtuar , ne Finland nje parti e ktille kto dit kishte arrit nje ngritje marramendese ne elektorat.
E gjith kjo me duket po vjen shkaku i problemeve ekonomike. Nese vazhdon keshtu , behuni gati per crregullime.
Shqiperi eshte edhe Cameria
me sa di une cia ka thene qe brenda 2020 nuk do kete BE dmth do shperbehet ku i dihet ndoshta kjo eshte hapi i pare
I LOVE GOD
j&g
Eshtë shumë e vërtetë, madje kjo lidhet me tërheqjen e 80,000 trupave Amerikane nga Europa pas 50 vitesh që del si lajm ditën kur S&P vendos që të rishikoj obligimet me afatgjatë Amerikane dhe ti japi notë negative për herë të parë në histori borxhit USA. Franca me të hypur të dajthtët do shpalli platformën pro-Ruse për Europën dhe njëkohësisht dhe daljen e saj nga NATO, një organizatë që e ka urryer gjithmonë dhe kur u afrua vetëm kur u bë lufta në Kosovë për ti treguar sllavëve objektivat ushtarake, cka rezultoi në një nga sulmet më inefektive që ka bërë ndonjëherë Amerika. Vec 10% e aparatit ushtarak Serb u dëmtua. Gjermania si shtet akoma në formim e sipër ushtarak do jetë më se e detyruar të ndjeki Francën cka do prishi ballancën me Amerikën.
Edhe gazetat në shqipëri që gumëzhijnë kundra Amerikës janë të kurdisura në të njëjtën frymë, prandaj nuk i bën syri tërrc se flasin me tone skandaloze anti-Amerikane. Franca po përgatitet që të bëj lëvizjen e saj përfundimtare për të hequr Amerikën nga Europa, dhe sigurisht dhe nga rrajoni ku ajo është më aktive, Gjermania dhe Ballkani.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 18-04-2011 më 19:59
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
mire do bente, po kush e le thuaj.
Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
Krijoni Kontakt