Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Do ishte nje ndodhi shume interesante qe do shkundte themelet e BE brenda se ciles shqiptaret mezi po presin te hyjne(akoma nuk e kuptoj pse).

Do ishte bukur qe nje dite te gjithe shqiptaret te ktheheshin ne atdhe, keshtu qe jap pro politikave anti-emigrante.
    Ti ke qef te perjetojme stalingradin ,ku njerzit hanin njeri tjetrin lol

Politika le penit eshte shume extreme,nuk eshte per 2011. Te jetonim ne vitet 20 edhe e votoja lol ,por tani qe emigracioni dhe perzierja kulturave shihet si dicka mese normale ska vend per le penat.

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    shqiperia eshte 28.000 km². as nuk do i nxente fare, sikur te ktheheshin edhe ato nga jashte.
    nje muaj ne vere qe kthehen nje pjese dhe behet e tere shqiperia kaos total. imagjino te jete keshtu tere vitin. hahaha.
    kosova eshte vetem 11.000 km². do ishte edhe me kritike gjendja

Po ato 748 te tjerat ku ia cove shqiperise? Eshte 28,748 hahaha. Shaka, faktikisht do behej "nami" po te ktheheshin te gjithe atje, per shume arsye e jo vetem per dendesine e popullsise.
    Edhe aq sa jane atje edhe ka plot te papune, e jo me te shtohej nr.

Pervec kesaj, e kemi diskutuar me mijra here ne kete forum qe s'ka pike kuptimi riatdhesimi i te gjithve (qofte shqiptareve e qofte italjaneve, francezve etj etj)

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Partite e ekstremit te djathte jan duke u shtuar , ne Finland nje parti e ktille kto dit kishte arrit nje ngritje marramendese ne elektorat.
    E gjith kjo me duket po vjen shkaku i problemeve ekonomike. Nese vazhdon keshtu , behuni gati per crregullime.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Se kupton pse duam te hyjme ne Be? Te ishim mire s'do na merrte shume malli. Akoma shpetimin e shikojme te emigrimi, fatkeqesisht.
    per le penin sna the ndonje gje ama
    Without deviation from the norm, progress is not possible

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    me sa di une cia ka thene qe brenda 2020 nuk do kete BE dmth do shperbehet ku i dihet ndoshta kjo eshte hapi i pare
    I LOVE GOD

j&g

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    me sa di une cia ka thene qe brenda 2020 nuk do kete BE dmth do shperbehet ku i dihet ndoshta kjo eshte hapi i pare
    Po te ishte e vertete kjo qe thua ti,CIA do te te kishte vene hurin
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Eshtë shumë e vërtetë, madje kjo lidhet me tërheqjen e 80,000 trupave Amerikane nga Europa pas 50 vitesh që del si lajm ditën kur S&P vendos që të rishikoj obligimet me afatgjatë Amerikane dhe ti japi notë negative për herë të parë në histori borxhit USA. Franca me të hypur të dajthtët do shpalli platformën pro-Ruse për Europën dhe njëkohësisht dhe daljen e saj nga NATO, një organizatë që e ka urryer gjithmonë dhe kur u afrua vetëm kur u bë lufta në Kosovë për ti treguar sllavëve objektivat ushtarake, cka rezultoi në një nga sulmet më inefektive që ka bërë ndonjëherë Amerika. Vec 10% e aparatit ushtarak Serb u dëmtua. Gjermania si shtet akoma në formim e sipër ushtarak do jetë më se e detyruar të ndjeki Francën cka do prishi ballancën me Amerikën.

Edhe gazetat në shqipëri që gumëzhijnë kundra Amerikës janë të kurdisura në të njëjtën frymë, prandaj nuk i bën syri tërrc se flasin me tone skandaloze anti-Amerikane. Franca po përgatitet që të bëj lëvizjen e saj përfundimtare për të hequr Amerikën nga Europa, dhe sigurisht dhe nga rrajoni ku ajo është më aktive, Gjermania dhe Ballkani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 18-04-2011 më 19:59
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    shqiperia eshte 28.000 km². as nuk do i nxente fare, sikur te ktheheshin edhe ato nga jashte.
    nje muaj ne vere qe kthehen nje pjese dhe behet e tere shqiperia kaos total. imagjino te jete keshtu tere vitin. hahaha.
    kosova eshte vetem 11.000 km². do ishte edhe me kritike gjendja
    po te ktheheshin emigrantet do ishte gjeja me e mire per vendin. shqiperia ka toke per 300 milione banore.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    mire do bente, po kush e le thuaj.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ato 748 te tjerat ku ia cove shqiperise? Eshte 28,748 hahaha. Shaka, faktikisht do behej "nami" po te ktheheshin te gjithe atje, per shume arsye e jo vetem per dendesine e popullsise.
    Edhe aq sa jane atje edhe ka plot te papune, e jo me te shtohej nr.

Pervec kesaj, e kemi diskutuar me mijra here ne kete forum qe s'ka pike kuptimi riatdhesimi i te gjithve (qofte shqiptareve e qofte italjaneve, francezve etj etj)
    28,000 mbahet mend se na e beri kollaj Enveri me 28 mije deshmoret. DUhet ta kishte thene 28 mije deshmore dhe 748 te plagosur.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •