Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    nuk e kisha per ty ate "ndjenje inferioriteti bastarde", vetem ajo "ja ke fut kot" ishte per ty.
    une ca kisha per te thene e thashe, sinqerisht nuk ja vlen te zgjatem me shume.
    Ke te drejte, nuk ja vlen te zgjatemi me shume, madje une jam zgjatur cik si shume
    Eshte thjesht qe me jep shume bezdi kur perpiqemi ne te gjitha menyrat te mbrojme dicka apo dike, si ne kete rast shqiperine, vetem e vetem sepse eshte vendi yne. Ate qe e ka e ka.... si cdo vend, ka te mirat e te keqijat e veta.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Eshte thjesht qe me jep shume bezdi kur perpiqemi ne te gjitha menyrat te mbrojme dicka apo dike, si ne kete rast shqiperine, vetem e vetem sepse eshte vendi yne. Ate qe e ka e ka.... si cdo vend, ka te mirat e te keqijat e veta.
    Kam te njejtin problem si ti edhe une, vetem se ne te kundert, mua me jep bezdi qe patjeter duhet te ulim shqiperine dhe cdo gje shqiptare vetem e vetem se eshte SHQIPERI.
    Ate qe e ka e ka si cdo vend, me te mirat dhe te keqet e veta.
    Jemi dakord, vetem se ti e sheh goten gjysem bosh kurse une gjysem plot.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    ka disa qe akoma se kane harruar servilizmin qe i ka mesuar xhaxhi ...lol

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Une do ta permbledh me 3 fjale ket pergjigjen time..

Shkollimi i rinise shqiptare per momentin eshte ..sex, drugs & rock n'roll .lol
    Po s'besove edhe mund te ta shtjelloj me argumenta.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Kam te njejtin problem si ti edhe une, vetem se ne te kundert, mua me jep bezdi qe patjeter duhet te ulim shqiperine dhe cdo gje shqiptare vetem e vetem se eshte SHQIPERI.
    Ate qe e ka e ka si cdo vend, me te mirat dhe te keqet e veta.
    Jemi dakord, vetem se ti e sheh goten gjysem bosh kurse une gjysem plot.
    E ke shume gabim kete mendim mbi mua xfiles. E kam permendur edhe ne tema te tjera... nuk e ul kurre shqiperine ne sy te te huajve, them "te metat" qe ka por e sorollas muhabetin ne gjera pozitive. Ama, ketu ne forum, perderisa jemi te gjithe shqiptar, eshte e kote te flasim gjera jo reale.

Une si natyre jam sh optimiste, kshuqe ate goten e shoh gjysem plot edhe une por, ngaqe kam bere shkollen jashte edhe e di si behet shkolla ne shqiperi, jam e afte te bej nje krahasim te tille. Edhe ti kishe shkruar ne nje koment qe i njeh te dy realitet, ndaj sinqerisht me cudit pse e sheh nivelin e shkollave shqiptare aq lart. S'me duket dicka subjektive, por nejse!

Rrofte shqiperia!

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Shkollimi i rinise shqiptare per momentin eshte ..sex, drugs & rock n'roll .lol
    Po s'besove edhe mund te ta shtjelloj me argumenta.

Mos kujto se nje qe ka studiuar jashte eshte shume me i pergatitur se nje qe ka studiuar ne shqipri.

Problemi qendron qe shqipria akoma nuk e ka arrit ate standart njohje ne bote, pra shihet si vend aventurier ku rafsha mos u vrafsha lol , kur ne te vertet nuk eshte dhe aq rrumba rrumba .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    keto jane platforma politike - shqiptaret jane populli mesatarisht me i pergatitur ne europe.
    Cdo i 0.98-ti kryen fakultet. Cdo i 0.67 kryen magjistrature dhe cdo i dyti doktorate.
    Prandaj nuk pranohen deshmite qe vijne nga kosova apo nga shqiperia, sepse per me pak se 10 vite shqiptaret do te zinin vendet kyce dhe paga superiore ne cdo vend europe. E me kete per 20 vite do te merrnin europen ne dore.

Keshtu shqiptare me "phd" punesosohen dhe punojne karah me krah me vendoret qe kane kryer ndonje shkolle zanati ne rini.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nė Itali, si komunitet janė nr 1 pas Italianėve vendas nė total pėr nga diplomimi, ndėrsa per capita ja kalojnė dhe vetė Italianėve. Do mundohem ta gjej dhe tamam citimin, por si komunitet i huaj pas vendasve janė nr 1 pėr nga totali.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •