Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48

”Me gëzim po shkoj në punë” – Fitnete Rexha

Kujtoj, në rininë time, mua dhe shumë shokëve të mi kur këngët ishin burim frymëzimi për ta dashur punën, për ta dashur atdheun...

Ndiqni vargjet e këngës ”Me gëzim po shkoj në punë”, besoj se do t’ju vijë forcë e re dhe dashuri për punën:

Me gëzim po shkoj në punë
    Po punojë e qetë, e lirë
    Faqebardhë e lumja unë
    Sa me gaz e me dëshirë.

Me shoqet jam vu në garë,
    Tu’ kalu’ normën përditë
    Na u dhashtë punë e mbarë
    Jemi shembull për të ritë. ( rinjtë)

Po punoj për vendin tim
    Do të ep’ pëlhurë ma shumë, ( ep – jap )
    Natë e ditë, pa përtim
    Faqebardhë e lumja unë.

Ndërkaq në këtë tufëz/ link ndiqni këngën:
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 08-12-2009 më 13:47
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Kur e pyeten Gezim Krujen ne estraden e Shkodres "Na thuaj nje rrene", ai u pergjigj : "Me gezim po shkoj ne pune"
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Citim Postuar më parë nga unikali Lexo Postimin
    Kur e pyeten Gezim Krujen ne estraden e Shkodres "Na thuaj nje rrene", ai u pergjigj : "Me gezim po shkoj ne pune"
    Gëzim Kruja është humorist i madh. Ai me këtë ua ka hedhur atyre leshkove që e kanë pyetur. Këtu Gëzimi ka ironizuar me kohën e tashme, që ka këtë kuptim:
    Kur e kanë pyetur. "Gëzim na e thuaj një rrenë - të ditëve të sotme ), ai është përgjigjur. "Me gëzim po shkoj në punë" duke u shëbyer me titullin e kësaj këngës frymëzuese që dmth sot nuk shkohet me gëzim në punë!
    Atëherë punohej me gëzim për ndërtimin e Shqipërisë - sot kush më shumë po e shkatërron Shqipërinë.

tufëza: YouTube - Fitnete Rexha Me gëzim po shkoj në punÃ
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 08-12-2009 më 17:25

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Gëzim Kruja është humorist i madh. Ai me këtë ua ka hedhur atyre leshkove që e kanë pyetur. Këtu Gëzimi ka ironizuar me kohën e tashme, që ka këtë kuptim:
    Kur e kanë pyetur. "Gëzim na e thuaj një rrenë - të ditëve të sotme ), ai është përgjigjur. "Me gëzim po shkoj në punë" duke u shëbyer me titullin e kësaj këngës frymëzuese që dmth sot nuk shkohet me gëzim në punë!
    Atëherë punohej me gëzim për ndërtimin e Shqipërisë - sot kush më shumë po e shkatërron Shqipërinë.

tufëza: YouTube - Fitnete Rexha Me gëzim po shkoj në punë
    Me kupto qe nuk e kisha ne kuptimin qe sot punohet vetem per "shkaterrimin" e vendit, por me shume per te ndryshuar e per te mos e bere shkrimin serioz.
    Sot nga shume individe punohet shume dhe kane shume rezultate. Ne Kosove, kur u themi se jeni me te pasur, pranojne e thone se "ne kemi punuar vazhdimisht per vehte", d.m.th. kane patur pronen e tyre dhe kane punuar per fuqizimin e shtimin e saj.
    Sot shume vete kane mundesi me shkue "me gezim" ne pune.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Citim Postuar më parë nga unikali Lexo Postimin
    Me kupto qe nuk e kisha ne kuptimin qe sot punohet vetem per "shkaterrimin" e vendit, por me shume per te ndryshuar e per te mos e bere shkrimin serioz.
    Sot nga shume individe punohet shume dhe kane shume rezultate. Ne Kosove, kur u themi se jeni me te pasur, pranojne e thone se "ne kemi punuar vazhdimisht per vehte", d.m.th. kane patur pronen e tyre dhe kane punuar per fuqizimin e shtimin e saj.
    Sot shume vete kane mundesi me shkue "me gezim" ne pune.
    më fal unikali
    shpesh njeriu në forum edhe keqkuptohet, sepse të shumtën e herës njerëzit gjuajnë me fjalë, prandaj edhe mund të keqkuptohet mendimi i mirëfilltë. sidomos me artin kurrë nuk tallem.

le të më falin gjithashtu të gjithë që mendojnë se këtë këngë e kam nxjerrë për të provokuar dikë. Jo!

ta fillojmë ditën me gëzim

Ta ndërtojmë Shqipërinë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Kujtoj, në rininë time, mua dhe shumë shokëve të mi kur këngët ishin burim frymëzimi për ta dashur punën, për ta dashur atdheun...

Ndiqni vargjet e këngës ”Me gëzim po shkoj në punë”, besoj se do t’ju vijë forcë e re dhe dashuri për punën:

Me gëzim po shkoj në punë
    Po punojë e qetë, e lirë
    Faqebardhë e lumja unë
    Sa me gaz e me dëshirë.

Me shoqet jam vu në garë,
    Tu’ kalu’ normën përditë
    Na u dhashtë punë e mbarë
    Jemi shembull për të ritë. ( rinjtë)

Po punoj për vendin tim
    Do të ep’ pëlhurë ma shumë, ( ep – jap )
    Natë e ditë, pa përtim
    Faqebardhë e lumja unë.

Ndërkaq në këtë tufëz/ link ndiqni këngën: http://www.youtube.com/watch?v=FVEIm5JKNNI
    Vetem lexoni rreshtat e me siper dhe shifni se sa larg mund te shkoj hipokrizija komuniste,

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Ne Ate Kohe Edhe Po Mos Te Kishe Deshire Te Conte "Xhaxhi" Me Zor Ose Te Pushkatonte
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Vetem lexoni rreshtat e me siper dhe shifni se sa larg mund te shkoj hipokrizija komuniste,
    Mund të ishte hipokrizi komuniste, por ne pa hipokrizi punonim për të mirën e atdheut - ta ndërtonim e ta lulëzonim atë.

tufëza:

Citim Postuar më parë nga FK-PaRtiZoNi Lexo Postimin
    Ne Ate Kohe Edhe Po Mos Te Kishe Deshire Te Conte "Xhaxhi" Me Zor Ose Te Pushkatonte
    s'e mohoj se ka pasur edhe të tillë që nuk e kanë bërë me dëshirë, e kanë bërë nga frika, por shumica e kanë bërë me dëshirë, prandaj Shqipëria ishte kopsht me lule.
    Aso kohe nuk mendonim si ta digjnim Shqipërinë.

ja tufëza:

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •