Tema : Pavarisa E Kosoves
A mund te me shkruani diçka rreth kesaj teme ?
Tema : Pavarisa E Kosoves
A mund te me shkruani diçka rreth kesaj teme ?
per kur e ki ??![]()
Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln
Kur e pash se cfarë ndihme kërkove , në fillim mendova , po a ka dicka më thjesh se të shkruhet hartim për Pavarsinë e Kosoves .
Pastaj, fillova të mendoj pak dhe si duket nuk është edhe aq leht .
Të shkruash për temën Pavarsia e Kosoves dhe të hysh drejtpërdrejt në atdhetarizëm , mund të dal si një parrollë atdhetare-politike e më pak art shkrimi .
Hartimi duhet të ketë karakteristikat e veta si shkrim letrar artistik .
Vet fjala pavarsi të shfaqë shumë asocime që të gjitha kanë një drejtim: lirinë.
Po liri-pavarsi , si duhet të kuptojmë këtë togfjalsh?
Zogu në kafaz jeton për t`u liruar një ditë të bukur, sepse po që se humb at ndjenjë, ai do të ngordh.
Po shqiponja , vallë a do të mund të jetoj në kafaz?! Jam i sigurt që ka pas njerëz që kan provuar të mbajn në kafaz edhe shqiponja , por nuk u ka shkuar puna mbarë . Shqiponja nuk jeton dot pa hapsirën e vet të fluturimit , pa qiellin e diellin e saj . Cili shpend fluturon më me krenari se shqiponja vallë?! Nuk ka shpendi që mund të krahasohen me të .
...
kjo mund të shërbej si hyrje në temë, ndoshta!
Kili
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
mos e harto fare fetem ja vlen qe e kemi tashti
whay people drink and drive ! They can Smoke and fly
Te shkruash per pavarsin e kosoves nuk eshte edhe aq e veshtire .perdor pak histori pak perjetime tua para gjat dhe pas luftes, kujtoj te gjitha te keqiat qe i perjetuam dhe shkruaj vetem gjerat e mira.me keto jam sherbyer une kur i kam ndihmuar femiut tim te shkruaj per pavarsin e kosoves nuk ka dal hartim i keq.
plako merre lehte, hartimet me te bukura behen kur i shpreh gjerat nga zemra pranej shif nai emision per kosoven, frymezohu dhe jepi me presion.
Kliko nje here tek ky link dhe ktu flet per kosoven dhe per pavaresin e kosoves
nese e lexon me vemendje mendoj se do e besh nje hartim te bukur
linku esht ky
http://www.forumishqiptar.com/printt...?t=91581&pp=50
shpresoj te te hyj ne pune
Edi..
Takohemi në Ditën e Gjykimit
ne fillim mendova me i ndiHmu, por kjo ndiHma afatshkurter mundet me i kushtu me staza ma t'gjata, keshtu qe nuk deshta me hartu 1 hartim per 5qe aty...
Zakonisht hartimet n'shkolla shkruhen duke e kuptu qfar orientimi politik ka profesori, sa eshte patriot, sjellja e tij duhet me t'orientu me qfar tempo edhe menyre me shkru hartimin e shkolles...
Nese profa eshte patriot, ia permend Patriotat, nese eshte neutral, edhe ti e shkrun neutral, sigurisht qe e merr 5
Suksese, kisha pas qef me dit qfar note ke marr shoki....
Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln
edhe un dua pak ndihm per temen "Historia na ndjek pas"por jam e re ne forum dhe nuk di ku te orientohem nese mundeni te me ndihmoni e kam per nje koh shum te shkurter
Krijoni Kontakt