Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    BlooD_VenoM, Murlan mund ta shkarkosh ktu: http://www.shkodraonline.com/download.php?view.11 , nuk luhet online ndoshta e ke pas këtë lojë më përpara se e ka shumë si lojë. Po aty ke dhe lojën Pesë katsh.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    BlooD_VenoM, Murlan mund ta shkarkosh ktu: http://www.shkodraonline.com/download.php?view.11 , nuk luhet online ndoshta e ke pas këtë lojë më përpara se e ka shumë si lojë. Po aty ke dhe lojën Pesë katsh.
    Flm për përgjigjen.Unë desha emërtimin ndërkombëtar,megjithatë faleminderit.E kam pasur në pc lojën Murlan.Dmth desha të lexoja dhe rregullat e para.
    Shëndet.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e ilvis pellumbi
    Anëtarësuar
    12-09-2013
    Vendndodhja
    korce
    Postime
    2

Për: Pyetje për dy lojëra me letra.

kush me ndihmon me rregullat e lojes 5 katesh sepse dua ta mesoj... Faleminderit

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Pyetje për dy lojëra me letra.

Citim Postuar më parë nga ilvis pellumbi Lexo Postimin
    kush me ndihmon me rregullat e lojes 5 katesh sepse dua ta mesoj... Faleminderit
    Kupat , çupat dhe kerri maç janë minuse që nuk duhen marë. " Asi " është letra më e madhe që mer si minuse ashtu dhe pluse. Duhet patur kujdes që letrat e mëdha të mos mbahen në dorë deri në fund të lojës pasi mund të ngeli dora dhe mund të marësh shumë minuse të cilat zakonisht ngelin në duart e lojtarëve deri në fundin e lojës. Sa më shumë pluse, aq më mirë. Dora e Shtatave pastaj është e thjeshtë.. duhen rënditur letrat pas Shtatës (e cila hap lojën) sipas ngjyrës. Nga njëra anë rënditën duke zbritur dmth 765432A dhe nga ana tjetër duke i ngjitur 78912JQKA ..( Asi mund të vëndoset në fund të rënditjes nga të dy krahët.
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •